Copilasi iubiti de sept-oct (11)
Raspunsuri - Pagina 14
andreea88 spune:
neata fetele!!!
Doina multumim de cafeluta/capuccino...bravo ca ati papat carnea neblenduita
Eu stau Elenys inca doarme
Afara e urat cred ca va ploua...asa ca vom sta in casa...
Va las si cate un fresh de portocale si omleta cu legume si branza!
va pup o zi frumoasa!
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/ElenysCristiana
andreea88 spune:
neata fete!
Poftiti la cafeluta simpla/cu lapte, capuccino, ceai...
Va servesc cu prajituri de casa ,suc, friptura,sarmale,salata boef si de vinete,somon la gratar si tort de fructe pentru maine ca e Constantin si Elena....serbam si noi ca ne cheama Elenys....plecam la tara de astazi si stam pana marti! Urez la multi ani tuturor celor care poarta aceste nume de Sfinti!
Va doresc o duminica frumoasa...ma duc sa fac bagaje
nicopic spune:
Elenys
Andreea, sa va traiasca sarbatorita si sa va aduca numai bucurii! ce de bunataturi ai pregatit..
Nico, mami Larisa 15/09/10
camisv spune:
Andreea, ii uram si noi in avans lui Elenys "la multi ani" sa fie sanatoasa, frumoasa si iubita. Sa petreceti frumos
Astazi T. a picat f. urat (s-a lovit de bordul de la masina, ca tata il mai pune uneori in fata cand baga masina in garaj). Are vanatai la frunte, ochi, nas si buza umflata. A plans saracul si a vrut numai la mine in brate. Bine ca totusi a mancat, ma gandeam ca n-o sa poata cu buza asa umflata, iar acum doarme. Ce puneti voi pe vanatai/umflaturi?
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
andreea88 spune:
eu pun imediat dupa lovitura otet cu faina fac o coca moalee...sau gel de arnica...sa treaca repede vanataile...
va multumesc pentru urari...am uiat sa va servesc si cu inghetata de casa...toate le-a pregatit socrelaaa
nicopic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camisv Astazi T. a picat f. urat (s-a lovit de bordul de la masina, ca tata il mai pune uneori in fata cand baga masina in garaj). Are vanatai la frunte, ochi, nas si buza umflata. A plans saracul si a vrut numai la mine in brate. Bine ca totusi a mancat, ma gandeam ca n-o sa poata cu buza asa umflata, iar acum doarme. Ce puneti voi pe vanatai/umflaturi? Camelia,mami de Tudor (10/9/10) |
off, saracutul..-ici sa treaca cat mai repede
Cami, incearca crema de arnica, la noi a avut mereu efect..
Nico, mami Larisa 15/09/10
Mari-Mariuk spune:
Buna seara.
lui Tudor, sa ii treaca buba cat mai repede!
Eu maine am lectia deschisa, am terminat cu hartoagele, mi-am pregatit ,,tzoalele''. Sufleteste sunt pregatita, asa ca nu am nici un stres.
Vlad a invatat sa intre in bucatarie, ajunge la clanta si deschide usa, se urca pe scaun si daca e vreo oala cu mancare pe acolo, direct in ea este. Acum seara mi-a refuzat mancarea din farfurie, insa din oala ia direct cu polonicul si mananca (si el, si scaunul, si gresia de pe jos sunt la fel). Il mai laud cu faptul ca noaptea de vrea pishu, ma trezeste si asteapta sa il pun pe olita. Asta face de vreo 3 nopti. Trebuie sa lucram la a invata sa-si dea jos si apoi sa ridice pantalonii, ca apoi va face totul singur, si pana dimineata cred ca o sa puta in toata casa
O noapte buna va doresc!
doina_1984 spune:
Buna seara!
camisv, lui Tudor, sa-i treaca repede, repede. Gel sau crema de arnica stiu si eu ca e bun/a dar sa nu-i dai la ochi sau pe langa ochi. Este bun si pentru intepaturile de insecte - am testat pe mine
mari, bafta maine! Tinem pumnii
Andreea, LA MULTI ANI PENTRU ELENYS! SA TRAIASCA CU NUMELE!
Repet o intrebare pt ca nu mi-a raspuns nimeni si din cate am inteles sunt persoane care nu mai dau lp la copii: LAPTELE DE VACA/CAPRA IL DATI COMBINAT CU APA SAU SIMPLU?
O noapte linistita!
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/PozeMobil?authkey=Gv1sRgCNvyz7PBhLXoag
ana_25 spune:
Buna dimineata!!!
La multi ani Elenys!!
multi lui Tudor sa-i treaca "buba"
Azi va servim cu cafeluta,capuccino,sucuri si tort de capsuni !
La multi ani sotului meu care azi implineste 32 de ani si La multi ani iubitei mele Maia pe care o cheama si Elena !
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
just_me31 spune:
LA MULTI ANI ELENELOR ! viata lunga cu sanatate
DOINA - eu ii dau lv UHT Mili cu omega 3 , este 1,5%. Daca ii dai lapte de capra eu cred ca trebuie sa-l diluezi ,iar daca ii dai de vaca de tara tot asa ca e gras (cel putin la inceput )
MARI -succes
ANA -La multi ani sotului !
Gata , fug ca mi-e foame , D e afara cu mama , ca eu sa citesc