Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 1
Raspunsuri - Pagina 4
kovacsc spune:
fetelor voi ati depus actele doar dupa ce s-a terminat concediul?
eu il termin in 18 mai si mi a zis contabila ca doar din 1 iunie poate sa imi dea hartia care trebuie completata de angajator si ABIA atunci pot depune dosarul
megbeng spune:
eu mi-am terminat postnatalul pe 5 mai si maine abia imi iau hartia de la serviciu..miercuri sper sa depuna sotul dosarul; nu stiu nimic de hartii de la pensii si nici de certificat fiscal..va tin la curent dupa ce depun daca a fost totul in regula
meg,dematei(9.02.2007) si Ana (7.03.2012)
"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)
dia_tm spune:
Am revenit de la plimbarea in marsupiu - varianta ideala de dormit se pare (sau o fi avut si oboseala un cuvant de spus dupa atata timp de stat treaza si agitat); cert e ca odata ajunsa acasa a facut ochii mari a inceput sa comenteze.
Deci pot sa uit de dormit amandoua acuma dupa-masa...si tare mi-ar fi placut...
Buburuza, tare fain povestesti!
Daca e o zi ok si o zi nu, cel putin ai timp sa-ti reincarci bateriile.
LA MULTI ANI Rares !!!
buburuza1979 spune:
SuperMami_1 de la taxe si impozite se ia certificatul ala. in bucuresti la sectorul in care ai domiciliul.
cica e noua bagata hartia asta pt dosar ca sa vada daca esti la zi cu "taxele" si nu ai datorii ca stiti ca daca aveti datorii nu va da indemnizatia pana nu le platiti.
stiu sigur ca trebuie certificatul asta ca mi-a zis de el tanti de la ghiseu unde am depus pt alocatie.
mami deSerban Alexandru 15.07.2009 si Mara Ioana 15.03.2012
buburuza1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dia_tm Daca e o zi ok si o zi nu, cel putin ai timp sa-ti reincarci bateriile. |
ehhh daca se poate zice asa ca in ziua buna gatesc si strag dupa nebunia zilei rele cand nu pot face altceva decat sa legan si sa incerc sa culc pitica in timp ce fugaresc cupilul al mare care nu are alta preocupare decat sa faca ca ambulanta in urechea piticei cand o vede adormita
mami deSerban Alexandru 15.07.2009 si Mara Ioana 15.03.2012
monna3 spune:
fetele voi va comandati colacei din aia pt baita cum sunt la linkul pus la ultimul capitol al odiseei? pe mine ma bate gandul sa iau numai ca e 50 lei colacelul si transportul mai e inca 35... sa vad daca reusesc sa-l conving pe sot . noi deja am trecut la baita in cada mare cu tati pt ca in cadita lui nu prea mai incape si a si inceput sa dea din picioruse si face balta in jur
am mai pus cateva pozici pe picasa
Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)
Povestea nasterii
dara76 spune:
Fetele, voi ii spalati pe cap in fiecare zi? Eu de cand a venit caldura asa fac, ca mi se pare ca transpira la ceafa.
mamica de minune Miruna Sanziana (02.04.2012)
monna3 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dara76 Fetele, voi ii spalati pe cap in fiecare zi? Eu de cand a venit caldura asa fac, ca mi se pare ca transpira la ceafa. mamica de minune Miruna Sanziana (02.04.2012) |
eu il spal la 2-3 zile pe cap
Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)
Povestea nasterii
dorinutza82 spune:
Bine v-am gasit in casa noua si frumoasa!
monna, eu ma gandesc serios sa iau un colacel pentru ca fac si ei miscare in apa si teoretic ar dormi si ceva mai bine dupa baitza. Numai ca, nush cum voi face sa incapa in cada si ea cu colacelul si Stef cu al lui, ca sigur isi va dori si el .
Vroiam sa va intreb, cele care folositi landoul, puneti si husa la el? Eu nu am avut la Stef si habar nu am cum ar fi mai bine, pana acum am iesit fara nici o husa, dar am vazut 2 landouri cu husa pe ele. Nu se face cald rau in interior daca bate soarele in husa sau din contra, protejeaza?
Dara, la fel si eu o spal pe cap o data la 2 zile, uneori chiar la 3 zile.
dara76 spune:
Multumesc fetele, asa faceam si eu, dar de cand cu caldura din casa am spalat-o aproape in fiecare seara.
Pentru CIC trebuie si adeverinta separata privind concediul de lauzie? Sau doar adeverinta aia cu veniturile, unde scrie cand s-a incheiat concediul de lauzie?
mamica de minune Miruna Sanziana (02.04.2012)