Clubul "babelor" FIV-oase 33
Raspunsuri - Pagina 14
Lara27 spune:
Ady q.e.d.!!! dupa cum vezi, eu stau prost la capitolul neuron
fetelor, nu fac beta, am zis!! sunt chicken, absolut, chicken dc nu vine cm (ca de obicei vine, cu tot prg pe care-l inghit, ceas) nu ma duc nici sa
cat a stat lorelei fara sa faca beta?? 4-5 zile peste limita (ziua 18 de la punctie)? ooohhhh, lorelei, you're on
p.s. inaintea mea sunt smaick si cris, deci, mai trag de timp cat pot
to be continued..
adrianaady spune:
Qiao te pot asigura ca dr R nu face punctii si transferuri; cred ca nu v-ati inteles la acest aspect
lorelei78 spune:
Lara,eu am stat pana in ziua 21 de la punctie fara sa fac beta.Dupa 18 zile am facut un test de urina care a iesit pozitiv si asta pt ca m-a obligat sotul sa fac,altfel nu faceam,el a venit cu testul,l-a deschis si a insistat.Dar am avut zi de zi un sentiment ca totul este bine,nu am stat cu emotii.Abia astept sa vii cu beta baban!Doamne ajuta,ma rog pt tine sa fie bebel de data aceasta
7+
moromeata spune:
Sabi, Hadassah Ein Karem se numea clinica. Desi eu am tras lozul castigator acolo, as recomanda-o ca ”last chance”, in special din cauza cheltuielilor adiacente.
samira33 spune:
hello.
aristicule,ti-am zis la telefon tot ce aveam sa-ti zic.
fetelor....va asigur ca dr.R nu face punctii se ET-l-am intrebat textual:Cine face punctia si ET??? si mi-a raspuns:"not me but I'll be arround".
nici macara Papucelu nu face monitorizarile si nici punctiile/ET.
la insistenta mea de a-mi spune cine le face totusi...mi-au zis ca un alt medic israelian dar care nu era acolo la data vizitei mele.
si nici dr.S nu mai face ET si punctii la Bucuresti...tot asa,intrebat textual de mine la consultatie.
poate in trecut a facut dar acum nu mai face.
QiaoBing spune:
samira multam de lamurire. eu eram convinsa ca el le face ca prea s-au scotocit in calendare sa vada cum m-ar sincroniza cu venirea lui aici din iunie. sa deduc in cazul asta ca dr misterios vine impreuna cu el. hmmm ...
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
5ab1na spune:
eu nu prea inteleg tipul asta de colaborare si mai bine ma abtin sa-mi dau cu parerea pt ca voi gresi sigur. dar incercand sa ma pun in locul lor nu reusesc sa-mi dau seama de avantaje. poate doar ca se fac cunoscuti in romania si, de fapt, spera ca-si vor atrage cliente noi?
na ca mi-am dat cu parerea
moromeata stiu ca tu spuneai ca a costat enorm, inclusiv pentru vizitat pietre si piete. dar scazand pietrele si pietele nu poti spune cat e procedura, cam cat e cazarea si daca e vreo hiba la transport? numai cu taxi? numai cu camila?
adijo spune:
Mai , sa fie, da' ce de " conzedii" au fost pe aici! nu-mi vine sa cred!
Imi pare rau ca unele "vacante" nu au avut finalul mult dorit...Ari un " big hug" pt. tine..
Lara deci GK a fost , pana la urma,nr.1 in topul tau !Oricum , era clar:"Austria" scria pe tine! bafta!
Aadinaimi pare rau ca nu merg lucrurile asa cum ti-ai fi dorit.. am trecut si eu printr-o sarcina oprita in evolutie , e nasol...
Pup si restul fetelor! tin pumnii si celorlalte care sunt in asteptare..
5ab1na spune:
aadina? n-am citit nimic.
lara tot la PK a fost mai adjio mai. si auzi ca sthromi e pe aceeasi unda cu PK asa ca e top nr. 2
samira33 spune:
qiao.nop...medicul ala misterios e israeliann insa e din Romanica.
nici eu nu prea am inteles de ce nu era acolo si de ce e atat de special de apare doar cand e de scobit in dodoaste...sau dodosti???care e pluralul????
aristicule,ti-am pus pe mail ce mi-ai cerut.