Clubul "babelor" FIV-oase 33
Raspunsuri - Pagina 13
Lara27 spune:
huh, balanta, ma refeream la ideea de reclama in conditii de clinici de fiv (marketing), in niciun caz la un doc anume; e clar ca fiv-ul, in Ro cel putin, a devenit un business profitabil
p.s.: mi-a placut mult doc Strohmer, simpatic, agreabil, exact cum ai zis..m-a trimis, razand, acasa, sa ma pregnant-esc (l-am cunoscut cu o zi inainte de ET); l-a laudat pe PK si i-a respectat deciziile; nu ar avea multe sa-mi ofere in plus, decat o procedura experimentala (la alegere!) din cele oferite de clinica lor, in caz de RIF (Implantation Rinse, seminal plasma rinse, Fertigrow); nu garanteaza ca rezultatul ar fi unul diferit; mi-a vorbit de gestational surrogate (mama purtatoare), avand in vedere embrionii super, care, in mod repetat, nu se prind..pp o reactie de respingere a organismului..asta pp si eu, deci, so far, nimic nou
to be continued..
Lara27 spune:
Ady, iubito..nici asta, nu e o garantie, nimic nu e, vezi si tu..poate fi un super doc, o super clinica, si rezultatul sa fie mereu, un mare ZERO (cazul meu, mai precis)..ajung, incet-incet la concluzia, ca si de m-as teleporta in USA , sau Israel, forte mondiale in de-ale fiv-ului, ar putea fi, la fel de bine, degeaba..pe cand, la orice clinica din Ro, si la a lui Tutunaru (hello tannoo), pp ca sunt femei care, se gravidesc din prima..deci nici asta nu-i un factor determinant, cel mai mult conteaza, cred, datele personale ale tale, sunt, crede-ma, optime (ai mai fost gravi, esti jeune fille)
iti doresc sa-l cunosti pe dr. D de data asta si sunt aici pt galerie & suport, sa stii
jeez, cam asta vreau sa zic de la inceput, da-mi iese mai greu azi
sper, din suflet, sa aiba dreptate Ana, cu gravidele..
le: am recitit mesajul "buclucas"..cand m-am referit la reclama, n-am spus-o in sens peiorativ, pana la urma, reclama-i sufletul comertului, right? doar reclama agresiva, personal, ma deranjeaza..ori, pana acum, de asta l-as suspecta, doar pe Papucel si el e.. de-al nostru, deci, no comment
to be continued..
5ab1na spune:
ari si tigara si pepsi?
esti pe calea cea buna
esti o fata foarte puternica pot spune cu siguranta.
te pup din toata inima.
Lara lasa ca vei ramane gravi acum, ce l-ai mai cautat pe sthromi? ca sa auzi aceeasi placa? acum la pk blasto niet de data asta? si nu-l mai lauda woman pe pk ca ma "asfixii" aici. zic drept: are ceva in cap dar nu "di tati".
qiao, lara cum se numea clinica aia unde fuse moromeata? poate acolo ar trebui sa mergem eu, ari, qiao si alte fete cu ovocite busite.
loretta contzed? magneziu? bine bine in rest?
adrianaady spune:
Lara pe dr D il cunosc, pe dr S nu am avut placerea ; la el ma refeream ca nu il cunosc
Eu te astept cu vesti bune zilele astea, cit mai trebuie sa astept? stau cam prost la capitolul rabdare .
Aristicule fata frumoasa vin ele si zilele mai bune, gasim noi o cale cumva/candva
loretta76 spune:
Sabina , da normal ca in contzed cu tot tacamul de rigoare..."relaxare",somn...in rest totul este ok momentan, sper si in viitor
Lara27 spune:
Sabi azi, nu-mi iasa cuvintele, ca as pove' odiseea fiv-ului no.3, pe considerentul ca, poate maine, nu mai am chef..si pt ca, nu m-ar putea nimeni "acuza" de faptul ca, nu-s obiectiva
despre PK? mie-mi place, recunosc, am facut "click" din prima la comunicare, imi place ca e omul serios, cetit, te poti baza pe el si meticulos pana la ridicol..nu i-am atribuit ever, calitati pe care nu le are, nu l-am idealizat, doar, i-am acceptat limitele si m-am "ajutat" singura, acolo unde n-am gasit suport in parerile lui..btw, n-am gasit nici la dr. Strohmer suport in aceleasi probleme (estrogeni, prednison in cantitati industriale, alea) ..sunt constienta ca, mai mult decat a facut, nu poate face pt mine a facut tot ce a crezut si considerat de cuviinta, la astea 3 fiv-uri
de ce l-am cautat pe strohmi? pai, daca tot eram in Viena? si mi-au 'cancelat' programarea de la Buc, ce-aveam de pierdut? eu, asa persoana sociabila, sa ratez ocazia sa comunic in lb mea materna (de fapt, paterna) cu un doc, pe care, profesional, il respect mult de tot? ah, si ti-am zis ca, dosarul la ei, mi-e complet (minus ultimul fiv)..deci, nope, nu puteam rata ocazia m-am gandit ca-i destiny, ca la Buc n-as fi avut cum sa ajung..btw, are 2 fete omu', tare reusite
to be continued..
moromeata spune:
Intru si eu din an in pasti si ce imi vad ochii? Concedii peste concedii...
Ari, te imbratisez si te admir, fata draga.
Lara, hmmm, garantat, sarcina te tampeste. Vestea proasta e ca nu trece nici dupa (aviz Balantei). Vestea buna e ca se poate spune ca ai simptome.
Pup toate babele.
QiaoBing spune:
citit, luat de la inceput sa imi aduc aminte ce am citit cu o pagina in urma ... si eu nu astept nici un beta, deci neuronul meu nu atre nici o scuza.
lara uneori mi-as dori sa fiu si eu asa ... mai naiva, sa imi imaginez ca daca inchid ochii si ma rog tare-tare cu pumnii stransi dupa ce suflu in lumanare o sa mi se indeplineasca dorinta, ca exista undeva o forta superioara care are un plan pt mine, ca ma va gravidi la momentul oportun, totul e sa nu imi pierd speranta. asta e, suturile in fund date de viata din ultimii 20 de ani mi-au zdruncinat multe si mi-au intarit convingerea ca "forta e in mine", puterea de a decide in ce directie sa o iau, de a ma bucura de jumtatea coapta si fara viermisor a marului la fel de bine cum pot alege sa complac intr-o vesnica nefericire. chiar si dr R mi-a zis ca gandesc prea mult pt ca incepusem o serie de intrebari cu "dar daca ..."
adriana apropo de dr R, si el face punctii si ET, ca altfel nu vad de ce ar trebui sa ma sincronizeze cu venirea lui in tara. monitorizarile se fac de dr de aici, banuiesc ca de papucel.
si eu am trait cu ideea ce am avut protocol lung, dar dr S mi-a zis ca a fost scurt, eu am inceput diphereline doar cu 4 zile inainte de stimularea propriu-zisa si ca lung inseamna sa o incep mult mai devreme. daca as considera un cm de 28z, ar fi insemnat la mine ca am inceput in z26.
in discutia cu dr R mi-a parut rau ca nu am lectiile asa de bine invatate ca samira. ea a primit felicitari pt cunostiinte, pe mine m-a intrebat doar ce meserie am ca l-am dat gata cu tabelele mele si ii zicea papucului ca el de ce nu poate sa faca asa ceva. in fine, inca refuz sa imi dau doctoratul in analogi, antagonisti, gonadotropine etc, dar daca as fi facut-o l-as fi urmarit mai usor pe dr R. Sper ca am fost cat de cat coerenta.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
5ab1na spune:
hei moromeata
cum se numea clinica unde ai reusit tu?
lara te pup apasat si maine stau cocotz pentru beta!!!!
cris!!! cocotz