LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***424***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

'neata! mi-e sooooooooooomn am baut un ness mare dar degeaba.
astept sa ne trezim bine si sa fugim la plimbaricaaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Ioi, Adei i-a expirat deja un pasaport si noi inca nu avem...Musai sa-i facem si noi lui Sophiphi, ca doar Ungaria e la o azvarlitura de batz de noi.
Cu filmul: nu am reusit sa vad "part II" si nu ma prea pricep la comentat de filme, atata spun si eu, ca e foarte emotionant, dar nu e un film "de top" din niciun punct de vedere; e cam lacrimogen, "avantat", asa, in stil american, dar cu toate astea nu e genul de film care sa te faca sa spui:"vai, ce leshinuatura!" tocmai fiindca are...umanitate. Io acum imi amintesc ca in final pustiulica moare, asa ca sigur n-o sa-l revad, eu dupa ce am nascut nu mai pot vedea de-astea. Asa m-am tot certat cu huzband din cauza lui "Antichristul", mie nu mi-a placut de nicio culoare si oricum o tineam una si buna:"filmu' asta are un scenariu absurd; copilu' ala moare, pica pe geam din cauza neglijentei parintilor; singura continuare pe care o vad eu e sinuciderea parintilor, da' ce film sa faci cu asa scenariu?"
Mno, io la discutii filosofice nu cred ca ma bag, ca-s satula:)), da'-mi place teribil sa va citesc si cel mai mult ma fascineaza Simplyana, chiar daca nu m-am gandit daca subscriu sau nu, imi place cum isi expune ideile, sunt interesante tare.
Andiaroro, cu politica mi se trage la tot ce am citit scris de tine pe tema asta p'aci sau prin alte locuri ale forumului, pentru mine, care sunt 0 la nivelul asta, se vede ca tu esti la curent cu diferite noutati, stii in ce contexte social-politice ne invartim, stii sa comentezi o stire politica sau sociala, ai habar pur si simplu;).

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata si de la noi !!

Ne pregatim de mers la pasapoarte, Ada ma tot intreaba daca plecam azi in concediu dupa ce ne facem pasaportul , nu prea intelege ea cum e cu temrenul de 2 saptamani

Si mie imi place sa le citesc pe filozoafele noastre !

Sa aveti o zi frumoasa !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Olga, pentru ca rochia are imprimeul "bogat",as purta incaltari negre, niste sandalo-botine.
Accesorii: doar incaltarile, geanta (care ar putea fi pe orange), cerceii lungi si machiajul. Pe miini, nimic, doar o oja faina, daca as gasi exact in nuanta cluch-ului (orange, cum am mai spus, rosu-bordo-ul din rochie etc) si verigheta.
Particule stralucitoare pe piele (si pe picioare).
Parul prins in coada.

Mergi la inceput

Mada, in Timisoara tot in mall (Iulius Mall) iti recomand sa mergi sau in zona centrala la catedrala si de acolo pe stradutele alaturate, acum depinde si ce vrei sa cumperi
Spor !!

Mergi la inceput

Inapreda, ma bucur ca esti prin zona, ce faceti azi ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Neatza!

Ilinca, asa cum ai zis cantarirea se face dimi pe inima goala (asa se spune in zona mea - adica pe nemancatelea dar dupa kktelea). Aia e adevarata cantareala./ Seara e firesc sa fie mai greu organismul.

Ori sa imi fie cu iertare cand cienva spune ca a tinut regim si a slabit 1 kg...pe mine una ma bufneste rasul si o las in plata ei. Din experienta mea regimeasca va spun ca un kil il lasi fara mari eforturi doar daca nu mananci seara 2-3 zile.
Asta e o practica pe care o experimentez cand vreau sa scap de burta umflata.

Si eu am dat un kil saptamana asta si nu am tinut nicio dieta. Dar de luni incep marea restrishte. Adica iar dieta mea si sala. Sala care se va confunda cu sauna (am aflat ca au s=deschis ferestrele la sala dar cica tot cald este ca vine caldura de afara)

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Novus, ne pregatim sa mergem la o terasa cu spatiu de joaca. Cu sor' mea si Mark.

Floric, mie nu mi se pare amuzant ci...firesc. N-ai cum sa slabesti 5 kile, fara sa treci, mai intii, prin "minus un kilogram"

Mergi la inceput

Cuscra, nu stiu daca, intr-adevar, conteaza sa stii greutatea reala. Pe mine ma intereseaza sa ma-mi placa cum arat si pentru asta stiu ca tre' sa dau jos. Important este sa te cintaresti in aceleasi conditii; adica, daca vrei sa te cintaresti seara imbracata, vei face la fel de fiecare data (si nu o data in izmene si o data cu shapca-n cap ); daca vrei sa te cintaresti dimineata si nud , o vei face la fel in fiecare dimineata. Asa vei sti cite kile ai dat jos. Cred ca "greutatea reala" e importanta pentru "psihic" in cazul in care sa zicem ca ai 60, 1 si vrei musai sa ajungi sub 60; atunci, intr-adevar, conteaza fiecare...kkt!
Parerea mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Ori sa imi fie cu iertare cand cienva spune ca a tinut regim si a slabit 1 kg...pe mine una ma bufneste rasul si o las in plata ei.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Ok, merci.

Mergi la inceput