Clubul "babelor" FIV-oase 33
Raspunsuri - Pagina 9
balanta_tm spune:
lara, neeeee, de capsuni mi s-a luat, ca am luat cand am fost in austria vreo 3 ladite . erau f bune si alea.
ana, merci .
Ralu_mv spune:
Ana, "matza" mea de 60 kg e un ciobanesc; iizicem matza ironic, ca e imensa dar are obiceiuri de matza, isi spala labele, se pisiceste si doarme cu burta in sus.
Am avut si pisici in regula, dar dupa ce am ingropat din ale vecinilor, le-am dat pe a;le noastre de frica aceleasi soarte
Lara
Sa stii ca nici eu nu am avut simptome (de altfel nici acum nu prea am) nci in timpul nici dupa, si nci de la prednol nu m-am umflat desi am mancat sarat (in afara de usoara hiperstimulare care a aparut dupa ce s-a instalat sarcina, ziua 13 dupa punctie sa zic).
Sanii au fost sens. dupa injectia de ovitrelle, mai apoi s-au desensibilizat si nu i-am mai bagat in seama. Ceva senzatii in burta (plus spottingul) am avut in jur de ziua 10-11 dpo, dar pe atunci ar fi venit cm la mine ca am faza luteala de 11zile, si in plus pe atuci am aflat de bunica si altele si eram un car de nervi si stres ... deci nici pe mine nu m-ar ajuta ce am simtit atunci pentru o a2a oara, ca nu prea e relevant ...
Eu cand cadeam in butoi atunci in asteptare, ma gandeam la Stormy si ce mi-a zis in ziua cu ET si asa imi ridicam moralul, plus consolandu-ma ca ma intorc la el si sigur reusesc.
Hang in there ! si nu te lua dupa nimic, ramai zen !
Ralu_mv spune:
Fetele apropos de cirese ... cred ca nu mai rezist mult ... am un vecin pe strada care are un cires de mai imens, plin de cirese, care s-au copt din weekend si mooor cand trec pe langa el ... asa ca nu mai ies nici din casa de pofta ...
anaasta spune:
Oh, Ralu , am citit eu de alea 60 de kg., dar nu stiu la ce m-am gandit. Ce caine ai, atunci?
Nu poti ruga frumos vecinul sa iti dea si tie niste cirese pentru ca ti-e pofta?! Nu poate fi insensibil, zic eu.
anaasta spune:
Vai, Lara, te inteleg cu simptomele! Ma cautam mereu si eu, mi se parea ca sunt/nu sunt si cand aveam simptome si cand nu... Ideea e ca poti sa nu simti nimic deosebit si sa fii insarcinata. Ma gandesc ca stii si tu multe femei care au fost in asa o situatie. Eu am 2 prietene care nu au avut nici un simptom de sarcina decat dupa vreo 7-8 saptamani de sarcina.
Lara27 spune:
ralu..sar'na.. sper sa nu te sui in copac dupa cirese, da?
propun in schimb sa vb cu Sabi, ca ea-i cocotata pe-un geam anyway si poate au aia un cires in proximitatea pensiunii, ca tot n-au altceva..sunt sigura ca va culege cateva, for you & balanta
ana, pupic delicat pt lady delicata..
to be continued..
aristica spune:
Eu am facut beta azi, ca pe 29 am transferat 2 embrioni de ziua 3, iar sambata noaptea am avut niste dureri destul de puternice in dreptul uterului. Asa c-am zis ca nu mai are rost sa stau asa. Iar rezultatul este incredibilul 1,2 de care nu reusesc sa scap. Deci nici Tayfun n-a avut maini miraculoase. Dar, asta e, trebuie sa mergem mai departe. Sotul meu zice sa mergem chiar muuult mai departe, prin Austria - dar asta doar asa, in concediu. Despre un alt FIV, inca nu stim, e prea devreme si, oricum, stim ca nu putem lua acum deciziile cele mai bune.
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
anaasta spune:
Doamne, Ari, cat de rau imi pare!!!! I-ai scris lui Tayfun, a zis ceva? Nu inteleg de ce se intampla asa la tine... Imi pare tare, tare rau....