Strugurasi de Sept-Oct 2011 *56*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iris_K spune:

Sei, si eu sunt foarte incantata de scutecele Huggies, le-am gasit pe cele Premium, la un pret ok (tu de care ai luat?). Sunt cele mai bune, nu trece kka prin ele. Am cumparat la scutece de mi s-a facut rau si am ajuns la concluzia ca Huggies sunt the best :)). (am un pachet pe rosu si de tip chilot, inca nu le-am incercat)

Eu mi-s destul de necajita, fie-mea nu prea vrea lapte. Si diversificarea merge destul de prost, dar totusi ceva mai bine decat la inceput. La kg. suntem la fel, la 8, stagnam :(.

Am cumparat si hrisca pana la urma, dar nu am gasit de la Hipp, am luat fulgi de hrisca, i-am dat azi cu mar, chiar i-a placut .

A are 2 dintisori si e extrem de maraita, nu e exclus sa-i iasa iar dinti, a devenit isterica de-a dreptul. Macar sta sa o periez pe dintisori ( i-am luat nenedent si ii pun pe toothbrush-ul ei la care roade nonstop), chiar ii place, rade.

A inceput cu silabele, ma zapaceste de cap.. incepe incet, soptit si termina tipand :)). Zice ghe-ghe, ta-ta, ba-ba, pa-pa.. e asa dulce, dar cel mai mult imi place cand isi alege ea singura suzeta (are mai multe) si si-o pune in gurita . In rest, nu prea ne place nici pe burta, nici mersul in 4 labe, nici nu ne ridicam in fundulet singurica.

La A in camera sunt 24 de grade, ea doarme intr-un body, cu picioarele pe afara si in sacul de dormit. Cred ca nu ii e cald, daca doarme 10-11 h tot timpul.

Mamica ANTONIEI (26.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Rach .. ce tare e fiie-ta.. ce bine papa..noi 120 nu am trecut

Iris.. huggis premium .. tu la cat le iei.. initial le-am luat de la billa cu 86 baxu mare de 70

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris_K spune:

Eu am gasit la Sensi, 40 buc., la 50 de lei. Erau reduse. Noi nu avem Bila , ca as lua si eu mai multe intr-un pachet si pretul e f bun cum ai luat tu .

Mama ANTONIEI (26.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Sei, nu tot timpul papa asa.Are momente cand papa si 40, 50, 70.Eu ii dau pana nu mai vrea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Sei multumesc frumos ca mi-ai raspuns la intrebari

Fetelor m-am lamurit si eu cum sta treaba cu laptele de vaca

Dar biscuitii nu au zahar ???

Nici eu nu i-am dat fetei pana acum si nici carne ,mi-e frica

I-am dat numai 4 fructe (banana,para,prune,mar )si 3 legume (cartof,morcov si dovlecel)pana acum ,cred ca sunt batuta in cap

Mamica fericita de bebe NOURA (09.10.11)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Mikka, mi s-a inecat la inceput,dar nu inecat de ala cu dat in lacrimi,invinetit,sau alte chesii nasoale,ci de alea cu facut greata si scos ce era in gatut. Banana,paine,biscuit( tot populari ii dau si eu,sunt facuti din faina,apa,sare si bicarbonat) . Stiu ca nu ar trebui sare,dar in altceva nu ii pun,asa ca ma risc. Biscuitii sunt cereale ,si cum nu ii pun in altceva, mananca un biscuit-doi intr-o zi,apoi cateva zile nu mai vrea.
Alayna, astia nu au zahar.
Eu cred ca am epuizat toate legumele,i-am dat din toate pe care le consumam noi. Dintre fructe i-am dat : mar,para,piersica,caisa (ultimele doua in borcanel, primite) portocala,banana(preferata ei, o mananca singurica) .

Urmeaza sezonul capsunelor, acusica apar ale noastre,si ciresele de mai. Cirese o sa manance sigur, de capsune imi e frica,pentru ca Paul avea tot cam 8 luni cand i-a dat soacra-mea una pe furis,si s-a umplut tot de bube. |Nici nu m-a crezut ca s-a facut tot rosu pana nu au spus si soul,si cumnatul si i-am aratat si poza. Concluzia ei: am schimbat detergentul cu siguranta,si dau vina pe ea.! ...

Bunny, (parca tu intrebai) inca nu i-am dat hrisca fetei,pentru ca am gasit numai fulgi,si eu vroiam cruda,sa o fierb sau sa o las la hidratat ca pe grau.

De cand am pus filmuletul cu Teodora,tot voiam sa spun ceva :nu era atata fum in camera, locul in care stau eu cu Teodora cand jucam remi, este ferit. Fumul iese direct pe balcon si afara,ca stau geamurile non-stop deschise . Si tinea tigara exact sub telefon,neinspirat.

Bunny, si la noi este interzis fumaul in locurile publice,mai toate au si loc special de fumat.

Racheel,ma bucur ca am fost cuiva de folos cu sfaturile legate de febra, as vrea sa nu fie nevoie de ele,insa na,uneori trebuie.

Mie Paul mi-a facut si azi febra, peste noapte a avut 38.7 ,dimineata 37.3 ( normala) ,apoi iar a avut o urcare brusca, 39.8. Dupa o baie de la calda la calaie,si apoi aproape rece , a revenit la temperatura obisnuita. Poate la noapte nu mai face febra.

Lena,spuneai ca vrei sa dai Maiei un stil de educatie diferit, ne spui si noua cum? Eu am niste baze naspa rau de la ai mei. Desi am crescut cu respect fata de parinti,de rude mai in varsta,de oameni mai in varsta in general, si multe alte calitati,as fi vrut sa fim educati in primul rand cu vorba buna, nu cu palma/nuiaua/cureaua. Si avand imprimate adanc aceste gesturi am reusit cu greu sa mi le reprim cand am fost in situatiile in care ei aplicau pedeapsa. Pana acum am reusit. Mai am de lucrat la ton .

Mergi la inceput

Michella,ce mi-ar fi placut sa locuim si noi ,toate surorile in aceeasi curte ! Sau macar sa cu fratele la al meu,dar nu in aceeasi cladire.

Foarte tare smecherasul tau,cum arata el cand face caca !

AbMariana,mulumim de sfaturile legate de dintisori|! Eu una le bag la cap,ca am dantura naspa rau si nu as vrea sa o aiba si copiii la fel.

Stiu ca am vazut un filmulet cu un baietel frumos rau,care si-a intampinat mama cu un zambet maaaare,dar nu mai stiu cine! Voiam sa spun ca m-a emotionat tare cum a zambit cand i-a intalnit fata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Neatza fetelor!

Dau eu azi cafeluta, micul dejun

M-am trezit si azi cu noaptea in cap, pe la 5, abia am atipit la loc ca s-a trezit pitica si...adio somn!

Ieri am fost iar cam toata ziulica in plimbare si azi avem acelasi plan.

Am vazut poze superbe de la Cluj, Dani, dragul de el, intre doua fetite superbe .

Sei - cred ca va fi super la Hotel Minerva, eu zic ca ati facut o alegere f buna. Eram si noi pe punctul de a rezerva acolo, insa tot la Hotelul "nostru" vom mere pana la urma. Voi in ce perioada ajungeti la mare?

Maine mergem la dr pediatru, nu stiu daca sa il rog sa ne dea trimitere pt analize de sange. Nu vreau sa o chinui, dar parca as vrea sa stiu daca e totul in regula. Fetele care au facut, i-a chinuit mult pana le-a luat sange?

Michella - f frumos sa fiti parintii si fratii in aceeasi curte! Asta da familie frumoasa si unita!

Lali - tu ziceai de lapte de capra/vaca. Esti norocoasa ca ai soacra sa aiba caprita, daca nu ai pe nimeni sa iti furnizeze, nu iti mai pui problema. Eu de exemplu nu am incredere deloc sa iau asa din auzite, de la te miri cine. Sunt convinsa ca taranii nu au grija la igiena, mi se intoarce stomacul numai cand ma gandesc...asa ca prefer pe cel din comert, macar e sterilizat si parteurizat. Asta e parerea mea.

Bine ca nu sunt singura care nu a dat carnita pana acum. Ma sperie putin asta, dar sunt hotarata sa nu ii dau, nu stiu ce m-ar face sa ma razgandesc

Va pupic si va doresc o duminica superba!

Mergi la inceput

Neata!

Mie imi trebuie o cafea intravenos. Dar ce zic eu cafea? Ness de ala tare ! Noaptea trecuta ,doi copii cu febra. Fata 39.1 ( dintele ,central-dreapta,de sus) , Paul 38.9. Mai nou saracutul a facut si diaree, nu i-a convenit supozitorul novocalmin. Bine ca nu mai au febra nici unul acum.
Noaptea trecuta mi se parea ca avea fata fontanela bombata,am trezit fata ,am ridicat-o la verticala sa vad daca i se adanceste fontanela. Am pus-o la san sa vad daca suge bine,pipait-o pe la urechi,gat,uitat in gat,uitat la buci... putina iritatie la bucute,in rest nimic-nimic,numai o gingiuta pe cale sa explodeze.Asa ca am dezbracat-o la scutec, deschis si geamul cate 5-6 minute cam la fiecare ora ,o doza de nurofen ,o doza de titi,si la somn. Au dormit amandoi de la 22 la 7 dimineata . Acum se joaca amandoi, impartt o felie de paine,pe care Paul o tot lauda ca "e buuun".

LEgat de laptele de capra/vaca,mai am si alte surse . Mai ales ca soacra-mea nu mi-a mai dat lapte de capra acum,a spus ca sug iedutele tot , si ca o sa le dea saptamana viitoare pe amandoua,si atunci o s aaiba iar. Daar,avand in vedere ultima noastra intalnire este foarte posibil sa nu mai fie o sursa viabila. Sa stii ca taran nu este egal cu jegos, neatent la igiena, bolnav si alte cele .Din ce stiu eu ,se spala ugerul si tatele de fiecare data inainte de muls. Cel putin persoanele pe care le cunosc eu asa fac.

Seidana , azi cum e fata? Mai are muci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Scrisesem raspuns si s-a pierdut! Incerc sa reproduc...

Lali - imi pare rau de copilasii bolnaviori, dar si de tine ca te-ai chinuit! Daca acum sunt ok, poate nu vei mai avea surprize neplacute!
Nu spun ca taran = jegos, Doamne fereste! Eu nu am avut bunici la tara, toate viata am stat doar la oras/bloc , Dar din ceea ce stiu/vazut, conditiile de igiena la tara nu sunt chiar ok la toti. Acum depinde si ce inseamna spalat pt fiecare . Mie una mi se pare sport extrem sa dai unui bebelush lapte/sau altceva ce provine din gospodarie, de la oameni pe care nu ii cunosti. Eu sunt putin mai scarboasa la chestiile astea si daca eu una as avea retineri in a manca din sursa necunoscuta, clar nu i-as da copilului.

Nah ca m-am intins mai mult decat la primul mesaj

Mergi la inceput