Copilasi iubiti de sept-oct (11)
Raspunsuri - Pagina 12
ana_25 spune:
Nici eu nu folosesc creme (urasc senzatia de unsuros pe piele )
Tocmai s-a stricat masina de spalat
Cami pai ar trebui sa le intrebam pe fete daca ar fi dispuse sa vina pana la D. Chiar nu e departe!! Mie una imi place acolo....e mare,curat si vezi copilul chiar daca o i-a la fuga Nu-mi plac spatiile aglomerate ,nu stiu de ce dar am oroare de parcurile supra "populate"
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
andreea88 spune:
just_me m-ai amuzat in mesajul tau ....eu la micul dejun ii dau ou fiert(omleta) cu cascaval,rosie,castravete,masline,si o felie de paine,ori ii dau cereale,ori fructe pisate ,ori paine cu unt gem si iaurt cu fructe ...puupp
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/ElenysCristiana
ana_25 spune:
Si mai scriu un mesaj (sa recuperez cat am lipsit )
CAMI nici Maia nu e sociabila deloc ....se uita la copii dar nu se joaca cu ei. Prefera sa alerge cat o tin picioarele La unii copii chiar plange ...De Pasti am fost la biserica si fugea o fetita dupa ea s-o pupe ,credeti ca a prins-o?? Nu-i place s-o atinga copii sau sa tipe langa ea ..mai ales bebelusii mai mici . E atrasa doar de copii mai mari ....Acum sper ca se va mai schimba pana ne intalnim
Azi a lins si ea o bucatica de covrig ...cu chiu cu vai am facut-o sa duca si ea papa la gura (a trebuit sa mananc eu 2 covrigi si sa-i tot arat si sa-i zic papa ) Pana acum nu vroia deloc...arunca jos tot ce-i puneam in manuta
Bine,si cu bucatica asta a sters pe jos de cateva ori dar totusi a lins-o
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
ana_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cameluska Poze noi la semnatura. Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010] 1 An si 7 Luni |
Ce dulce e masinuta din aia avem si noi dar nu se suie pe ea .
Poze
Bazar umanitar
Mari-Mariuk spune:
Buna ziua si de la noi.
Azi am fost iar la scoala si merg si maine. Invatatoarea de la clasa m-a lasat sa fac eu cele 2 ore de romana ce le avea in orar si dupa parerea ei, fara pregatire, fara sa stiu unde a ramas cu lectiile, sunt (cica) facuta sa lucrez cu copiii . Adevarul e ca am si lucrat, ne-am si distrat, ne-am miscat destul prin clasa cat sa nu amortim (pentru munca pe grupe si in echipe)
Vlad s-a trezit dimineata la 6 si 20 si a inceput sa smiorcaie, l-am rugat sa doarma in continuare dar mi-a spus clar ca vrea kk, desi el a vrut doar pipi. Dupa, a stat cuminte in pat si si-a baut laptele, s-a uitat la desene animate (doar pe duck tv il las), apoi l-am dat in grija soacra-mii pana am terminat eu cu scoala. Intoarcerea acasa am facut-o pe jos, de manuta, aproximativ 1,5km.
nicopic spune:
Buna fetele!
Felicitari, Anca
Felicitari, Mari
si acomodare cat mai usoara!
Ana, felicitari Maiei pt papat!
Cameluska, -ici Ioanei, e o scumpa!
Andreea, pt celulita e bun supliformul de la hofigal
noi am fost in week la botezul nepotelei; L a rezistat eroic pana la sfarsit; a dansat si a socializat cu rude, veri..
Nico, mami Larisa 15/09/10
andreea88 spune:
Buna seara
Alina foarte frumoase pozele,mi-a placut cum arata tortul cu tren !
Va doresc noapte buna! Pup
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/ElenysCristiana
camisv spune:
am culcat pitic, care mi-a urat "ate bu" si sa-l mai laud ca stie culorile rosu, galben, albastru, verde (citim zilnic cartea Cars si de acolo cred ca le-a invatat)
just_me, nu ma supar deloc, ca nu-mi iese nimic daca conving pe cineva ce frusmos este la Waldorf. Nu contest ca-i grea trecerea (in TM este pana in cls 12), dar cred ca nepotul tau era la fel si daca mergea la scoala normala. Eu cred ca depinde f. mult de dascal ... ca oriunde de altfel.
Cameluska, am vazut pozele cu Ioana ... frumoasa, gospodina si isteata. Ar trebui sa facem concurs de masinute, ca si T. este expert ... vai de pantofii lui
Ana, parcul din D-vita este f. curat si cu alei numai bune de alergat, doar locul de joaca este cam saracacios. Eu chiar sunt suparata ca au investit in trandafiri, arteziene (care nu sunt gata), dar cateva leagane si banci nu au pus
Andreea, pe vremea cand aveam timp de masaj eu luam crema Ardes, scumpa da buna
Mari, ai avut comisie sau doar ai fost sa vezi copiii? ai baiat mare, nu-i mai trebuie carut.
Nico, sa va fie de bine distractia
Alynta, sunteti o familie frumoasa
sa aveti o noapte buna!
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
pianna spune:
Abia acum a adormit donsoara. Si maine la 8 e in picioare.
In alta ordine de idei, am scapat de otita, dar mergem in continuare cu antibioticul pentru stafilococ. Cami cred ca tu m-ai intrebat, trebuie sa luam 10 zile antibioticul, azi suntem in ziua nr. 7....deci mai avem. E primul tratament mai serios pe care il face, in sensul ca, pana acum doftoricelile noastre au constat in nurofen si supozitoare de paracetamol ocazional. Sper sa se vada si rezultatele......
Eu sunt pentru intalnirea cu odraslele, locul de intalnire mi-e indiferent, numai sa fie caaaald afara! A! Si va avertizez ca Rebecca "ataca" orice jucarie care nu este a ei, si nu e prea dispusa sa si le imparta pe ale ei cu nimeni. Vad ca mai nou, dupa 50 de explicatii pe zi, a prins faza cu trocul, adica isi da jucaria la schimb (greu si cu pareri de rau) ca sa primeasca jucaria mult-ravnita a altui copil. Ieri la medic, ii tot impingea fortat pisica ei unui baietel, ca sa-i ia la schimb masinuta. Baietelul respectiv insa nu era f atras de pisica ei de plus, asa ca nu era f dornic sa faca trocul. Si ea disperata, ii punea cu forta pisica in mana, si-i zicea "na! Na!" numai sa-i ia masina.