Bulgarasi de ianuarie- februarie 2013
Raspunsuri - Pagina 2
kmy_black spune:
crismac
va pot ajuta eu cu listutza de la aceasta odisee pana apar cu experiente sa preia stafeta!!!
ps: am trimis datele pt noua odisee, s avedem cand va fi aprobata de moderatori!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
tebligia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui majia Multumesc de primirea calduroasa Crismac, nici eu nu stiu sa fac chestii din astea de editare. O sa le rugam pe fetele mai cu experienta sa ne ajute sa ne construim o listuta. Imi pare rau de problemele pe care le-a avut baiatul tau. Acum e bine? Ce inseamna spina bifida si mielomeningocel? DarkBendis, te asteptam cu drag. tebligia, deci Andrei e un super bulgaras de 4 luni acum . E cuminte? Cum te descurci ? |
Majia noi chiar k suntem un super bulgaras avem la 3 luni jumate 8 kg este sanatos mananca ca si cum l-as fi facut pe timpul foametei...si cel mai important este cuminte nu plange se joaca toata ziua cu o jucarie roz care face ff mult zgomot iar seara dupa baitza doarme ori toata noapte ori se mai trezeste pe la 3-4 sas mai pape un pic...
crismac spune:
Blue- sea bine ai venit si sarcina usoara , bebe sanatos .
Pai au fost gratuite o parte din analize insa eu am un mare "cearsaf" de analize de facut datorita sarcinii anterioare si nu sunt suportate de asigurarile obligatorii .Asta este ma gandesc ca cea mai importanta este sanatatea . Ajungem noi la cap si cu astea . Ceva simptome aveti ???
www.gradinacris.blogspot.com
4+
crismac spune:
Tebligia felicitari pentru bulgaras . Sa fie sanatos si cuminte !
4+
Blue_sea spune:
Crismac, eu nu am simptome inca. Poate ceva crampe (care daca nu as fi facut testul le-as fi asociat cu PMS-ul) si acum vreo 2 zile m-au intepat sanii. atat
crismac spune:
Conform calculatorului datei nasterii DPN la noi ar fi 1 ianuarie !!!Sunt curioasa ce va spune doamna doctor .
4+
crismac spune:
Eu m-am confruntat si azi cu putina greata ( suportabil), cateva dureri de burta si ca sa fie setul complet putina ameteala.
4+
majia spune:
crismac, nu cumva spida bifida e cea pentru care se da acid folic?
BlueSea, bine ai venit . Imi pare bine ca incepem sa ne adunam .
Tebligia, sa fie sanatos bebicul tau si sa o tineti tot asa. Mare noroc ca doarme noaptea, baiatul meu nu a dormit pana la un an si ceva...
Kmy, multumim pentru ajutor cu listuta .
La capitolul simptome, am avut o stare usoara de greata in vreo doua dimineti, ma doare vag burtica si am sanii mariti si tensionati. La sarcina trecuta m-au apucat greturile mai tarziu, pe la vreo 7 saptamani.