Strugurasi de Sept-Oct 2011 *56*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

multumesc de raspunsuri, dragelor!
se pare ca Inez este ok. a dormit doar o ora, ca de obicei. e vesela, a mancat. Slava Domnului!
Acum suntem afara, doarme. E asa placut, nici nu as mai intra in casa.

Noi ne straduim sa gasim cazare la mare. Voiam sa mergem la hotelul firmei unde lucrez, insa sotul vrea tot felul de facilitati pt copii pe care nu pe gasim acolo. In seara avem seara de cautari...
Sei - nu mai stiu la ce hotel te hotarasei tu pana la urma...?

Nici Inez nu are dinti, desi baleste la greu si roade de luni de zile. Ma gandesc sa o combin cu Iancu...sa nu fie niciunul complexat :-P:-*

La noi in parc sunt in pregatiri mari pt ziua barbatului...cred ca nu o sa inchidem ochii noaptea de galagie..

Luni avem programare la un pediatru. vreau sa ma sfatuiesc ref la hot mea de a nu ii da carne lui Inez. Sper sa primesc sfaturi ok si suport. i pare rau ca nu e vreo mamica aici care sa nu dwa carne sa am si eu cu cine sa ma sfatuiesc.

Inez e f vorbareata de cateva zile
Spune tot felul de sunete noi si e f cute.

Va imbratisez pe toate. Sa aveti un we super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Anca ooo 300 gr iaurt? prima data si ea a mancat 150 cu 2 biscuiti, acum mananca cam 100

Eu sunt cu fitz .. ii dau iaurt bio , ceva nemtesc cu 3 lei 150 gr.. de Napolact stiu ca ar avea lp, asa s vehicula ceva vreme .. Covalact nu imi plac nici mie ...
Iaurtul i-l dau seara.. o data la 2 seri

JAD 11 .......

Nanna.. Mercur Minerva .. noua ne-a placut ca e nou renovat si e cu facilitati pt copii, nu ne e de ajutor ca e family concpt, insa de ne place la anu revenim

Klau.., chiar ma gandeam pe unde umbli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Rach, la fel am reactionat si eu! Dar e cat se poate de reala chestia.

Oana, mami de Eca 18.09.2011

Doamne, ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Noi am papat azi dovleac. Evident nu ne-a placut. Eu eram plina de dovleac la urma, ea plina de dovleac, bine ca era doar in scutecel :)))

Oana, la norvegieni e si alta gena , desi posibil sa nu fie asta.
Si eu o tin pe pitica in fundul gol, dar nu stiu cum o mai tin cand vin caldurile mari :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

cine cauta colac :D RECLAMA ILEGALA -/familia-ta/produsul-zilei/colac-mama-si-copilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Buna fetelor.
Noi va citim de pe telefon dar de scris de pe laptopul lui tati.
Lali te invidiez cum joci tu remi.A mea nu sta locului 2 secunde cand o asez pe canapea iar in rest ma plimb toata ziua cu ea prin brate.
De mancat sunt cu nervii la pamant.Mai nimic de vreo 3 zile.Doar lapte.I-am dat si Lp ca nu mai aveam atat cat vroia ea...........si pe fond de stres.
De maine incerc si eu iaurt poate cu asta o sa am succes
Hayat ma gandesc la voi.Sper ca sunteti bine.
Va pup pe toate si mi-e dor sa stau de vb. cu voi mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Noi suntem mai bine, multumim de intrebare

inutsa nu mai stiu care-i diferenta ´vizibila´ intre bronsita si bronsiolita, la bronsiolita mi se pare exista febra marisoara. n-am primit, decat puff-uri cu ventolin si picaturile alea de prednisona. nu dau sare.Noa e bine cu moralul ridicat sbarnaie ca o caprita, mai vie ca argintul, nu stiu daca din cauza medicamentelor, sau din cauza dintilor, asa rau musca ce apuca. m-a muscat de nas de vreo 3 ori deja

nanna imi pare rau de cazatura si de sperietura

primiti-ne si pe noi in randul nemancaciosilor, deh, bem lapte in biberon ca altceva...azi nici nu i-am mai blenduit fructe, ca tot eu le-am mancat de 2 zile, in schimb i-am dat supa in biberon, supa in care am pus si usturoi si ceapa, cica-s bune pt piept, raceli si tuse. vad ca n-a avut reactii, doar caca putin mai moale

Vad ca eu o imbrac cel mai gros pe Noa, inca doarme in body cu maneca scurta+ pijama bumbac+ ceraceaf, dupa pozele vazute pe grup, in Ro e mai cald ...aici bate vantul deja de 2 sapt, e soare, dar bate vantul, si se misca polenul, si toata lumea stranuta, in casa e rece, in masina mori de cald, la soare e cald insa cu vant...vreau sa se termine odata

jade eu voi introduce iaurtul ca si desert...cand ne hotaram sa mancam mai bine, am luat de la Nestle Iogolino cu banana, insa mi se pare prea mare pt desert(1oogr) deocamdata e in dulap

nb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Venim si noi cu un varf de dintoc si vrem numai la mami in brate iar mamei i-au venit problemele lunare (e adevarata ca gustul laptelui se va schimba si e posibil sa-mi refuze sanul ????)

Azi sunt plina de intrebari

In primul an nu era interzis laptele/iaurtul/branzica de vaca ????
Poate ati citit mai multe despre asta si e ok , i-as da Nourei iaurt simplu

Ea avand o iritatie urata la fundulet (de la para si prune cred),am oprit diversificarea 3 zile si papam numai laptic . Oare am gresit ca i-am oprit mancarea solida ?

Ce fel de biscuiti dati celor mici ?

Cand dati felul 1 si 2 ,faceti pauza ??? Sau una dupa alta ...de ex supa apoi cartofi cu carne

May ce-ati hotarat cu circul ? Legat de temp : in dormitorul unde facem nani e tot timpul umbra si racoare ,iar ziua ne jucam in salon unde ne ating razele soarelui si e destul de caldut
Ce fata isteata si precoce ai ,vezi cum trece timpul ?Parca mai ieri nu puteai manca si aveai greturi non stop din orice

Klau ,ar fi sa mergi la dr

Nanna,imi pare rau pt cea mica ,bine ca e zambareata acum

Pup strugurasii mai vroiam sa scriu ceva ,dar am uitat ce anume

Mamica fericita de bebe NOURA (09.10.11)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

'neata

Jade, intr-adevar cea mai buna pedeapsa pt un bigam
Nu stiu daca sunt probl. cu bila ca pana acum nu am avut probleme de sanatate. Dar oricum ar trebui sa merg la dr.

Sei umblu creanga de cand a dat caldura Imping la carucior cat e ziua de lunga si tot nu trec proba cantarului. Inca nu am curaj sa merg la mare cu kg astea

Si noi papam iaurt. Am papat napolact, muller, campina. Piticul meu il papa simplu si de obicei ca o gustare pe la ora 19 in parc

In rest suntem puturosi rau. Nu mergem in 4 labe, nu ne ridicam singuri in picioare etc etc. In schimb bombanim toata ziua. Inclusiv in carut la plimbare, vorbim non stop sa ne auda toata strada. In gura mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

Am revenit cu cafeluta si cu micul dejun, pentru toata lumea

Mergi la inceput