Copilasi iubiti de sept-oct (11)
Raspunsuri - Pagina 11
doina_1984 spune:
just me, am uitat de brocoli - poti sa-l fierbi putin si apoi sa-l tragi la tigaie cu unt sau sa-l fierbi si sa-l bagi la cuptor cu branza, ou, smantana sau supa crema de brocoli cu crutoane.
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/PozeMobil?authkey=Gv1sRgCNvyz7PBhLXoag
ana_25 spune:
Cami in parcul copiilor cred ca va fi cam aglomerat eu una prefer sa vin la D
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
cameluska spune:
Buna fetelor,
Mi s-a facut tare dor de voi si am adormit copilul mai devreme ca sa va citesc.
andreea, frumoasa foc Elenys.:)
ana, ai o domnisoara superba si zambareata, e cooperanta cand vine vorba de pozat.
mari, bravooo lui Vladut pt facutul la olita.
camisv, e vorba de sistemul Waldorf sau Step-by-step, am auzit cate putin despre ele, dar nu m-am documentat. Parca il vad pe Tudor balacindu-se in mare:). Ce fain e ca te poti intelege cu copilul ca vorbeste pe limba lui si totusi il intelegi.
hadrianae, ce scuuump e Alexandru, si el ca si Maia bine dispus in toate pozele.
ancamak, felicitari pt nota mare pe care ai luat-o.:) Dar acolo la voi nu sunt firme de IT, daca tot ai predat info, ai putea renunta la invatamant si sa meri pe post de programator.
ana25, wow, s-a intamplat minunea, renunta Maia la blenduit, s-o tina tot asa:)
just_me, bine ca ai scapat de runda 1, acum vine o binemeritata :D vacanta apoi iara stres.:(
ancamak, nu te lua dupa soacra, eventual explica-i ca dupa 18 luni incepe copilul sa constientizeze cum e cu tinutul si datul drumului la pipi/kk si deci mai dureaza ceva pana se invata. Stiu ca pe vremuri se puneau copii fortat pe olita minute intregi pana iesea ceva. Nu cred ca e normal, fiecare are ritmul lui, si vara de abia incepe, de acum urmeaza sa-l inveti ce si cum.
piannna, olita e palarioara? sper ca doar in casa :D
Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]
1 An si 6 Luni
cameluska spune:
Sa va povestesc si eu despre Ioana, seamana foarte mult cu Tudor (doar sunt nascuti in aceeasi zi) vrea la copii in parc de cum deschide ochii, mi-e greu s-o tin zilele astea in casa. Are 88 cm si 10500 grame, tot pe cantar de adulti, dar ea nu papa prea bine si nu ma ingrijorez ca nu pune pe ea. Lapte nu-i mai dau praf, doar de vaca si nu pun apa deloc. Se cere sa faca pipi la olita, asta cand alege chilotelul si nu pampi (domnisoara isi alege ce vrea sa poarte). Cateodata isi da jos pantalonul si pampi/chilotel, ca sa se puna la olita, dar inca nu avem o zi intreaga sa stea fara pampi deloc, sa treaca valul asta de frig si nu-i mai dau ziua pampi.
DE vorbit vorbeste intr-una, imita si repeta dupa noi, vorbeste la telefon cu diversi membri ai familiei, cand isi mai amintetse de careva dam un telefon si le mai zice una-alta.
In rest, profit din plin de ultimele luni in care pot sta cu ea non-stop, tare greu imi va fi sa ma intorc la lucru :(
Camisv, de cand incepi lucrul? Tudor va merge program normal, sau se va ocupa si bunica de el?
Poze noi la semnatura.
Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]
1 An si 7 Luni
ancamak spune:
Buna dimineata!
Azi ofera Ionut o cafeluta, ca este un cavaler. Aseara ma cauta de tzatza, le-am aratat, le-a pupat si gata.
ana_25 spune:
Neatza . Multumim IONUT esti baiat mare
Brrrr ce frig eeeee zici ca vine iarna .
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
camisv spune:
Buna dimineata,
chiar daca nu ma impac cu cafeaua, de la Ionut nu pot refuza. Bravo Ionut pentru tandretea fata de mami si bineinteles pentru seara fara tzitzi
Ana, noi ne putem intalni la D-vita (si sunt binevenite si fetele), dar ma gandeam si la fetele din Soarelui, de aceea ziceam de o intalnire in P.C. Pentu noi oricum este f. departe P.Copiilor, deci nu vom merge prea des acolo.
Cameluska, mie imi place f. mult sistemul Waldorf. Am verisoara invatatoare acolo si ce-mi povesteste ea este minunat. Chiar daca nu o sa-l putem da pe T. caci este f. departe de noi, eu incerc sa aplic acasa metode de acolo. De ex. ea imi spunea ca ei nu numesc in cls. I operatiile "adunare" si "scadere", fiind notiuni abstracte si spun povesti cu "piticul care aduce" si "piticul care ia". Mi-ar placea si pentru ca T. este f. timid si nesociabil (deci nu prea seamana cu Ioana), ori un astfel de sistem l-ar ajuta sa se deschida. Tudor vrea in parc exclusiv pentru parc si nu pentru copii.
Despre servici, eu vreaui sa merg la 1 septembrie, dar s-ar putea sa ma cheme mai repede, daca incepe un nou proiect (si eu lucrez in IT) si cum i-am refuzat anul trecut, acum ar fi cam urat din partea mea sa refuz, desi eu as avea nevoie de lunile astea cu Tudor, pentru adaptarea la gradinita si scos "pampersul". Noi vrem program redus, adica la pranz sa-l aducem acasa, doar daca ii palce f. mult sa-l lasam mai mult.
M-am intins, dar acum fug la treaba. O zi minunata!
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
andreea88 spune:
MULTUMIM IONUT PENTRU CAFELUTA...ESTI UN DULCE!
CAMELUSKA AI O FETITA FRUMOASA FOC
Elenys doar ce s-a culcat ca s-a trezit la 7.30 si nu a vrut sa mai doarma a stat pana la 8 jumate in pat si s-a jucat cu mickey si minnie...e vreme urata la c-ta azi stam in casa singurele...
va pup ma duc sa mananc ceva...
o intrebare extra...fetelor voi folositi crema anticelulitica?daca da ce marca?
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/ElenysCristiana
just_me31 spune:
Babele nu folosesc crema anticelulitica (cel putin eu )
...nu m-am putut abtine
Hello
Am fost afara ,printre picaturile de ploaie ,acum e in pat la nani iar eu la relax .
DOINA - multam de retete dar a papat cereale
Si un nepot de al meu a facut primii ani la waldorf , in consecinta inca nu a terminat nici liceul si are cam 24 ani .Acum serios , e bun sistemul dar trecerea la scoala normala ii debusoleaza pe copii , aici era doar pana la clasa a4a .
rad ca proasta , cred ca nepotul meu inca , cauta piticii (CAMI sa nu te superi ,dar nepotul meu e un bleg , chiar si eu i-am fost profa la seral si cu toate interventiile nu a terminat a 13a ; prefera sa stea acasa in loc sa vina la scoala )
Ce mai papa copii dimineata ?? micul dejun la noi e jale ...