Copilasi iubiti de sept-oct (11)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Bravo Anca tinem pumnii si pentru nota. Acum ce urmeaza?

noi am rezolvat surprinzator de repede cu pasaportul, tanti s-a miscat rapid cu poza, caci altfel isi pierdea rabdarea si cu greu il mai tineam pe scaun

Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Neatza !!
Cami in parc la Dacia am fost! O sa venim intr-o zi si la D ,numai sa se faca iar timp frumos,sa nu mai ploua..Acu poate Maia sa se tina dupa Tudor

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

hello
CU D ma ajuta mama , o scoate la hinta ,dar la mine stresul e mare , ca am un simt al penibilului f deazvoltat , plus trebuie sa adopt o tinuta pe care eu nu o folosesc frecvent , eu sunt profa cu blugi si tenisi .
Dupa inspectie urmeaza invatatul propriu zis pana in august cand e examenul .
D nu mai doarme mult la somnul de amiaza , cam 1- 1 jumate , papa f putin dar bucatele , azi are tocanita de cartofi cu pulpa de porc ...si da, ati citit bine .
Vazut Maia dragalasa
Spor la treburi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Si eu m-am simtit tare ciudat ieri in pantofi cu toc si costum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna!
Bravo Anca!
Fiicamea e intarcata, pe mine ma mai dor putin sanii dar e bine, sunt moi, nu am facut vreo "minune" la ei! Mi-a fost greu si fara ea si cam rau de la intarcat! Dar vad ca am supravetuit ambele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

bravo alinuta!
si eu cred ca imi sintarc strumful zilele astea!

eu, cand am fost profa, mergeam numai in blugi si adidasi.
tin minte ca la insepctia de def, mi-am luat niste blugi hipioti faini de tot.

ruj, machiaj, nu, nici vorba.nu ma simt bine si gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopic spune:

Buna!

Ana, ce elagantica si frumoasa e Maia
Felicitari, Anca!
Felicitari Alina pt intarcare! te mai mulgi?
Cami, deci va pregatiti de vacanta, bv unde plecati?
Legat de tocuri..nici eu nu ma simt comod, dar in wee avem botez deci n-am ce face si tre sa ma "cocot" (nu mai mult de 5 cm)

L e tare haioasa, intelege din ce in ce mai multe; cand vrea ceva sau sa mergem undeva, ma ia de mana (zice "mana") sau ma impinge de la spate

Astazi stam in casa, caci afara e uratel si ploua; vedem dupa amiaza...

-ici la copilasi si mamici!

Nico, mami Larisa 15/09/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hadrianae spune:

Salut!

Bravo, Anca! Succes in continuare!
Bafta si celorlalte fete!

Si eu am formatie de profesor, dar am predat destul de putin si in sistemul privat. Imi place foarte mult activitatea, dar sistemul romanesc iti taie orice entuziasm. Intr-o lume normala cred ca ar fi activitatea care mi s-ar potrivi cel mai bine personal, dar...

Alina, ma bucur ca a mers bine procesul de intarcare. Bravo!

Noi suntem bine, cu un pic de tuse, dar sper sa ramana doar atat. Nu de alta, dar prea stam linistiti, fara nicio viroza, de vreo doua luni.

Pianna, sanatate piticutei! Sper sa scapati usor.

Ana, ti-am admirat domnisoara. Tare haioasa si frumusica e. Si cu gura pana la urechi.

Adriana, mama lui Alexandru

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

ALYNTA - eu am baut ceai de salvie cand am terminat cu mulsul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Alina, felicitari pentru intarcat, la noi a fost cu tipete si urlete sa ne auda tot blocul.

Am vazut ca ati mai pus poze, nu am apucat sa ma uit, dar sunt curioasa.

Am fost azi la exudat, alt show si acolo, noroc ca nu a durat foarte mult. Azi mergem si la un control ORL, azi-noapte a avut febra 40.3. . In mod cu totul inexplicabil am reusit sa-mi pastrez calmul....poate si din cauza ca sotul meu era terminat si trebuia sa fie cineva pe pozitie. Sincer, abia astept sa depistez de la ce e febra asta si mmai ales sa treaca odata!!!

Mergi la inceput