Bulgarasi de ianuarie- februarie 2013

Bulgarasi de ianuarie- februarie 2013 | Autor: crismac

Link direct la acest mesaj

Saptamana asta am aflat ca sunt insarcinata . Dr. a spus ca varsta sarcinii este de 4 saptamani . Pe viitoarele mamici de bulgarasi le astept la discutii . Sper sa nu stau prea mult timp singura pe acest subiect. Eu mai am un baietel si multe , multe temeri. Inca nu stiu data aproximativa a nasterii dar stiu ca ar trebui sa fie in ianuarie la inceput , pana in 15 ianuarie .
Am facut o eco si mai am o mareeee lista de analize pe care mi-a dat-o doctora .

www.gradinacris.blogspot.com

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vi4i spune:

a aparut si odiseea de ianuarie-februarie 2013!!!!

crismac felicitari si sa ai o sarcina usoara!!!!

eu sunt mami de puf ianuarie-febrarie 2010!!!! si sper din tot sufletul sa fac parte si din aceasta odisee! inca nu sunt sau poate da. adica trebuie sa mai astept vreo 10 zile sa vedem daca vin uratii sau nu. eu sper sa nu vina

I would never look back on life and say "what if" because any path that doesn't include my son just doesn't make any sense!!

Mami de Dionisios-Ionas 03.02.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismac spune:

Vi4i multumesc pt. urari si te astept cu vesti bune . Eu mi-am dat seama ca sunt insarcinata cu aproape o saptamana inainte sa-mi vina deoarece sanii mei o cam luasera razna . Se mareau incredibil si deveneau din ce in ce mai voluptosi . Stiu ca pare de necrezut dar asa mi s-a intamplat . Varsta gestationala a sarcinii ar fi de 5 sapt si 4 zile dar pare mai mica la eco .

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majia spune:

Buna fetelor,

Ma inscriu si eu la Bulgarasi de ianuarie 2013 .

Am aflat ca sunt insarcinata acum cateva ore ... doua teste pozitive. Deci trebuie sa am in jur de 4 saptamani de sarcina.

Mai am un baiatel de martie 2010.

crismac, sarcina usoara!

Vi4i, succes la testare, poti sa ne tii de urat pana atunci .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

cata emotie mi-ati provocat.....nu pot sa cred k a si inceput odiseea noilor bulgarasi.....eu sunt mamik de bulgaras Andrei ianuarie 2012...felicitari viitoarelor mamici sarcini cad mai usoare si bulgarasi la termen sanatosi voiosi si mancaciosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Ooo, s-a deschis si odiseea de ianuarie-februarie 2013!!! Multe multe felicitari noilor gravidute, sarcini usoare si bebelusi sanatosi in iarna! Eu sunt mamica de licurici de la odiseea de ian-feb 2009 iar lunile petrecute la odisee au fost intr-adevar fantastice (stau cu ochii pe voi si sper ca pe la sfarsitul lui iunie sa ma inscriu si eu pe listuta voastra)

Dark Bendis
& The Goblin Prince (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Ma bucur ca este ceva activitate pe aici . Baiatul meu are 8 ani ( in octombrie 9) si ma simt cam ca si cum as lua-o de la inceput.
Majia bine ai venit si sarcina usoara .
Trebuie sa va spun ca desi eu am deschis aceasta odisee nu stiu cum sa fac listuta de inceput si alte chestii ce tin de editare.
Mamicile de la odiseele anilor trecuti va asteptam cu sfaturi
Eu am o usoara stare de greata , ma doare burta cand si cand si desi imi este foame nu prea imi vine sa mananc.
Sarcina asta am primit-o cu mult drag dar si cu multe temeri deoarece cu baiatul meu am avut multe probleme (s-a nascut cu spina bifida , mielomeningocel si complicatii desi , eu la vremea aia am facut inclusiv o eco 3 D pe care din pacate , nu a avut cine sa mi-o citeasca- medicii au fost incompetenti ).

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majia spune:

Multumesc de primirea calduroasa

Crismac, nici eu nu stiu sa fac chestii din astea de editare. O sa le rugam pe fetele mai cu experienta sa ne ajute sa ne construim o listuta.

Imi pare rau de problemele pe care le-a avut baiatul tau. Acum e bine? Ce inseamna spina bifida si mielomeningocel?

DarkBendis, te asteptam cu drag.

tebligia, deci Andrei e un super bulgaras de 4 luni acum . E cuminte? Cum te descurci ?

Mergi la inceput

Spina bifida si mielomeningocelul sunt niste defecte de tub neural , ale coloanei .

Eu am fost de dimineata la primele analize si sincer sunt foarte dezamagita. Prima serie de analize m-au costat 650 de lei ( asta in conditiile in care salariul meu este de 1000 de lei) . Nu stiu ce vom face daca o sa fie in continuare la fel de scump.

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Buna!
Ma mut si eu de la Aspirante aici
Avem putin peste 4 saptamani.

Cris, aceste analize nu ar trebui sa fie compensate? sau cel putin o parte din ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Citat:
citat din mesajul lui crismac

Saptamana asta am aflat ca sunt insarcinata . Dr. a spus ca varsta sarcinii este de 4 saptamani . Pe viitoarele mamici de bulgarasi le astept la discutii . Sper sa nu stau prea mult timp singura pe acest subiect. Eu mai am un baietel si multe , multe temeri. Inca nu stiu data aproximativa a nasterii dar stiu ca ar trebui sa fie in ianuarie la inceput , pana in 15 ianuarie .
Am facut o eco si mai am o mareeee lista de analize pe care mi-a dat-o doctora .

felicitari!!!!!
cautam sa vad ce fac fostele noastre aspirante si mi-au sarit ochii pe odisea de 2013 inceputa de tine!!!
felicitari!!!
sarcina usoara si la termen!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput