Clubul "babelor" FIV-oase 33

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

lara, ari, smaick inteleg ca pe azi...avem parte de beta?
diseara stau pe geam!!!
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Oh, Sabi, sper ca la hotelul celalalt sa fie mai bine.

Mergi la inceput

va fi bine sigur.
am niste pumnisori stransi astazi.
mai "conspectez" de ale mele dar ma cocotz "icisha" sa va citesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Ana, cred ca a fost tare frumos la expo ... si noi mergem la cele din jur, ca si participanti Doar ca acum nu o sa mai putem iesi cu "matza" noastra ca nu mai are cine sa i stearga balele si alte cele ce le da prin masina pana ajungem la destinatie De obicei ma contorsionam de mama focului prin masina sa ma ocup de ea ... si nu zic ca abia astepta saracuta sa o scoatem si pe ea in lume ... numa' acum 30 min m-a imbratisat de bucurie, doar ca m-a vazut afara, cu cele ~60kg ...

Mergi la inceput

cris?
cumintica cumintica
ai trecut cu bine de hiperstimulare?
te pup draga mea si pe tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Ralu , ce pisica aveti?! Oh, abia astept sa ne apucam si noi de casa ca sa ne cumparam cainele si matza. Nu mai am parca rabdare, iar azi nici chef de lucru nu am. Sa vedeti de nu o capat eu azi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Buna fete dragi Sa avem o saptamina usoara, frumoasa si plina de vesti f bune
Sunteti toate niste dragute, va multumesc pt cuvintele frumoase, stiu ca pot conta pe sustinerea voastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Ana, zero chef si eu..si nu-mi sta capul deloc la job, imi zboara mintea aiurea..
Sabi, din partea mea da-te jos de pe geam, ca io nu fac niciun beta..nope..no way
ralu, stiu ca nu sunt, ca nu trebuie cautati, ca e prea devreme, dar mai stiu si ca fiecare se cauta de simptome tu ai avut vreun "semn", vreo premonitie, macar, ceva?
eu sunt absolut "nesi", exact ca si pe perioada fiv-ului (cand toata lumea are jene, of-uri, intepaturi, simte ca, deh, are organe la purtator, eu nika, nika, ever..3 fiv-uri, si toate 3 au trecut pe nesimtite)..acum, in perioada de asteptare, nu sesizez nicio diferenta notabila fata de my usual self..nu mi-e somn, nu mi-e foame, nu ma inteapa, nu ma jeneaza, nu ma doare nimik, nimik, nu m-am transformat in Pamela Anderson, n-am cupa double D, nu simt absolut nimic..as always, as putea adauga..motiv pt care, intelegeti, entuziasmul meu, se pastreaza in limite..
crisule, tu maine esti programata la beta in mod "oficial", hai, iesi din barlog si zi-ne ce-ti trece prin capsor, ce ganduri te-ncearca..nu cred ca-i mai varza decat cele prezente ..

le: vreau sa multumesc frumos, tuturor celor care mi-au trimis mesaje (private) absolut incantatoare, pline de haz si optimism, m-au bucurat in egala masura ca si cele, aparute online si..nu au fost putine..sar'na pt gandurile bune, eu cred in kharma si sper din suflet, sa vi se-ntoarca inzecit

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

o saptamana faina tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

adriana, bafta maxima la fiv!

sabina, no comment despre conditiile in care stai in deplasare .

fetelor, va rog sa scrieti pe-aici cand vedeti cirese in piata , ca sa il trimit si eu pe sot sa imi ia.

Mergi la inceput