LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***424***
Raspunsuri - Pagina 25
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus BB3 Sa fii la fel de activ ,dinamic si cu pofta de viata ca mama ta !! Anca, sa te bucuri de copiii tai si sa fiti fericiti www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
LA MULTI ANI si de la noi!
Monnvas spune:
Ha, intrai plina de avant muncitoresc, convinsa ca-s prima care-l ureaza pe brunetila, dar vaz ca mi-o luarati inainte.
Tufete, din cate stiam io cumetrie = botez dar asta-i doar ce-am prins io pe fir...
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Monnvas spune:
NOVUS, de ce platforme nude? Daca imi amintesc bine rochia, ar fi dementiale niste sandale-platforma rosii, cercei rosii, margele rosii. Rochia era neagra cu buline albe, nu? Si alta culoare ar mere, dar o culoare puternica...
CRISTIAN (7.03.2009)
denisamada spune:
citat din mesajul lui novus Ada mi-a facut cel mai frumos compliment in seara aceasta: ne jucam si i-am spus ca-i mananc bucutele la care mi-a raspuns : ba mai bine-ti mananc eu ochii astia frumosi !! mi-au dat lacrimile |
Super dulce Ada!
Adela m-a impresionat ieri cand mi-a zis ca ea plange dupa mine cand sunt la serviciu... Mi-a explicat Costin ca zilele trecute, cat am fost la Timisoara, i-a spus ca sunt "la serviciu"... Astfel ca we viiitor (joi-vineri-sambata, ca duminik avem alta treaba ) vom merge cu intreaga ekipa la Congresul de *** de la Sibiu! Sper sa ma descurc...
A-propos de duminik viiitoare, tare ma tem ca nu mai intru in rokia prevazuta... Tre sa-mi fac curaj sa o probez, daca nu.... tre sa plec la cautat...
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
novus spune:
citat din mesajul lui Monnvas NOVUS, de ce platforme nude? Daca imi amintesc bine rochia, ar fi dementiale niste sandale-platforma rosii, cercei rosii, margele rosii. Rochia era neagra cu buline albe, nu? Si alta culoare ar mere, dar o culoare puternica... CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
Pai de aceea sunt in dilema si eu, nu stiu ce culoare sa aleg
Nude vroiam ca sa mearga la mai multe
Rochia e neagra cu buline crem
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
simonapro spune:
La multi ani ROBERT-ADRIAN, sa ai o viata plina de bucurii si impliniri
Multumesc mult pentru complimente
Iar am aglomerat la munca, ma chinui de ceva timp sa scriu mesajul asta.
Ela:condoleante
fetele!
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
anca_nicolae spune:
Buna fetele!
Multu' mult pt urari, si noi dorim sanatate si viata cat mai buna tuturor ghioceilor si fratilor de ghiocei,
zilele trecute nu am mai apucat sa intru pe forum, dar azi am stat 1 ora, am recuperat si deci, revin imediat
Poze cu noi
Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori
simplyana_m spune:
Ilinca, hai sa te luminez si pe tine !
Cautand sa aflu si eu ce-s aia "pantofi Manolo", am extins research-ul si am aflat cum sta treaba cu platformele: termenul de "platform" se refera la partea din fata a pantofilor, la "podea", sa zic asa, care e inaltata ( http://www.scavengeinc.com/p-160-black-spiked-high-heel-platform-shoes.aspx );termenul de "wedges" se refera la toc-talpa, unit cu "podeaua" de mai sus, care podea n-are importanta cum e( http://eveninglady.co.uk/Bordello-Shoes-Camille-01-Black-Satin-Wedges ); cand se intalnesc cele doua, apar "platform wedges" ( http://www.stylehive.com/bookmark/navy-hazia-raffia-wood-sandals-platforms-wedges-shoes-boots-womens-debenhams-547510 ). Toate astea de mai sus, la noi se cheama generic, "platforme" (pt neinitiati), si e mai greu sa-ti imaginezi exact la ce tip de pantofi se refera.
Aici aveai tu neclaritati, asa-i?
http://www.lucamic.blogspot.com/
anca_nicolae spune:
Cat de distractiv suna "brunetila", imi place mult de tot, pup mon :)
si deci, nu am vazut "pay..", dar imi amintesc si acum, dupa niste ani, ce anume ne-a povestit o colega de serv. Parca era un copil ce incerca sa "imprastie binele" peste tot in jur, chiar de asta a insemnat sacrificiul personal. Sa imi ziceti daca asta e filmul.
daca asta o fi, imi mai amintesc informatia de baza a filmului, asa cum ne-a relatat-o colega:
"NU finalizarea cu sacrificiul personal este greutatea/esenta filmului, CI lupta/balanta permanenta intre REALIZABIL/IMPOSIBIL". In urma relatarii ei [de cateva minute], am ramas atunci pe ganduri daca este sau nu posibil sa poti schimba un univers MARE doar cu o singura "atingere" MICA.
Si stiu ca atunci mi-am raspuns: depinde de definitia data de fiecare penru cuvantul "univers".
Pentru unii, univers este lumea din jurul lor. Pentru altii, univers inseamna, musai, TOT.
Pentru primii, va conta orice victorie, oricat de mica. Chiar daca si undele din apa se propaga, insa, spre larg, unde se estompeaza, pentru ei va conta mai mult ca a existat o unda, decat nimic.
Pentru ceilalti, vor spune: decat partial, mai bine deloc.
Eu aleg prima varianta. Pentru ca, asa cum am mai scris eu aici, cred in teoria hologramei, si asta chiar legand si cu subiectul "religios" din zilele astea.
Holograma este o "sticla" care poarta in sinea ei, un TOT [cum bine a vizualizat mon], INSA, daca se sparge in mii de bucatele, aparent, ca orice geam, totusi, fiecare bucatica poarta, in sinea ei, acel TOT. La scara mai mica, dar e intreg.
Doar ca, desi e atat de mica acea bucatica, repartizata fiecaruia dintre noi, totusi, ne COPLESESTE. Nu stim sa o folosim 100%. Nici spiritual, nici energetic...
Si apropiindu-ma de subiectul religios, dilema cu diavol sau nu, pe de o parte avem slujbele din biserici, unde se RECUNOASTE existenta diavolului si a activitatilor diavolseti, si, pe de alta parte, avem speranta omeneasca de a fi mereu iubit si iertat, la nesfarsit.
Eu nu cred ca "datoria" lui Dumnezeu este sa ne iubeasca si sa ne ierte la infinit, pentru ca, asta ar insemna defavorizarea celor "buni". Si ar insemna "lasarea la liber" a perpetuarii greselii, cu buna stinta, prin prisma iertarii "by default".
Eu cred ca trebuie sa avem responsabilitatea propriilor fapte, iar Dumnezeu nu trebui privit ca un aliat vesnic, ci doar ca un reper, ca un arbitru asezat sus, langa fileul de volei.
Dar fileul are 2 capete. Este, cineva, la celalat capat? sau, din contra, lispa cuiva inseamna lipsa celui de-al doilea reper? E oare cum zice mon, ca raul/intunericul nu este un cineva, ci este o lipsa?
cand bb incepe sa paseasca, parintii il pot ajuta de ambele maini, sau de una singura. Cand e tinut de ambele maini, aproape sigur merge drept. cand merge tinut doar de o mana, s-ar putea sa se mai rasuceasca, sa se mai traga ici-colo.
nici nu cred ca este importanta "zugravirea" diavolului, ci cred ca este important sa acceptam ca exista si probabilitatea abaterii de la drumul "drept".
insa ce reprezinta "drept" pentru fiecare dintre noi? Aici sigur diferim.
si as vrea sa o intreb pe mon, plecand de la citatul ei:
Cand am plecat de-acasa, am avut parte de un superpreot care m-a inteles. Datorita lui am avut o perioada ceva mai... evlavioasa si mai canonica, sa zicem, in care am mers constant la slujbe. Si am constatat ca... it's all there. Adica o gramada dintre raspunsurile pe care le cauti sunt acolo. Daca esti atent la text, la melodie, afli. |
acum, in prezent, cand inteleg ca nu mai esti la fel de prinsa in perioada "evlavioasa", simti ca e ceva rau, iti lispeste, sau nu? Intreb pentru ca, dintre fetele ce au scris aici la subiectul religios, mi s-a parut ca tu imbini cel mai bine teoria cu introspectia.
Si daca o sa imi raspunzi ca iti lispeste, adaug o alta intrebare: nu te temi ca, "reintorcandu-te", te-ar putea afecta in viata ta vizavi de ceilalti, mai ales M si inji?
Poze cu noi
Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 3 anisori
Monnvas spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anca_nicolae si as vrea sa o intreb pe mon, plecand de la citatul ei:
acum, in prezent, cand inteleg ca nu mai esti la fel de prinsa in perioada "evlavioasa", simti ca e ceva rau, iti lispeste, sau nu? Intreb pentru ca, dintre fetele ce au scris aici la subiectul religios, mi s-a parut ca tu imbini cel mai bine teoria cu introspectia. Si daca o sa imi raspunzi ca iti lispeste, adaug o alta intrebare: nu te temi ca, "reintorcandu-te", te-ar putea afecta in viata ta vizavi de ceilalti, mai ales M si inji? Poze cu noi Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 3 anisori |
Nu mai e :) biserica la care mergeam era greco-catolica si a fost retrocedata. S-a spart si comunitatea din jurul ei (deja ma stiau babele d-acolo ), acum stiu aproximativ unde il pot gasi pe omul ala, dar imi este peste mana, e cam departe. Adica as putea ajunge o data la ceva vreme, dar nu constant, ca inainte.
Anca, pt mine perioada evlavioasa nu a fost una ascetica. D-aia sunt sigura ca "reintorcandu-ma" (pentru ca, da, imi lipseste) mi-ar influenta viata de familie in bine. De altfel, asa am resimtit si atunci, ca ma ajuta sa-mi gasesc resursele de rabdare si sensurile vietii de familie.
CRISTIAN (7.03.2009)