LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***424***
Raspunsuri - Pagina 24
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Gata, am fost la croitoreasa ,joi e gata tutu-ul, sper sa fie ceea ce vreau www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Ce culoare ai ales?
PS. Chiar daca am uitat sa spun, sa stii ca am admirat-o pe Ada facind parada. Astept poze si cu restul colectie de rochite frumu'.
simplyana_m spune:
Vaaaiii, am uitat ieri!!!! Anca,
La multi ani, Robert-Adrian-BB3!!!
http://www.lucamic.blogspot.com/
inapreda spune:
Roro, multam pentru sugestii Poze?
Tufete, va multzamesc pentru like-urile aduse lui Ian. Si mie
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda
Ce culoare ai ales? PS. Chiar daca am uitat sa spun, sa stii ca am admirat-o pe Ada facind parada. Astept poze si cu restul colectie de rochite frumu'. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Negru, ca e sub rochie , sper sa-l mai port si apoi
Acum am o mare dilema cu pantofii , vreau platforme nude dar cu toc putin mai drept ca sa merg bine, am vizionat unele intr-un magazin care lucreaza pe comanda,sunt inchise in fata di decupate in spate nu stiu ce sa fac, sa mai caut, sa mi le comand , complicat
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
BB3
Sa fii la fel de activ ,dinamic si cu pofta de viata ca mama ta !!
Anca, sa te bucuri de copiii tai si sa fiti fericiti
novus spune:
Chatonel, imi pare rau ca te-ai enervat si nici nu ai rezolvat nimic
Pofta buna la dragavei, noroc cu fetele ca nu stiam ce sunt
Alexandra, vad ca ai o luna plina de evenimente mondene si tu , lasa ca slabesti de la alergatura, nu te mai stresa, arati bine si esti frumoasa !!
economistei Amalia !!
Pisik, hai capu' sus, cum adica incredere 0 ? pai treaba-i asta ?! hai ca esti puternica si nu te lasi tu doborata asa usor , trebuie ceva infuzie de energie
Sanatate si Anei !!
novus spune:
citat din mesajul lui simplyana_m Alexandra, ce e aia "cumetrie", mai exact? Am vazut ca toate fetele din moldova merg la cumetrii . http://www.lucamic.blogspot.com/ |
Si pe mine ma distreaza termenul , cred ca e vorba de petreceri
denisamada spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Da? N-am stiu procedura asta:). Si-i mai sunt bune? |
Si Adelei ii mai vin bine bodyuri de anul trecut... Dar nefierte.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
citat din mesajul lui olishka Nu mai zic ca de o luna repeta intr-una cuvantul caca si pisu. Numai asta aud din gura lui. Totul a inceput de la un desen de pe minimax (TirexExpress) in care se vorbea despre excrementele dinozaurilor si tot repetau cu totii f entuziasmati "caca, caca". Lui david asa mult i-a placut desenul ca de atunci numai asta repeta. La inceput ne-am amuzat si am incercat sa nu-l bagam in seama, am zis ca-i terce. El tot n-a renuntat la pasiunea lui pt acest cuvant si il repeta in continuare. Pana si toate melodiile pe care le stia aveau versuri cu caca si pisu. "we will, we will rock you" s-a transformat in "ca-ca, ca-ca, pi-su" si tot asa Orice il intrebi iti raspunde "caca". Cum te cheama? - "caca", ce-ai mancat? - "caca" etc etc. Am incercat sa-i explic ca nu este frumos, l-am rugat sa nu mai repete acest cuvant, dar el nu vrea sa inteleaga si pur si simplu ma enerveaza la maxim (nu i-o arata), iar el se distreaza tare. Astazi era un atelier de creatie la muzeul Taranului si copiii desenau pe un material decupat in forma de omulet ochi, gurita etc, iar la sfarsit o umpleau cu un fel de vata. F interesant. Abia l-am convins pe David sa facem si noi o papusica (el era pasionat de aruncatul cu pietre ) I-a placut, a a les el culorile, am desenat omuletul si dupa ce l-am umplut cu vata a intrebat domnisoara care ii ajuta pe copii cum o cheama pe papusica. Cred ca v-ati prins care a fost raspunsul Va rog sfaturi si idei cum sa scap de acest "caca"! |
"we will, we will rock you" e si melodia preferata a Adelei!
Nu-i mai acordati atentie cu "caca" asta si sigur o sa uite de el! La noi a mers cu 3 "ticuri" de acest gen (e drept ca niciunul nu a fost asa de durata, ci de max cateva zile). Probabil ca distractia voastra initiala l-a facut sa creada ca e ceva... interesant.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Monnvas spune:
Cu intarziere: la multi ani bb3! Sa fii sanatos si sa-ti faci viata asa cum ti-o doresti!
Anca
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way