Copilasi iubiti de sept-oct (11)
Raspunsuri - Pagina 20
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata. Haideti la cafea!
Azi pare sa fie mai frumos afara, poate ne plimbam mai mult de jumatate de ora...
Vlad ma dispera cu urletele, din orice si in orice moment. Este foarte incapatanat si nu accepta refuzul usor, lupt din greu sa il fac sa renunte la ceva ce nu are voie.
alynta27 spune:
BUna!
Eu sunt suparata ca fata e febrila de 2 nopti. Am tinut-o cu antitermice dar vad ca nu se termina:azi la medic!
camisv spune:
Buna dimineata,
la noi a fost vreme frumoasa, deci stam numai afara ... T. intra in casa numai cu scandal, abia reusesc sa-l culc la pranz. In plus imi merge calc f. greu, abia se deschid paginile, de aceea n-am mai scris.
Felicitari Ionut pentru primele cuvinte. Anca, important este ca si-a dat drumul, chiar daca mai trebuie insistat. Tudor spune doar cate o silaba din cuvinte, noi il intelegem dar altcineva nu stie ce vrea sa zica (patul e pa, garajul e ga, broasca e bo etc). Are si cuvinte pe care le spune bine si unele care nu prea au legatura cu cuvantul (servici e ajii, papuc e cucac etc).
sa aveti o zi frumoasa, la noi asa se ajunta. Mai putin si vine 1 iunie, trebuie sa sarbatorim
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
histamina spune:
alinutule,vezi ca e epidemie d eboli eruptive.mira-m-as sa nu apara bibte din a treia zi de febra.
avem 2 canini!
eladea2005 spune:
Dragi mamici de prichindute si prichindei, va invitam cu drag sa ne vizitati la 2prichindei...sunt sigura ca veti gasi ceva care sa fie pe placul vostru:)
Urmeaza multe noutati in curand...:)
O zi superba sa aveti!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII 2012...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
alynta27 spune:
Fata e racita. Am mers la medic ieri. Suntem pe Augumentin. E mai bine dupa prima doza. A facut un circ cu mine:numai in brate, plimbata, recalcitranta... Mi-a scos peri albi 2 zile si 2 nopti.. In plus are si afte in gura.
nicopic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alynta27 Fata e racita. Am mers la medic ieri. Suntem pe Augumentin. E mai bine dupa prima doza. A facut un circ cu mine:numai in brate, plimbata, recalcitranta... Mi-a scos peri albi 2 zile si 2 nopti.. In plus are si afte in gura. Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007) POZE Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra Maria bucuria |
Alynta, off saracuta, multa multa sanatate, sa treaca cat mai repede; pe langa augmentin sa-i dai si ceva probiotice sa-i protejeze stomacelul -ici si multa putere
fetele, unde sunteti? la joaca? la noi nu a mai plouat decat razlet si am putut sa iesim mai des p-afara..
Nico, mami Larisa 15/09/10
camisv spune:
Salutam mamicile si pupam copiii!
Alynta, sanatate Mariei! Te inteleg ca nu mai poti, dar saracuta si bolnava si cu afte, cam mult pentru puterea ei de intelegere. sa-i treaca repede.
Anca, parca si Ionut era bolnav? Cum mai este? Noi am avut doar muci si i-am tratat homeopat si cu mare indiferenta din partea lui (ca a vrut numai afara) si din partea mea (ca l-am lasat). Am uitat sa-ti raspund de piscina gonflabila ... a noastra-i mica si am umflat-o cu gura.
Ei si acum bomba ... de doua zile mergem la gradi. Bine numai in curte cam jumatate de ora, dar daca il intrebi daca mai merge spune ca "da". S-a cam impins cu copiii care au atentat la casuta (au una in curte), dar in general a fost cuminte.
camisv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nicopic fetele, unde sunteti? la joaca? la noi nu a mai plouat decat razlet si am putut sa iesim mai des p-afara.. |
La noi n-a plouat deloc, deci afara "non-stop"
Mari-Mariuk spune:
Buna ziua si de la noi.
Noi am fost azi le medicul de familie deoarece de la o intepatura de tantar de sambata, ieri dimineata abia i s-a umflat zona respectiva, pe frunte, apoi a coborat umflatura la ,,radacina'' nasului, intre sprancene iar azi dimineata avea (si inca are) ochiul drept umflat. Nu avem ce face, decat sa punem comprese reci, sa il dau in continuare cu gel cu arnica, si sa ii dau peritol, ca e pe fond alergic.
Si tot azi ne-am plimbat ceva mai mult de dimineata (3 ore pe jos, fara tricicleta, doar din cand in cand in brate) si vreo 40 minute ceva mai devreme. Insa nu mi-a prea mancat azi, doar a baut lapte si a rontait diverse chestii, a scuipat mancarea gatita...