Copilasi iubiti de sept-oct (11)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

hello
Sunt obosita rau , azi noapte si-a reluat obiceiul de stat treaza cu ,si de la 10 am fost afara pana la 13.30...no , eu trebuie sa ma apuc de gandit lectia si mi-e somn .
Si eu sunt satula de inv. dar cand am fost hotarata sa renunt toti din jurul meu m-au intrebat ....Si ce-o sa faci? te faci vanzatoare ?...deci in Italia daca ai studii si faci curatenie e k , in Romania e oripilant , degradant
ANCA - sa ne dai detalii ca sunt curioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Hello,

Eu sunt intoarsa pe dos. Pinguina are iar febra mare, aseara a facut aproape 40. Am fost la medic, a zis ca are rosu in gat si ne-a dat sa-i facem un exudat. A mai facut cineva? Banuiesc ca la noi o sa se lase cu circ....
M-am demoralizat si cand mi-a zis doctorita ca e destul de mare ca sa nu mai manance noaptea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Pianna pupicei pinguinei sa se faca bine repede
Maia nu mai mananca noaptea de la trei luni Pana pe la sase luni i-am mai dat ocazional,foarte rar, cate 50-60 ml lp noaptea.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

POZE NOI

Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna seara.
ANA, nu se vad pozele...
PIANNA, intr-adevar e destul de mare ca sa se mai trezeasca noaptea pentru a manca/bea lapte. Cica e recomandat de la 4-5 luni sa fie scoase mesele de noapte, insa nu poti aplica asta la toti copiii (eu am reusit abia in ianuarie sa ii scot mesele de peste noapte (ca erau cate 3-4-5) dandu-i apa, ceai, compot)

Mergi la inceput

Am editat....se pot vedea pozele acum

Poze

Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

PIANNA - noi i-am facut exudat , dar am luat de la clinica acel betisor si i-am facut acasa ; nu a plans , doar marait ....
Si D a papat noaptea pana la 1 un an si ceva , cand nu i-am mai dat , eu nu cred ca se trezesc de foame nopatea ci din obisnuinta ,vise sau aletele numai de ei stiute .
ANCA - sunt curioasa cum a fost

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna seara!

pianna, pentru febra - la noi au functionat feliutzele de cartofi puse la talpi, in sosete + antitermice - au facut minuni, merita sa incerci. Multa sanatate!

Legat de lapte - si M mai cere , nu in fiecare noapte, dar destul de des.

Ana, foarte eleganta Maia

Alinta, ma bucur ca merge bine "operatiunea"

O noapte linistita!

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/PozeMobil?authkey=Gv1sRgCNvyz7PBhLXoag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Buna dimineata,

gata cafeluta si un cappuccino, servite cu biscuiti

Eu sunt matinala, caci mergem de dimineata sa-i facem pasaport la junior ... vine concediuuuulll

Just_me, nu are cine sa te ajute cu Dara, pana trece inspectia? Te cred ca esti obosita, dar trec ele toate
Alynta, bravo Mariei pentru adaptare si tie pentru curaj (caci ma gandesc ca nici tie nu ti-e prea usor fara ea)
Pianna, ufff iar rosu in gat si febra. Si noi i-am facut exudat acasa, adica a luat sotul betisorul de la Bioclinica si am reusit eu sa-l fac sa deschida gura. Macar sa-si faca imunitate pentru gradinita. Si eu zic ca se trezeste din obisnuinta noaptea si nu de foame.
Ana, eleganta domnisoara ta. In ce parc ati fost, poate mai schimbam si noi!

Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Buna dimineata!

A fost bine. Elevii au fost foarte draguti si cooperanti. Vineri aflu nota.
De cand l-am intarcat pe timpul noptii , nu se mai trezeste decat foarte rar. Aseara strumful meu parca vroia sa mai suga, parca nu vroia.
Sanatate piticilor bolnaviori.

Mergi la inceput