LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***424***

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

bebe, oltenii nu-s doar la origine, ei ramin pe viata

bine ca ai gasit tu explicatia, ca io nu o aveam :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Toata "stevia" e dragavei pt olteni...fara diferente "plata" sau "creata"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Multumesc de lamuriri.
Shtevie very good, daca n-ar fi timpii preoperatori care maninca o groaaazaaaaa de timp :))

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Neata tufete!

Vin si eu la raport dupa un weekend plin plin: vineri cumetrie, ne-am distrat tare bine, sambata zi plina cu Amalia (ca intre fete ca barbatul a avut treaba), parc dimineata si pranz, pizza si suc, somn si apoi loc de joaca in mall pana ne-au dat afara ca se inchidea, iar duminica dimineata am iesit eu cu fetele, Amalia a avut program cu taica-su, dar am recuperat dupa nani cand mi-a venit iar randul la intretinut copilul

In mare ne-am inteles tare bine, un singur moment de crize a avut cand i s-a pus ei pata pe banii cu care trebuia sa platim pizza, eu alti bani nu aveam, ea tragea de-o parte, eu de alta, a inceput sa urle, eu m-am enervat, da-i cu teoria...in fine, vreo ora din pozitia aia n-a stiut decat nu si nu vreau

In rest, in fiecare weekend pana in iunie avem nunti si botezuri, nu mai stiu nici eu cu ce sa ma imbrac, asta visavi de discutiile de aici, nici n-am gasit nimic sa-mi placa, nici bani nu vreau sa dau rochii luna asta asa ca invart ce am

Amalia

Mergi la inceput

Fratilor, eu nici n-am auzit de mancare de stevie, d-apoi sa si mananc

Fetele la cura, cum stati, ca eu nu mai reusesc sa ma abtin deloc, nu stiu ce-i cu mine, parca nimic nu ma mai mobilizeaza, nici plecatul la mare, nici rochiile pt petreceri, nici nimic, fac foame la birou toata ziua si cand ajung acasa sparg

Amalia

Mergi la inceput

Olga, legat de caca - pisu lui David, noi am avut perioada partz, toata ziua, in orice context si oricui numai asta spunea, observ ca a trecut de la sine, nici nu mi-am dat seama cand

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

.Salut!

Ina, imi cer scuze ca n-am fost pe faza ieri cu tema. Dar mie nu-mi vin niciodata idei atunci cand imi propun, cand imi rasare vreuna o "dau" pe loc, ati vazut :). Si Ian e demential, iar tu frumoasa!

Chatonel, ce pofta de dragavei imi facusi!
Cum mai e Pogo cu otita ei?

Sanatate bolnaviorilor!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Hello dragelor,

Sanatate bolnaviorilor. Si Ana e acasa, ca a tusit rau azi noapte si e mucioasa, febra nu are, o sa mergem acum dupa amiaza la doctor sa vedem ce ne spune.

Prea profunde pt mine discutiile din ultimele zile

Eu sunt super obosita (am aranjat doua evenimente in week-end) si un pic demoralizata din diverse motive, cu zero incredere in mine din prisma unor intamplari recente. Dar ma tratez si sper sa fiu mai bine.

Si eu imi caut rochie, nasesc pe 27 mai. INA, ceva sugestii? Gasisem o rochie de dantela galben mustar pe un site, dar e stoc zero. Nici cu bugetul nu stau prea grozav

Sunt happy dintr-un punct de vedere, a nascut prietena mea gemanutii. Sunt micuti, ca s-au grabit, dar sunt sanatosi si asta conteaza.

Va pup

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

A, si am uitat sa ii spun ALENADREI ca si eu sunt varza cu dieta. Nu am reusit sa ma tin mai mult de o saptamana, mananc micul dejaun super ok, la pranz la fel, dupa masa sa rezbeste foamea, seara rup, iar in week-end e dezastru. Si nimic nu ma motiveaza. Imi ramane sa ma impac cu mine mai durdulie

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Pisik, sanatate Anei si revigorare rapida tie! Si sanatate si noroc gemenutilor!

Alexandra, ce e aia "cumetrie", mai exact? Am vazut catoate fetele din moldova merg la cumetrii .

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput