Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 1
Raspunsuri - Pagina 5
nelli spune:
Buna mamicilor
am aflat ca ceaiul de fenicul anason si chimion este bun pentru colici,voi stiti cumva cam in ce cantitate se da la bebelusi ?cik poate bea fara probleme cat de des,nu gasesc informatii exacte in aceasta privinta si ma gandesc sa nu-i dau prea mult..
dara76 spune:
Nelli, mie dr mi-a zis ca la bebeii hraniti cu lapte praf sau mixt, se poate da o cantitate de maxim 80 ml de ceai pe zi, in zile caniculare 100 ml. Daca e hranit numai la san parca nu avea nevoie de ceai.
mamica de minune Miruna Sanziana (02.04.2012)
nelli spune:
ms de raspuns dara,nu cred k are nevoie,dar nu stiu ce sa-i mai dau ca sa-i klmez durerile de burtica,azi i-am dat cateva lingurite si a facut imediat,poate o ajuta sa nu mai aiba crampe k siropul o scoate afara dar data viitoare iar plinge si se chinuie ..
nelli spune:
cik ceaiul asta e bun sa-l beau si eu,dar in afara de faptul k o mai calmeaza pe ea creste si lactatia...
nelli spune:
cred k mai bine beau eu ca sa nu-mi mai fac stres si ei ii dau cat mai putinpoate merge
danaang spune:
Buna fetelor! si bun gasit in casuta noua, unde sper sa ma integrez la fel ca si in odisee, va citesc cu drag in fiecare zi, dar parca nu imi adun gandurile sa va scriu, sunt obosita, probabil nasterea si acomodarea cu bebe isi spune cuvantul, azi avem 4 sapt si 4600 de gr, mancam de la san si recunosc ca si noi avem probleme cu colicii, azi am inceput un tratament nou cu debridad si espumisan si sper sa isi faca efectul. Va felicit pe toate ca ati trecut cu bine de cele 9 luni de sarcina si ma bucur ca aveti bebei frumosi si sanatosi!!!
nelli mi-a dr mi-a zis sa beau eu ceai ca sa isi faca efectul ptr colicii bebelusului si am baut BABY DRINK ,dar nu stiu cat si-a facut efectul pana intr-o zi cand i-am dat direct bebelusei ceai si la cateva minute s-a calmat dar a si facut kk pe moment, nu mai repet experienta deoarece tot asa in alta zi i-am dat tot ceai si a mancat bine si san iar seara a vomat in jet, probabil i-am largit stomacelul.
cam aatat momentan,va pup
danaang spune:
a si sa nu uit Baby drink are in compozitie feniscul, anason, parca si chimen, e bun si calmeaza , dar am auzit ca ar fi cam dulce, asta e....dar poti bea ceai ptr stimularea lactatiei care tot asa are la fel anason si fenicul, fffff bunnnn. eu il recomand. cele care luati galafor , cum faceti tratamentul, mie mi s-a spus sa il iau cateva zile cand scade laptele si apoi sa intrerup daca se stabilizeaza lactatia, si tot asa, alte variante de tratament???multu
amy25 spune:
nelli asa e, e bun ceaiul ala si pt bebe si caut eu ca aveam intr-o revista cat se da la bebe, oricum putin
Multumesc Bunului Dumnezeu!
Mamica fericita de iepuras Victor Gabriel