Strugurasi de Sept-Oct 2011 *56*
Raspunsuri - Pagina 4
seidana spune:
Rach.. da este ILINCA..
si sa n intelegem.. noi nu avem dinte inca, doar un coltisor cat un varf de ac
zubi spune:
ollaa
Jade, am citit ca nu se da conopida pana la un an..acu na, io zic sa incerci un pica..ca nu poti chair sa ilc resti asa dupa carte perfect; eu deocamdata nu i-am dat, in schimb i-am bagat brocoli in legume si a mancat,a fost ok..
Ma scuzati ...azi ma alatur si eu Seidanei....da-o naiba de treaba..noi ne certam numa din nimicuri de imi vine sa ii dau una....adik totul trebuie sa fie perfect, daca nu se enerveaza...si mie mi se pare ca rweactioneaza naspa pt un nimic; acum chair sunt sup rau de tot pe el, m-a enrvat maxim si ma face sa plang de nu ma mai opresc pt nimicurile lui....
oanaiasi spune:
Rach, stii ce fac norvegienii? La 15-16 grade scot copiii in body cu maneca scurta si le dadrumul pe gazon sa umble. am prietena acolo..deci nu vb prostii.
asta iarna copiii dormeau la pranz , in carut , macar 1 ora.
si s sanatosi, n au nici pe naiba. nu racesc, nu le e frig.
eu pe eca nu am cocolosit o deloc si vad ca nici nu a racit. a avut niste muci din care i au mai ramas niste coji si atat.
Oana, mami de Eca 18.09.2011
Doamne, ai grija de noi!
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JadeJador seidana ce fel de mazare ii dai Elei ? brocoli i a placut ? eu am cumparat conopida si sfecla rosie , oare pot sa i dau ? merci de pontul cu scutecele asta al meu e maree rau ,mult mai mare decat am mai citit pe aici rach nu ai fost tu dura , am fost eu mult prea draguta da , i a placut piureul de ieri , pai a fost super bun speram sa mi mai lase si mie , da l a mancat pe tot hayat sunteti bine , da ? mai da ne vesti cand poti _ de T 8+ |
Jade da i-a placut brocoli a papat 130 gr
Mazar ii dau bonduelle congelata
nu ne zici cat de mare?
stiu ca Natalia i-a dat conopida de mult
anca_toma spune:
noi mai avem o saptamana pana la 8 luni dar pediatra ne-a zis luni ca in mod clar nu ii ies dintii in urmatoarele doua-trei saptamani, deci incepem sa ne uitam dupa placa.
Acum a inceput si al meu sa baleasca tare.
De mancat noi azi mancam piure de morcov cu ardei gras si cartof+carnita.Bineinteles cartoful e baza.Daca nu ii pun lapte in piure nici nu pune gura.eu i-am pus lapte de vaca sau capra depinde ce am.
Aseara i-am dat un iaurt si a mai cerut unul.A mancat doua iaurturi simple de 150g, ii place la nebunie.Si eu am vrut sa ii fac in casa, dar m-am gandit ca daca il dau la cresa peste 4 luni oricum o sa manance din asta din comert.Ii dasu iaur simplu la care adaug eu uneori fructe.
anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)
klau_ditza spune:
ziua buna
Lali, "tare" soacra... Las-o in pace. E cu capra . Soacra-i soacra...
Sunt ametita, am citit printre randuri. Ma termina durere de stomac si o durer in partea dreapta sub coaste. Ar trebui sa merg la medic, dar tot aman... Ma simt obosita, nu mai am energie
Pupam strugurasii bolnaviori sa revina in forta
racheel spune:
Oana, ai ma... cand sunt 15-16 grade si eu ma imbrac gros dar copilul...
Anastasiei i se racesc imediat manutele daca o las mai dezbracata.
Anca si la noi tot cartoful este de baza.
300 g de iaurt?Bravo Iancu
Eu ii dau juma' de iaurt napolact si juma de banana.Simplu nu-i place.Aseara i-am pus cereale in iaurt si scuipa tot.Pana la urma le-am facut cu lapte.
Klau..imi pare rau dar ar trebui sa mergi la medic sa nu mai amani.
anca_toma spune:
eu ii dau iaurt simplu de la muller, e printre putinele care e facut doar din lapte pasteurizat si culturi .Restul majoritatea au lapte praf.De la napolact nu am luat ca nu scrie din ce e facut si nu mi se pare ok, chiar daca imi place la nebunie chefirul de la ei .
anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)
JadeJador spune:
klau e posibil sa ai vreo problema cu bila ? din ce ai spus cam astea sunt simptomele
seidana 11
da' zau ca nu stiu de unde :D
eu iaurt ii dau covalact sau napolact
voi cand le dati iaurtul ? la ce masa ? sau ca o gustare ?
_
de T 8+