Copilasi iubiti de sept-oct (11)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

cafeluta e servita!
Mai adaug si azi niste vraja, poate , poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Neatza ! multumim Anca.....cred ca vrajile nu vor functiona nicicum
Azi tot urat e afara

Am reusit si noi sa papam ciorbita neblenduita Am zdrobit legumele pe razatoare,am pus zeama si putin miez de paine si a papat tot
Si a inceput incet-incet sa fie mai atenta la noi si sa ne imite (deocamdata doar sunete). Pana acum refuza total sa ne imite sau sa incerce sa vorbeasca . Sper sa-si dea drumul la limbuta curand .

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna

Hop si eu la cafeluzta Multumim, Anca!

Felicitari Maia!

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/PozeMobil?authkey=Gv1sRgCNvyz7PBhLXoag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

hello
ANCA -noi nu iti mai ajungem ?
Am scapat ...vai ce emotii am putut avea!...a fost bine pana la urma ,mi-au dat maxim .
D e in pat si asta ma bucura ca sa-mi revin un pic, afara bate un vant asa ca azi stam in casa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

hello fete!

felicitari Just_me, tinem pumnii si pentru ce mai urmeaza

Si la noi este vreme urata, dar am fost la o plimbare pana la magazin, sa luam paine si T. nu intelegea de ce nu-l las sa mearga la casuta ("aca"). Mai nou cere povestea cu marea sau o spune el ("tata bum-bum mu apa nu opa-opa" ... in traducere mergem cu masina la mare, unde este apa, si-n apa nu avem voie fara mama sau tata, iar valurile ne fac hopa-hopa)

hai c-am vrut s-o lungesc, dar s-a trezit juniorul... asa ca doar o mai felicit pe Maia pentru mancarea neblenduita si pentru sunete (sunt convinsa ca in curand o sa fie vorbareata ca mama)

Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Felicitari just me!

La Cta este cald, mai bate vantul, dar este ok. Asa ca: HAIDETI LA MARE!

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/PozeMobil?authkey=Gv1sRgCNvyz7PBhLXoag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

felicitari Just_me, la noi comisia a fost mai zgarcita.
Hai sa arunc si eu un subiect fierbinte pentru mine: mama mea soacra mi-a spus ca nu m-am ocupat suficient de copil deoarece nu cere la olita si mi-a spus ca nu-l mai ia pe strumf pana nu satisface "conditia". Astept rosiile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Anca, nu mai pune la suflet tot ce-ti zice soacra. Pai nu ne-am ocupat niciuna de copii, ca pana acum n-am auzit sa ceara vreunul la olita (nu sa stea, ci sa ceara)... poate doar Vladut. Daca ai nevoie iti trimit cateva carti si reviste in care spune cand este pregatit copilul sa stea/ceara la olita, sa-i dai soacrei sa citeasca.

Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

Eu dau cu rosii, dar dupa soacra-ta ; eu m-as lipsi de ajutorul uneia ca ea....pfui ce m-a enervat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

ANCA...o tona de rosii !! pt soacra ta Cum zicea si Cami,inseamna ca niciuna nu ne-am ocupat de copii !...Doamneee!! nu stiu cum era pe vremea lor,dar unii sunt de-a dreptul absurzi (scuza-ma )....spune-i soacre-i tale ca eu nici macar nu i-am luat olita la Maia ....las' ca nu va merge la scoala cu pampers la k*r

Maia abia a inceput sa bea apa cu sticluta (din aia cu dop gaurit) si am renuntat la seringa ...mai avem timp si de olita

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput