Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 1
Raspunsuri - Pagina 14
megbeng spune:
miha, da, la mine doar actele din docs au fost necesare
meg,dematei(9.02.2007) si Ana (7.03.2012)
"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)
irinaelena spune:
Oanace, mie la andrei pediatrul mi-a zis sa ii dau citrice dupa 1 an! Si apropos, andrei crestea 5-700g pe luna si numai pe lapte l-am tinut pana la 6 luni. El emancacios de felul lui, dar nu se depune . A stagnst vreun an la 14kile... Abia acum a trecut de 15. Asa e felulu lui, ca de mancat mananca, n-am ce sa ii fac...
Chiar JD, invata-ma sa il pun in wrap la alaptat, da-ne o poza
Dia, noi pana acum n-am iesit la padure, dar o sa iesim, ca acum am luat spray anti capuse... Si Doamne-ajuta!
Am citit ieri un articol despre cum e mai comod sa purtam bebelusii vara, poate va intereseaza http://poarta-ma.blogspot.com/2012/05/cum-purtam-copiii-vara.html?showComment=1336636044205#c6950244104587987740
amy25 spune:
Nici eu nu-s de acord cu datul sucuri la copii asa mici, fie ele supernaturale.Laptele e suficient. Eu de ieri i-am dat cate o gurita mica de ceai de anason, dar foarte putin ca nu-i place ceaiul. Il mai ajuta la burtica sa elimine gazele. Si mai incerc sa-i dau doar cand e foarte cald. Nu vreau sa-i umplu burta de ceai.
Actele pentru CIC vad ca difera la "sat la sat". Poate la unii nu se cere adeverinta de venit de la fisc pt ca poate o trimite angajatorul sau au ei baza de date.
Mie vad ca nu-mi trece sangerarea, e ba chiar ca la menstra cu durere de burta. AM vb cu medicul si mi-a zis ca... "se mai intampla" ???
Daca mai continua, directia catre Bucuresti la dr mea. Stiu cazuri care au alaptat ssi le-a venit devreme CM.
In rest, crestem mari, suntem mancaciosi. Nu stiu ce vom face la Biserica cu plansul caci sigur de muls ma mulg in biberon si ii dau. Sigur trebuie sa-l ti cu mine la local, desi nu am camera, dar nici muzica tare nu va fi. Asa, mai discret. Sper sa ne descurcam.
Multumesc Bunului Dumnezeu!
Mamica fericita de iepuras Victor Gabriel
megbeng spune:
apropo de botez si alaptare..am omis un mic detaliu..desi mancase bine in drum spre biserica si acasa exact inainte sa plecam, dupa ce am ajuns acolo, pana sa inceapa slujba, ana mea s-a pus pe plansul ei de "mi-e somn"...asa ca m-am dus mai in spate, intr-o strana, cu spatele la altar si am adormit-o la san, ca acasa..a dormit toata slujba apoi, inclusiv la scufundatul in apa abia s-a trezit putin, dar nu a zis nici pas! si preotii o manevrau f bland, si nu au bagat-o si cu capul sub apa, doar pana la gat, pe cap i-au turnat apa cu mana..
megbeng spune:
cand am fost azi dupa matei la gradi m-am intalnit cu o mamica ce are un bb cam de varsta anei..si m-a intrebat de vaccinuri daca am curaj sa ii fac..ea a auzit ca vaccinurile dau diabet si cancer, si nu ii face niciunul baietelului...chiar nu am stiut ce sa ii zic, decat ca noi le vom face pe cele obligatorii
lelu spune:
Voi cu ce faceti toaleta de dimineata a bebelului? Eu la ochi/ nasuc o spal cu ser fiziologic, dar pe fata stau in dubi...nu stiu ce sa folosesc? tot ser sau ceai de musetel?
Vad ca tot i apar bubite rosi pe fata si nu stiu de la ce, o fi si de la caldura... dar nu o vad transpirata.
si baita faceti in fiecare seara? eu am facut o seara da una doar sters cu compresa si ceai de musetel pe la incheieturi, dar nu-i prea place, mereu plange si as vrea sa renunt la treaba asta
pupici
Mami de Mariuca, minune mica! Multumim Doamne!
Tala spune:
Adica cum adica te simti in plus Happy?!?!?
Eu sunt pe aici, dar nu simt ca am ceva important de spus asa ca doar citesc.
Oanace si mie mi se pare aberant sa dai suc fetii. Nici eu n-am dat citrice pana la un an si nimic altceva (nici apa) pana la 6 luni. Incearca sa nu mai compari ritmul copilului tau cu al altora (stiu ca e greu) si eu sunt de parere ca ati luat f bine in greutate.
Mie imi plange fata seara pe la 8 cam jumatate de ora nu stiu din ce cauza (nici nu-si strange piciorusele macar), dar plange rau, alaltaieri chiar a plans cu lacrimi si eu pe langa ea [am o senzatie de deja vu sper ca nu ma repet cu mesajul asta].
Eu am fost stricata la stomac marti si am luat 3 zile ercefuril 2/zi (stiam de la david ca e permis in alaptare) si mi-era teama ca am constipat-o si pe ea - ieri n-a facut kk (dar si-a luat revansa azi ).
Eu nu-mi dau seama daca am terminat cu lohiile (sunt deja aproape 7 saptamani!!!) pt ca ce curge acum e mai mult galben (dar nu miroase) si n-am chef si nici cum sa ajung curand la medic - voi cum ati incheiat capitolul asta?
Ronina ati fost niste frumosi la botez
Eu nu cred ca anul asta sunt mai multe capuse decat altadata, ci doar niste vedete muscate si astfel mai mediatizate. Nu toate capusele transmit borelioza (muscatura de capusa infestata are aspect de tinta - punct rosu, cerc alb, cerc rosu). E mai greu sa gasesti astfel de capusa prin parcuri (mai degraba in paduri si acolo unde sunt si caprioare).
Suntem aproape de jumatatea lui mai, eu vreau botezul in iunie la inceput si inca nu m-am decis unde il fac si cum, ce-mi trebuie (marturii etc) si nu ma decid daca sa-mi permit sa ma vopsesc sau nu (pediatra mi-a zis ca mai bine astept pana la diversificare, dar arat ca o vrajitoare cu firele mele multe de par alb)
Cand ne vedem si noi? (intreb eu care abia reusesc sa ies cu copiii in curte, ce sa zic de traversat orasul???)
irinaelena spune:
Amy, eu azi am fost la dr la Medicover pt control, si mi-a zis sa fac o ecografie transvaginala, ca sa se vada cel mai bine ce mai e pe-acolo. Doar ca ea pleaca in concediu de luni... Asta e, o astept. Dar intre timp ma duc si la dr cu care am nascut. Deci daca poti, fa eco.
Lelu, eu cu ser o streg, dar nu chiar in fiecare dimi. Bubitele, daca sunt ce cred eu, trec de la sine. Si andrei a avut, maria vad ca mai putin. Baita ii fac in fiecare seara pt ca transpira, se aduna scame pe la pliuri...
Tala, ecografie iti recomand si tie.
Cu vopsitul nu-i bai, iti cumperi o palarie din aia inalta si ascutita si ai costum complet :P. Sper ca nu te superi ca am glumit
danaang spune:
buna fetelor! parca azi ne simtim mai bine, dupa ce ieri tot cu crize si scremete, as vrea sa va intreb daca stiti informatii despre acneea la bebelusi, daca v-ati confruntat cu ea si remedii, dupa cate am citit pe net, si simptome pe care le are bebe avem si de aia,puncte ca niste cosuri cu cap alb pe fata, cand se enerveaza se formeaza o pata rosie pe ele, poate ati mai intalnit....