Copilasi iubiti de sept-oct (11)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Citat:
citat din mesajul lui pianna

Abia acum a adormit donsoara. Si maine la 8 e in picioare.
In alta ordine de idei, am scapat de otita, dar mergem in continuare cu antibioticul pentru stafilococ. Cami cred ca tu m-ai intrebat, trebuie sa luam 10 zile antibioticul, azi suntem in ziua nr. 7....deci mai avem. E primul tratament mai serios pe care il face, in sensul ca, pana acum doftoricelile noastre au constat in nurofen si supozitoare de paracetamol ocazional. Sper sa se vada si rezultatele......

Eu sunt pentru intalnirea cu odraslele, locul de intalnire mi-e indiferent, numai sa fie caaaald afara! A! Si va avertizez ca Rebecca "ataca" orice jucarie care nu este a ei, si nu e prea dispusa sa si le imparta pe ale ei cu nimeni. Vad ca mai nou, dupa 50 de explicatii pe zi, a prins faza cu trocul, adica isi da jucaria la schimb (greu si cu pareri de rau) ca sa primeasca jucaria mult-ravnita a altui copil. Ieri la medic, ii tot impingea fortat pisica ei unui baietel, ca sa-i ia la schimb masinuta. Baietelul respectiv insa nu era f atras de pisica ei de plus, asa ca nu era f dornic sa faca trocul. Si ea disperata, ii punea cu forta pisica in mana, si-i zicea "na! Na!" numai sa-i ia masina.

Ce haioasa e, mi-o si imaginez :) Copilasii astia sunt minunati, te miri ce figuri fac si ce le mai trece prin cap :)

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

1 An si 6 Luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

cand eram gravida cu Matei nu reuseam sa dau cafeaua; asa ca, va las pt dimineata un ibric maaare cu cafeluta. langa pun si niste lapte, pt doritoare!
am vazut ca piticii au evoluat f mult de la ultima mea aparitie pe aici! o pupam pe Maia! mi se pare un lucru extraordinar ca incepe sa pape neblenduit! bravo, Ana!
noi suntem bine, sanatosi si nitel fitzosi! dar pt fitzosenie nu sunt chiar f suparata, pentru ca... boierul meu cere sa faca ”pepe”/”kk” la olita! se mai intampla sa aiba si mici accidente, dar in 98% din cazuri, face la olita. ii mai pun pamp doar la nani si cand iesim afara. deci, dau o cola pentru asta!
cum poate unele dintre voi stiti, Matei va fi fratele mai mare al unei fetite! sunt tare fericita! bine, inca nu sunt eu convinsa 100% ca e fetita, dar sper ca asa va ramane.
este foarte grijuliu cu bebe; ii da sa pape, sa bea apa, ii face ”mai-mai”, ii da pupici si il si imbratiseaza. mor de dragul lui cand il vad cum isi asaza capsorul pe burtica mea...
la capitolul mancare stam cam prost. face figuri la mancare, si deja are preferinte. auzi, tu... la 1,8 luni sa aiba preferinte la mancare! ce tupeu pe el!
cu somnul e ok, in schimb. face nani cu noi in pat dar uneori ma mai trezesc eu si-l arunc in patut la el. la 7-8 se trezeste pt laptic si dupa aceea mai dormim pana la 9-10.

gata, va las si ma duc la nani ca mi se inchid ochii de somn.

va pup si va doresc o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineata !
Simona multumim tare mult si pt cafea .Felicitari pt bb2 ...fetitaaa
Pianna ce haios ! cred ca e tare dulcica cand face schimb ...cand va fi mai cald afara,sigur facem o intalneala
Cami Maia, cand mergem in parc, nu se joaca la topogane,leagane......prefera sa alerge

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Buna dimineata!

Mai adaug si eu o cafeluta pentru cine mai doreste.
Am trecut cu bine si peste a doua seara fara tzatza deloc. Azi dimineata a venit la noi in pat, ne-a pupat pe amandoi dar a cerut si sanii la pupat.
O zi superba va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna seara.
Vin si eu cu o intrebare pentru cele care nu ,,lucreaza'' pentru bebe 2 sau cele care deja sunt insarcinate : voi ce metode contraceptive folositi in afara de prezervativ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

buna seara fete!

Simona felicitari pt bebe 2!!!
Mari eu iau anticoceptionale de 1 si ceva recomandate de ginecolog

Va doresc noapte buna!
Va pup

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/ElenysCristiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

strumf s-a intarcat de tot, eu inca mai am plate.nu stiu care e fenomenul,dar ma simt ca napolactul!

eu iau tot anticonceptionale.

referitor la jucarii,strumf ia tot ce vede si ii place.nu conteaza ci e proprietarul!
e leu si se comporta ca atare.
altfel e super mamos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Buna dimineata,
ofer eu cappuccino si cine vrea si cafea ma execut (ca doar face expresorul)

I-au venit analizele lui T. si a iesit ceva la exudatul nazal (stafilococ coagulazo negativ). Am citit ca ar fi din flora normala, dar acum sa vedem ce zice dr-ita si mai ales cei de la gradinita

Pianna, am ras copios la faza cu Rebeca, mi-o si imaginam cum ii impingea ea jucaria baietelului. Pai o sa fie razboi cu T., caci el nu prefera decat masinute si nu cred ca le da la schimb pe papusi
Simona, felicitari pentru fetita si bravo lui "boier" Matei ca stie sa ceara la olita
Eu nu folosesc metode contraceptive (decat mai rarut ca-i mai dragut), caci am ramas insarcinata printr-o minune, asa ca nu ma supar pe inca una

Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopic spune:

Buna!

Anca, haios tare Ionut cu tzitzi tre sa fi tare pe pozitie..
Simona, sarcina usoara! in cate sapt esti?
Cami, ca si tine nu folos nicio metoda contraceptiva; daca se intampla.. L s-a lasat ceva asteptata...

fetele, poate sunteti interesate, in week este noaptea muzeelor

Nico, mami Larisa 15/09/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Neatza! ;)

Cafea cu lapte/cappuccino?

Ieri a mancat M o bucata de piept de pui la gratar neblendyita :) si cu ce pofta!

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/PozeMobil?authkey=Gv1sRgCNvyz7PBhLXoag

Mergi la inceput