Copilasi iubiti de sept-oct (11)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineata Ca feluta e gata !
We placut sa aveti
Azi mergem la nunta

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Tiiii, ce liniste, inseamna ca e vreme frumoasa pe la voi sau va pregatiti de distractie (Ana)
Ana o luati si pe Maia cu voi? distractie placuta. Acum doi ani erai graviduta "campioana" la nunti
Wow, bravo Vladut, primul copilasi din grup fara pampers. Mari si Tudor vrea in patul meu, asa ca de vreo saptamana el doarme pe canapea si eu in patul lui ... noroc ca el are pat junior (de 90latime). E bine sa mai plangem cateodata dupa cei dragi, care nu mai sunt printre noi, asa se mai duce dorul.

Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

BUNA FETELE!

Poftiti la cafeluta/cu lapte...capuccino...ciocolata calda

Ana sper ca v-ati distrat la nunta..si noi avem pe 9 iunie botez, pe 10 iunie nunta la niste prieteni

Copilul asta al meu acum doua seri nu a vrut sa bea laptele...aseara l-a baut...dar dimineata nu a vrut i-am facut cereale cu lapte si le-a mancat...dar o las in pace ca mananca mancare foarte bine!

Cu OLita am renuntat pt o perioada... face doar treaba mare la wc...pe olita nu vrea
Va pup o Duminica frumoasa!

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/ElenysCristiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata. Haideti la cafea!
Noi am petrecut prima noapte fara Vlad, l-am lasat aseara la soacra-mea si am plecat la film (MIB 3, in format 3d-suuuuper!!!) apoi la o ,,carciuma'' si apoi singurei acasa. Relaxant, linistit, insa mi-a lipsit copilul enooorm, iar el m-a cautat cica toata noaptea in somn, abia de la 5 dimineata cica a dormit mai bine si mai linistit...asta e, trebuie sa se invete si cu bunica-sa din cand in cand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopic spune:

Buna fetele!

Mari, sa va fie de bine iesirea..chiar v-ati rasfatat, bv
nici L n-a dormit pana acum fara noi; doar pe la 8 luni cateva seri si atunci nu ne-a simtit lipsa..in schimb acum cred ca ar fi mai nasol cu adormitul (fara noi si in mediu nou)

Ana, asteptam impresii de la nunta

la noi ploua stam in casa...dupa ce adoarme, am ce strange ca si-a insirat sacul cu jucarii prin toata casa..

Nico, mami Larisa 15/09/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna! Sa aveti o saptamana buna!
Mari e binevenit si un respiro! Bravo! Si am simtit la fel cand am iesit cu sotul la o petrecere, dupa 5 ani(singuri)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Salutare,
Mari, rasfat in toata regula! Auzi sa dormi fara niste picioruse pe sau in burta
Nico, asta fac si eu cand doarme, desi ma mai intreb uneori de ce le strang, caci la trezire o ia de la capat. La noi este soare, dar au dat si cativa stropi. Vedem cand ne trezim daca stam afara sau in casa.
Alynta, las ca acum cresc piticii si o sa va rugati sa va ia cu ei in oras, mai ales ca la voi au "gasca" formata de acasa.

Eu am emotii cu dormitul in alta parte, dar sa-l mai las sa doarma singur cu altcineva. O sa vedem in concediu ce facem, caci vrem sa facem drumul in 2 zile. Mi-au povestit niste prieteni ca al lor copil n-a vrut nicicum sa doarma la hotel, asa ca s-au urcat in masina si au continuat drumul ... cica a fost cel mai scump dush din viata lor

Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Cami trebuie sa se obisnuiasca! Pentru orice exista un inceput! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

hello
D anul trecut la mare ,si-a schimbat somnul de noapte ; acolo pe la 2 se trezea si plangea de parca s-a rupt cerul ..si acum mai face asta .Si noi tot cu oprire de noapte mergem , e lung drumul si ei nu au rabdare plus transpira ,trebuie schimbati des ....
Eu nu mai am timp de nimic , dimineata (de la 10 ,cand o preia mama ) citesc iar dupa ce se trezeste D sunt a ei .
Azi a stat pe reducror de 2 ori fara sa faca nimic , de olita nici nu a vrut sa auda , am lasat-0 in pantaloni fara pampi nu a facut ,ori s-a tinut ,ori a facut inainte ,dar succes nu avem .
somn usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Cafeluta e servita!
Noi suntem mai bine. Am descoperit ca daca bem laptic cald seara dormim foarte bine. E tare haios cand il pun sa repete dupa mine: mama. tata, coco. gogo, dar trebuie sa insistam

Mergi la inceput