Copilasi iubiti de sept-oct (11)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna seara.
Ne-a spart al treilea canin si da semne ca ar sparge si al patrulea. Nu a facut urat, doar a stat cu mana in gura si a balosit la greu.
Eu sunt una dintre cele care in ultimul an de activitate am descoperit ca imi place sa ma imbrac si sa ma incalt ceva mai ,,elegant'': fuste, sacouri, camasute, pantaloni la dunga...norocul meu ca anul asta am primit costume si pantaloni de genul (si sunt genul care primeste de la altii, nu caut haine noi ca nu imi permit). Chiar ieri si azi am fost la scoala unde voi sustine lectia si m-am simtit bine imbracata altfel decat in blugi si adidasi
ANA, mie imi creste inima cand aud ca fiica-ta e eleganta, mai ales cu rochita roz, ca doar e facuta de soacra-mea...
Ne laudam cu faptul ca ,,murdarim'' maxim doua scutece pe zi, asadar facem economie multa. Vlad incepe sa constientizeze cand vrea pishu/kk si spune, insa nu mereu reusim sa prindem olita, asa ca mai scapam si in pantalonasi. Si ne mai laudam cu faptul ca incepem sa ne intelegem de minune cand e vorba de plimbat de manuta, nu mai face scandal mare. Si mai avem ceva: repetam multe cuvinte (pocit) in functie de ce aude, canta si danseaza din ce in ce mai des. Si stie sa numere: doi, doi, doi, doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Multumim de aprecieri si multumim Mari
De cateva nopti iar e horror cu dormitul...parca are ceas la funduletz la 5 e treaza

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata.
Cafeaua este gata, va astept.
Azi avem program de curatenie si de gatit, insa nu am chef de treaba...si totusi baia mea plange dupa o spalare de sus pana jos, incaltamintea cere asezata in raft si covorul vrea periat neaparat...plus ca va plange unul ca vrea papi, asa ca mobilizarea chefului meu este absolut necesara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Neatza ! Mari multam de cafea spor la treaba

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Buna dimineata!

Mai adaug si eu o cafeluta sau un ceai verde.
Vad ca Ionut este cooperant in actiunea de intarcare. In ritmul asta saptamana viitoare renuntat de tot. O sa-mi fi tare dor de acesta perioada.
Am aplicat metoda si pe timpul noptii si vad ca deja doarme toata noaptea. Dimineata a sarit din patut , a venit la mine in brate si a dormit inca o ora pana la 8.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

buna fetele!

va servesc si eu cu cafeluta cu mult lapte

astazi am gatit si eu orez cu legume si ciorbita de gaina de tara.. am fiert la ea vreo 2 ore
vreau sa mai fac si niste clatite ca mi-e pofta dar mai pe seara

o zi frumoasa!

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/ElenysCristiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

prezent

Ce vrednice ati fost, eu astazi am colindat ... dar cu spor ... am vorbit de gradinita. Dupa ce ii facem analizele, deja incepem. Am convenit sa-l duc cate un pic dupa-amiaza, cand copiii ies in curte, sa-l las cate 10-30min pentru inceput si in functie de cum se adapteaza sa crestem timpul si sa mergem apoi dimineata (cand copiii mai au activitati). Mi-a placut modul de gandire, care se potriveste cu al meu, cum ca, copiii invata prin joaca, ca nu au activitati impuse (cel putin la cei mici), fac pe rand cu cate unul-doi copii diverse activitati (plastelina, pictura etc), pentru ca ei sa nu-si piarda rabdarea. Deja ma doare stomacul cand ma gandesc la "despartire", dar copiii cresc, uneori mai repede decat vrem noi

Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Cami ce rapida si hotarata ai fost!! Asta se numeste eficienta, eu atat m-am codit si m-am sucit.... Mi se pare super "politica" gradinitei, sigur Tudor se va adapta foarte bine.

Ieri am fost la un consult ORL si se pare ca pinguina are otita la urechea dreapta. Combinata cu un rosu-n gat de care se mira toti doctorii si cu cei 4 canini care stau sa pocneasca, incepe sa se justifice febra de 40 de grade. De ieri suntem sub antibiotic, nu am mai avut ce sa mai comentez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hadrianae spune:

Salut!

Mari, ce baiat mare ai! Mai aveti putin si renuntati de tot la scutecel! Bravo Vlad!

Anca, pentru Ionut ca nu-ti ingreuneaza decizia de a-l intarca. Ce dulce trebuie sa fi fost dimineata cand a venit langa tine! La noi sunt foarte rare momentele de genul asta. Astept si eu sa fie mai iubaret.

Cami, felicitari pentru gasirea cresei! Suna bine sistemul de care vorbesti. O sa vezi ca o sa fie bine. Mai greu ne e noua sa ne adaptam la noua situatie decat lor. Dar sa stii ca eu consider ca e o decizie buna sa mearga cat mai curand la cresa. Eu nu regret deloc ca a trebuit sa-l dau. Vazand cum stau lucrurile, as face-o oricum.

Pianna, multa sanatate! si las' ca trece.

Avem poze noi la semnatura.

Adriana, mama lui Alexandru

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Buna dimineata!

Va servesc cu o cafeluta "vrajita", poate ne mai viziteaza mamicile care au uitat de noi, dar scriu in alte parti.
O zi superba sa doresc

Mergi la inceput