Copilasi iubiti de sept-oct (11)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

la noi ploua, dar am iesit putin "aia" (afara) ca nu mai putea si se pare ca nu l-a deranjat ploia

Hmmm, socata si mie imi place, nici n-am stiut ca a iesit socul pe piata, de cand face sotul piata sunt rupta de realitate. El cumpara numai ce-i pe lista.
Noua ne-au iesit toti caninii, de fapt sunt mari si ce bine este fara maraieli noaptea. Cred ca ma invat cu binele si o sa fiu buimaca la urmatoarele masele.

Pianna, a crescut f. mult din aprilie, rpobabil de aceea nu s-a mai ingrasat ... incerc eu sa ma consolez. Asa mult dureaza tratamentul cu antibiotice? cum se simte Rebeca?
Doina, da sunt o generatie foarte "sfatoasa" si pe strada te opresc unele sa-ti spuna ceva "folositor". Eu nu zic ca toate sfaturile sunt rele, dar mie nu-mi place sa mi se bage cineva in suflet, mai ales ca eu stiu cel mai bine ce-i cu copilul meu.
Mari, pai vrei prea mult de la copil, faptul ca cere este o mare realizare.
Ana, punem de o intalnire cand se deschide "Parcul copiilor", desi parca vad ca o sa fie o mare alergatura dupa copii. Au trecut vremurile de taclale, cand stateau copiii pe paturica si molfaiau cate o jucarie.

Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

Hello
PIANNA - si noua ne-a iesit stafilococ , dar d-na doctor a zis sa-i dam pace ,si l-am lasat .........
D mai nou face kk afara , in acelasi loc la hinta , pe un topogan , ma enerveaza ca nu pot tot timpul sa o schimb acolo (vremea , consistenta )si trebuie sa mergem la mama .
Copilasii merg mult pe jos? D se cere jos din carucior si o ia la picor de ma mir si eu , mirarea provine de la finul meu care era un lenes la mers
Am niste brocoli , oare cum sa-l mai fac ? i l-as da deseara

Mergi la inceput

Tot eu
Ce faceti cand dorm copii ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Citat:
citat din mesajul lui just_me31
Ce faceti cand dorm copii ?

Just_me, m-ai inveselit cu intrebarea asta. Se vede ca esti mai relaxata. Pai eu: mananc, strang jucarii si haine, mai sterg pe jos, dorm, citesc, fac planuri de concediu, spal baia (ca asta nu pot cu T.) ... dar nu toate odata

Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

multumim de socata,cafea....
eu astept sa vina mama ca sa plec...
Elenys doarme... eu acum stau ca nu am ce face...deobicei idem camisv..
va pup a venit mami

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/ElenysCristiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

vroiam sa va mai zic ca avem 85 cm si 12 kg...pupici

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/ElenysCristiana

Mergi la inceput

Noooo, sunt demoralizata si rusinata , eu nu fac nimc , bantui pe net in general , sau mai fac ceva papa . Eu sunt atat de obosita dupa iesirea cu D ca nu-mi arde de nimic , in general , dar cred ca eu m-am nascut obosita .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

JUST ME, stai bre relaxata ca nu arde tara de nu faci treaba! Si eu bantui acu pe net (bine, mancarea fierbe, dar nu mi-a luat prea mult sa pregatesc totul pt pus la fiert). Baia eu o spal o data pe saptamana si tot cand doarme V, de facut ordine/curatenie fac cu el treaz, ca altfel nu pot, eu provoc zgomote

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

CAMISV, nu cer prea mult de la el, doar insist cu olita fara sa fac din asta o obligatie, il aplaud si strig bravo cand reusim sa ne incadram in timp pentru a nu murdari pantalonii, iar daca ii murdareste, ma stramb si zic ca pute, e chhh, rusine, e baiat mare...astea pe ton calm, si el ma imita, iar daca face pe el si nu il schimb in cateva secunde, incepe sa traga de pantaloni si sa planga, nu ii place sa fie ud/murdar. Si face o mocutza de vinovat de imi vine sa il albesc cu pupici, insa rezist tentatiei, sa stie ca nu e frumos ce face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Just me, eu cand nu am treaba ma uit la seriale pe vplay. Iti recomand Neveste disperate - E BESTIAL!!!

SI M alearga non stop timp de 3 ore si nu exagerez. din cauza asta inca avem doua reprize de somn.

va invit la o crema de zahar ars cu lapte de capra :) laptele il luasem pt M dar mi-a fost frica sa-i dau. daca e direct de la sursa, cum sa-i dau? Indoit cu apa?

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/PozeMobil?authkey=Gv1sRgCNvyz7PBhLXoag

Mergi la inceput