Copilasi iubiti de sept-oct (11)
Raspunsuri - Pagina 6
ana_25 spune:
Neatza!!
ANCA multimim de cafea.........cred a e nevoie de tone de cafea vrajita
La multi ani tutz
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
histamina spune:
cafea sa fie, neagra, multa si fara zahar.
mi-e somn de tot.
strumf e o poezie. o minune,insa este ffff mamos.ceine s emai confrunta cu asta?
Mari-Mariuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui histamina cafea sa fie, neagra, multa si fara zahar. mi-e somn de tot. strumf e o poezie. o minune,insa este ffff mamos.ceine s emai confrunta cu asta? http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea |
Noi! Si Vlad e mamoooos, insa e cuminte cand sta cu taica-sau sau cu bunica.
just_me31 spune:
hello
Eu nu cred in vraji,dar in efectul cafelei da .
D e afara cu mama ,eu prestez frumoase activitati intelectuale si ma gandesc la mare .Am decis , mergem in acelasi loc de anul trecut , dupa examen, acum ramane sa strang bani ..s-au mai usor ar fi sa va dau contul meu , nu stiu daca e buna gluma , dar am zis sa scriu ce gandesc .
In dimineata asta D nu a papat nimic , doar 150 ml lapte ,ah si un miez de nuca .
Aseara i-am dat o eugenia , a devorat-o , in curand exemplific cu poze .
ANCA - la tine cati au fost in comisie? la mine sunt "numai" 4
Spor la joaca
Mari-Mariuk spune:
JUST ME, daca merge treaba cu contul, vreau si eu la mare! Insa am eu o banuiala ca nici anul asta nu ajung acolo deoarece avem evenimente multe in familie: sora-mea tre sa nasca in orice moment din luna asta, cumnata face nunta pe 10 iunie, plus ca e si ea insarcinata si la sfarsitul anului iar e ,,chef'', asa ca ma voi multumi cu lacul nostru amarat...
camisv spune:
Anca, la mine, abia acum a mers "vrajeala"
Fetele, stiu ce inseamna invatamant si salariul de acolo (bunicile lui T. au fost invatatoare si mai am verisoare f. dragi si tinere, de la care cunosc amanunte), deci va inteleg ca doar visati la mare. In invatamant ai avantajul nr. de zile de concediu si lucrul cu copiii (cui ii place). Nici noi nu suntem "bogati", dar un concediu recunosc ca ne permitem (noi stam prost cu zilele de concediu, avem numai 24 pe an si se duc asa de repede).
Tunde, la multi ani! sa fii iubita si fericita si sa vina repede surioara sau fratiorul pentru Julia (te-a dat Ana de gol, asa ca asteptam sampania si tortul)
Pianna, imi pare rau de Rebeca, sa treaca repede.
Just_me, spor la invatat ... pe vremea asta cred ca numai chef de asta nu ai. Eu am cam imbatranit si recunosc ca nu mai am spor la astfel de "munci".
Histamina, cred ca acum toti copiii sunt mai mamosi
Hadrianae, si eu sunt pentru gradinita si colectivitate, mai ales pentru cei singuri la parinti. Noi stam la casa si are in curte tot ce-i trebuie, dar mergem zilnic in parc, ducem jucarii cu noi ca sa poata sa imparta cu altii.
va doresc o zi frumoasa, caci calda cred ca este
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
doina_1984 spune:
Buna!
Am trecut si eu repede pe aici... sa nu-mi puneti absenta va citesc zilnic, dar mai greu cu scrisul.
Si M este mamos, dar pot sa spun ca ma si asculta poate si pentru ca eu stau non-stop cu el, iar consecventa este foarte importanta la varsta lor. Mie imi place ca e mamos
Legat de mersul la mare - eu daca nu as sta in Cta cu siguranta as face tot posibilul sa vad marea cat mai des. Noi, de acum, ne plimbam pe plaja aproape zilnic, desi inca imbracati
anca, just me, spor la invatat
hadrianae, sunteti niste frumosi. La urmatoarea vizita acasa, poate ne vedem la o tura de parc
Pianna, multa sanatate!
cami, ma bucur ca ati gasit cresa Bafta la adaptare!... mai ales tie
Nu stiu daca mi-a scapat ceva, cineva...
Intrebare: cate kg mai au copilasii vostri? Cam cate gr. iau pe luna?
Eu am impresia ca M a stagnat sau chiar a slabit, dar nu pot fi sigura pentru ca-l cantaresc pe cantar pentru adulti si sutele de gr acolo nu sunt relevante. El are 86 cm si 11,200 kg.
O zi buna!
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/PozeMobil?authkey=Gv1sRgCNvyz7PBhLXoag
ancamak spune:
Nota maxima care s-a acordat la scoala unde am dat eu a fost 9, bineinteles ca este si nota mea
In comisie erau trecute doar doua profesoare de matematica din scoala, dar a venit si dna directoare.
doina_1984 spune:
Felicitari Anca!
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/PozeMobil?authkey=Gv1sRgCNvyz7PBhLXoag