Clubul "babelor" FIV-oase 33

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Doamne, Ari! sunt, sincer, absolut socata!
Te pup tare, tare si te imbratisez virtual, ca doar asa pot!! Te admir, ceva de nedescris, pentru felul tau de-a fi, asa cum "te-am cunoscut" eu aici!

le: eu am transferat 3 embrioni de ziua 3, sambata, pe 28.04

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Aristica fata mea draga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Ari, te imbratisez...Nu stiu ce sa spun, nu e corect ce ni se intampla...Asa e, ar trebui o vacanta acum, o pauza de concentrare pe problema...Trebuie continuat, dar cred ca mai trebuie investigat inainte.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

ari imi pare rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Ari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Hello
Citesc de zor si pana ajung la final mi-e ca uit as aca scriu pe masura ce citesc
adriana tizo, sunt si eu pe aici cu schela de sustinere
aadina eu te inteleg perfect. mie cand mi-a murit primul canar la venerabila varsta de 14,5 ani nu m-am dus la servici si seful (dupa ce am facut misto de mine) mi-a dat masina cu sofer si am mers cu mama sa il ingopam pus frumos intr-o cutiuta cu floricele lipite pe capac. L-am ingropat in cimitirul unde am acum toata familia, la mormantul din fata, ca era singurul cu pamant, la noi e cripta din beton. In w-e trecut cand am fost acolo, am curatat iarba si balariile si de pe mormantul ala (nu mai vine nimeni sa il ingrijeasca), ca doar am pe cineva drag si acolo.
samira imi faci o pofta cand povestesti tu de mancare Am facut porcina, numai ca nu am gasit muschiulet, doar 2 casolete cu "fripturi de porc" pe care cred le-am tinut cam multisor in cuptor cred ca au fost nitelus cam uscate (erau mai subtri decat muschiul, dar mi-a cazut fisa tarziu), dar nu a ramas nimic din ele.
ioana miss u !
samira u again. eu am avut 2 vise cand am locuit in garsoniera, ca atunci cand m-oi muta in ceva mai mare sa imi iau masina de spalat vase si masina de spalat rufe cu uscator. pe cea de vase am luat-o si sunt very happy, la uscator mi-a taiat avantul o prietena care avea si mi-a zis tot asa ca nu l-a folost decat o singura data si pe urma o prietena plecata in state care mi-a explicat din experienta proprie ca mare parte din ce e pe piata la noi nu e facut pt uscator si se distrug repede.
daniela inca o data si din toata inima, concediu cat mai placut, sa va relaxati, sa va faceti de cap, ca din povestile celor cu copii nu mai prindeti asa ocazie dupa
sabina mi-ai amintit de cand stateam intr-un picior pe o stanca, agatata de o craca la Herculane ca sa am semnal la telefon, ehee, daca ati stii ce faceam eu la vremea aceea acolo ... participam la spirala yogina !!! ale tineretii ... acum cam trebuie sa mai ung pe la incheieturi ca am inceput sa scartai.
ari of, mama ei de viata ! am ajuns cu cititul la tine si am ramas socata. mi-am pus si eu mari sperante in concediul asta al tau. mi-am dorit din toata inima ca sa fie cel cu noroc. chiar ii spuneam sotului dupa ce am citit ce scria samira despre tayfun ca de data asta gata, nu mai "scapi". ufff. ce iti mai zic, stii si tu cum sta treaba, din pacate, te ridici, te scuturi si ca zambet inainte mars ! te imbratisez strans ca mai mult nu pot si nici neuronul nu mai functioneaza
lara dear, cu sau fara simptome te vreau cu (macar) unul mic agatat bine acolo.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Ari am ramas blocata ... nu-mi vine sa cred ca nici acum nu ati reusit ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Ari,imi pare tare rau,ar fi de prisos sa mai adaug ceva acum!Ai grija de tine!
Lara,tin pumnii stransi!

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Aristica imi pare tare rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa1986 spune:

Ari sunt alaturi de tine , o sa ma rog pt tine si te rog din suflet sa nu iti pierzi speranta.Regret din tot sufletul nereusita ta , nu pot sa cred ce nedreapta e viata asta.

8+ sapt cu o minune de la D-zeu :)

Mergi la inceput