Copilasi iubiti de sept-oct (11)
Raspunsuri - Pagina 7
ancamak spune:
daca mi s-a terminat cafeaua, va ofer un ceai verde.
www.antena3.ro/life-show/fun/daca-nu-reusesti-din-prima-ridica-te-de-pe-trotuar-si-incearca-din-nou-cel-mai-simpatic-cuplu-de-bebelusi-166697.html" target="_blank">ceva frumos
www.antena3.ro/life-show/fun/noul-hit-youtube-ce-e-al-meu-e-si-al-tau-165531.html" target="_blank">altceva frumos
hadrianae spune:
Buna dimineata!
Felicitari, Anca!
Mie mi-e un dor de mare! Mai ales in perioada asta, cand e cald, dar inca nu e aglomerat.
Doina, multumim de aprecieri. Si eu mi-am zis de fiecare data ca e pacat ca nu ne vedem, dar la vara stau 3 saptamani si nu sunt nici sarbatori, cu obligatii etc., asa ca trebuie sa reusim sa dam o tura impreuna prin parc.
Pianna, ce-ti face domnisoara? Sper ca e mai bine.
Just_me, spor la invatat!
Despre kilograme eu mai bine nu vorbesc. Alexandru de-abia a ajuns la 10. Nu stiu sa zic cam cat ia pe luna, dar are perioade lungi cand stagneaza si perioade in care pune vreo 200 de grame in cateva zile. Si la inaltime tot la coada suntem: are 81 cm.
Frantuzisme, printre altele: ”encore” cand mai vrea o portie de mancare si pune ”le” sau ”la” in fata cuvintelor romanesti.
Va doresc un week-end frumos.
Adriana, mama lui Alexandru
Poze
doina_1984 spune:
Buna!
Hop si eu la a 2a cafea Am curatat pana acum la midii de m-am saturat.... un sac Bine macar ca imi plac va servesc cu o portie pane cu mujdei
O zi buna!
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/PozeMobil?authkey=Gv1sRgCNvyz7PBhLXoag
just_me31 spune:
hello
Ai mei sunt afara ,eu trebuie sa fac curatenie , dar am inceput cu o pauza .
Deci sa nu ma duc la card ..nu-i nimic , oricum mergem la mare .
De la 4 a fost cu noi in pat , e nasol ca eu nu am loc ,se inghesuie in mine .
Nu mai am idei ca ma streseaza praful din casa
Merg la treaba
ana_25 spune:
Si Maia are tot 10 kg e slabuta.
DOINA eu nu am mancat pana acum midii cred ca-s f bune
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
Mari-Mariuk spune:
Dupa midiile DOINEI, merg niste clatite? daca da, strigati! dar repede ca de nu le mananc pe toate!
Visand la nisipul de pe plaja, am cumparat azi galetusa cu lopatele, forme, palnie si am vrut sa mergem la malul lacului la noi, dar ne-am oprit intr-un parculet unde pietrisul si praful de pe jos au fost f bune pentru joaca.
ana_25 spune:
Buna dimineata !! Poftiti la cafeluta la micul dejun
Ce urat e afara.....bate vintul si e destul de frig si inorat . Off azi stam in casa .
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
camisv spune:
si eu cu un cappuccino si o prajitura cu visine
Urat afara, bine ca am stat ieri mult ... ba am facut si baie (initial imbracat)
Hadriane, Ana si noi suntem tot pe acolo cu kg-mele, adica vreo 10.400, iar inaltime 86
Anca, felicitari pentru nota mare de la inspectie
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)