Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 1
Raspunsuri - Pagina 10
buburuza1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irinaelena Aoleu, buburuza, ce zi ai ales pt a merge la dr. Sper sa ajungi cu bine. Dar de la metrou ce iei? Tramvai? Sau pe jos? E ceva de mers...eu locuiesc in zona si nu scot nasul afara azi |
pai doar azi il gasesc pe dr de garda... altfel peste vreo 3 saptamani mai e din nou si e prea tarziu atunci. dimineata nici o sansa sa merg ca nu am cu cine lasa copiii...
de la metrou iau autobuz daca gasesc (102 ca merg la Malaxa pe vergului) daca nu, per pedes...
mami deSerban Alexandru 15.07.2009 si Mara Ioana 15.03.2012
buburuza1979 spune:
Super mami si eu tot la sector 4 ... certificatul fiscal l-ai scos? de unde (ca zona)
happylica ms mult... m-am abtinut si nu am luat desi imi venea sa imi schimb capul...
SuperMami_1 spune:
Bubu, eu am luat de pe Oltenitei , intre Brancoveanu si Piata Sudului langa scoala de politie, e fff aproape de mine...dar nu stiu daca si tu tii tot de asta. De obicei unde platesti impozitul pentru casa? ca tot acolo iei si certificatul fiscal.
Miha, mamica fericita de Rares (11.03.2007) si Vlad (02.04.2012)
buburuza1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui SuperMami_1 Bubu, eu am luat de pe Oltenitei , intre Brancoveanu si Piata Sudului langa scoala de politie, e fff aproape de mine...dar nu stiu daca si tu tii tot de asta. De obicei unde platesti impozitul pentru casa? ca tot acolo iei si certificatul fiscal. Miha, mamica fericita de Rares (11.03.2007) si Vlad (02.04.2012) I am responsible for what I say. I am not responsible for what you understand. |
n-am casa, deci n-am impozite de platit
locuiesc in Dorobanti, buletinul il am in Piata Unirii... au mai multe sedii la sector 4 de unde se i-a asta?
Haydee spune:
buna dimineata!
supermami, multumesc pentru recomandarea de pediatru
noi astazi facem o luna, nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul! cristina, super mami, aveti dreptate.. o sa ne fie dor de momentele astea, dar cu siguranta ca vom avea parte de altele cel putin la fel de frumoase
baita pe cap noi ii facem in fiecare seara, ca avem mult par si mi se pare ca transpira in timpul zilei
referitor la contraceptie.. voi discuta cu medicul; nu am decat o trompa functionala, iar ovarul de pe partea respectiva era cam lenes, cel putin atata timp cat l-am monitorizat; sanse de conceptie naturala avem, dar mai scazute; nu ne-am supara ca pe bb 2 sa-l concepem natural, doar ca nu acum
eu am avut "mica menstruatie" la vreo 3 saptamani dupa nastere, sunt curioasa cand vine data viitoare, ca inainte eram "ceas"
noi suntem bine, Elena are nopti in care doarme si 6 ore legat, alteori doar 3 sau 4; a inceput sa ia in greutate dupa ce am introdus lp; ziua are scurte perioade de veghe in care analizeaza tot de prin casa; o surprind fixand diverse lucruri: un tablou, o usa, ca sa nu mai zic ca ma urmareste cu privirea prin camera; a inceput sa gangureasca, scoate cate un eeeee, aaaaa de ne topim de dragul ei
chitosenia spune:
Buna fetele!
BINE V-AM GASIT IN CASA NOUA!
Noi cum ne stiti tot cu probleme..vomeaza cel putin 1 masa /zi..jur ca daca nu innebunesc acum ..scap de balamuc pe viata.
Ne-am botezat duminica...bebe a fost foarte cuminte..sambata a fost de cosmar ...3 mese vomate..urlete..am plans in prostie ma temeam de ce e mai rau...clar m-a prins depresia
Dara parca tu ai scris de SONDE DE GAZE...de unde le-ai luat? au functionat?
VA PUP PE TOATE
Haydee spune:
he, he, he! am zis buna dimineata intr-un mesaj postat la 18:10 - se vede ca am inceput sa scriu dimineata si am terminat seara
carstea spune:
Salut fetelor
Bine v-am gasit in noua casa .
Multumim pt urarile de La multi ani pt Rares.A fost o petrecere reusita desi eu as fi putut sa fiu mai organizata.Sa va spun ca nu gaseam linguritele pt inghetata si era gata sa fac o criza de nervi?!
Emma a fost f cuminte asa cu stie ea sa fie ziua.
Noptile sunt tot urlatoare.Nu mai avem 8 ore dar 4-6 ore tot avem.
De ieri avem si diagnostic de acid reflux si am inceput Gaviscon dupa mese.Nu ii dau dupa fiecare masa ca noi avem si snack-ulete de 5 min,plus ca nu se dau mai mult de 6 doze/zi.
Mai da cineva Gaviscon?
Chito, Ronina si la voi ar putea ajuta ca stabilizeaza (ingroasa)lapticul in stomac.
Indraznesc sa zic ca am inceput sa vad ceva efecte deja.Ieri noappte de la 12 jumate s-a linistit si am urcat chiar in dormitor si a dormit 4 ore intre mese.
Doamne ajuta!
Pt cine vre sa ne vada am facut azi baie in cada cu colacelul de gat.Ea a parut ok dar mie mi s-a parut ca strange fata de gat.O sa-l mai incercam ca ii da libertate de miscare in apa si e si usor de spalat.
Azi am trisat si am cantarit-o cu o zi mai devreme si anuntam iar ca am luat iar in parametri.Am ajuns la 5.300kg.
Voi ziceati ca ii spalati pe bebei mai rar cu sampon.Cand nu puneti sampon dati doar cu apa?Aveti gel de corp si sampon separat?
ACUM AM O INTREBARE.STIE CINEVA CUM POTI INTRERUPE O ALOCATIE?
Ar putea cineva sa intreba la vreun ghiseu daca ajungeti si va aduceti aminte?Am cautat pe net dar nu am gasit nimic.
Noi stateam in sectorul 4 pana sa plecam in UK si imi vine alocatia lui Rares pe cardul BCR si acum si vreau sa o intrerup.
Multumesc
megbeng spune:
m-ati facut foarte curioasa cu colaceii de baie..are cineva salvat un link de unde se pot comanda?
cu alocatia eu cel putin nu stiu sa iti raspund, carstea, poate daca intrebi la "probleme legislative" pe forum sau, mai sigur, cu un telefon la ei..
in seara asta cred ca am detectat si eu reflux la cea mica..dupa supt am tinut-o la eructat si a ragait zdravan, dar s-a auzit si un "gal" pe gatut si imediat s-a pus pe urlat..imi venea sa plang langa ea cum o vedeam toata rosie la fata cu ochisorii intredeschisi, plangand si fixandu-ma, parca imi cerea sa o ajut iar eu nu stiam cum, altfel decat sa o tin la verticala si sa o pup si sa ii spun cat o iubesc...s-a linistit in vreo 10 minute si a adormit pe burta mea apoi am transferat-o pe planul inclinat, sper sa aiba somnul linistit de acum
meg,dematei(9.02.2007) si Ana (7.03.2012)
"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)