Clubul "babelor" FIV-oase 33

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Nah, Lara, eu am inteles ca se tampesc. Cel putin toate prietenele mele se plangeau de chestia asta. Am inteles ca se desteapta mamicile, gravidele cica nu. Sa vedem daca ne confirma babutele dragi care sunt pregnant acum. Numa' sa nu vina sa imi traga una peste botic. Sa stiti ca si daca sunteti aiurite si ma trozniti in cap, eu tot va iubesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Lara doua mici lucruri as adauga si eu la ce ai spus tu :
1. dr D nu recomanda acea mica interventie "endometrial injury" facuta in z1-2 de cm urmata de stimulare ; el in anumite cazuri cu suspiciune de endometrita recomanda chiuretaj terapeutic (la fel cum recomanda si austriecii in unele cazuri- ai spus f bine de ce) urmat de tratamet cu antibiotic.
2. Spre deosebire de dr S si dr R, dr D face punctii, transferuri si diverse interventii la clinica din Bucuresti ; nu face doar reclama clinicii.

Mergi la inceput

Qiao la punctul 1 cred ca se referea la faptul ca nu ar fi mers pe protocol lung cu inhibare din z21 cu diphereline; nu se referea la doza mica de 0.05 folosita de cand ai inceput efectiv stimularea.
Din pacate ai dreptate cand te intrebi cum ar fi daca in 10 zile nu esti gata de punctie, si toate celelalte aspecte care tin efectiv de perioada in care stau ei aici in Romania. Dar stai asa ca nici dr S si nici dr R nu fac efectiv punctii si transferuri, asa ca unde e problema?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

eu nu am devenit mai desteapta de cand sunt insarcinata.
uit ceva ingrozitor, nu ma recunosc. aveam o memorie f buna, dar...s-a dus.

adriana, nu stiu de ce crezi ca dr strohmer face doar reclama clinicii. nu e vb atat de reclama, cat e vb de a forma o echipa capabila. punctii si et a facut atat la sb cat si la bucuresti. la sibiu nu mai face, dar la bucuresti in luna noiembrie inca mai facea (dupa et ne-a spus ca sapt urmatoare va pleca la bucuresti pt punctii si et + consultatii) - e drept ca acuma nu stiu daca mai face asa ceva.

Mergi la inceput

aristica, imi pare f f rau

Mergi la inceput

Balanta doar am preluat ideea Larei folosind cuvintul "reclama"; si am folosit-o in ideea de a spune ca dr D face efectiv punctii/transferuri la clinica in Bucuresti. Eu personal nu am avut placere sa il cunosc sau sa discut cu el, dar parca am citit recent ca nu ar mai face sau mi-a spus o cunostiinta care a sunat la polisano bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Ana, sa dea DD sa ai drepatate ..ar fi primul semn, pentru ca zau ca ma simt in repaos cerebral
loretta..sa fie ca in cartea lui Dickens, anume, great expectations
ady tocmai realizam ca mi-e creierul in stand by, poate ma exprim mai putin coerent in consecinta:
toti docs-ii enumerati (PK, D, S, Stormy, Ronen, etc) eu ii consider din "greii" meseriei, doar ca nu..infailibili..n-as putea face un top, n-ar putea face nimeni, cred, pt ca parerile sunt subiective, functie de experienta personala..ce incercam eu sa spun, era ca, personal, sunt sigura de conditiile superioare din clinicile din Viena, Athena, etc (laborator, personal auxiliar, aparatura, etc) decat in cele locale unde dansii fac (sau nu), proceduri (si dr. S parca performa la Polisano Sibiu, la inceputuri)..adek, alta-i grija fata de pacient si poate, de ce nu, si a outcome-ului la, sa zicem, Mithera, fata de Bio..sau, la KWGK fata de Polisano primele sunt clinici established de ani de zile, prin prisma seriozitatii si rezultatelor, deci n-au nevoie de marketing agresiv..ideea imi veni, de la felul in care doc Papucel asta, le suna pe fete, parc-ar fi un agent de vanzari platit pe baza de comision, de la "fortele armate" aliniate la o simpla consultatie (de care povesteau fetele) la Bio si ghost city care pare a fi, Polisano Buc etc...doar parerea mea

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Merci fetelor, am plecat de la munca, am baut un pepsi la care realmente visam, am tras doua tigari sa mi se inmoaie picioarele, am fost la o pizza, m-am scufundat in cada, mi-am imbratisat sotul, motanul, cainii, acum am deschis mailul si am citit raspunsul de la Acibadem, in care mi se spune sa repet testul pe miercuri-joi, desi stiu ca vine ciclul (ca-l simt). Ma uit putin la ofertele din Sunny Beach, am cautat niste torturi la o cofetarie din apropiere, bag o sedinta de epilat prin toate cotloanele, scot tocurile si rochitele vaporoase (ca doar tre' sa profit de sanii astia de progesteron) si cam asta e. Maine vin cu detaliile. N-am fost eu prea comunicativa, ca tre' sa-mi trag putintel sufletul, dar, per total, am doar cuvinte de lauda pentru Dr. Tayfun si Acibadem.

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

aha, acuma vad ca initial lara a folosit ideea de reclama. cum ziceam, uit de la mana pana la gura.
ma rog, mie strohmer mi s-a parut o altfel de persoana decat una care face reclama si atata.
dar fiecare cu parerile ei.

Mergi la inceput

Lara perfect de acord cu tine, nici o clinica din Romania nu se ridica la acelasi nivel cu cele de afara mentionate de noi. Off stiu asta asa de bine si crede-ma . daca as fi avut de ales nu as fi facut nici un fiv in Romania; din pacate nu as reusi in 2-3 ani sa strang 4000-5000 de euro pentru un fiv.....

Mergi la inceput