Strugurasi de Sept-Oct 2011 *56*
Raspunsuri - Pagina 3
oanaiasi spune:
Eu votez talpa moale sau descult. asa devine constient de picioarele lui, ce poate face cu ele forma naturala fara niciun upgrade. mi se pare esential sa devina constienti de ceea ce fac/au si nu ma refer doar la mers.
Oana, mami de Eca 18.09.2011
Doamne, ai grija de noi!
stefy13 spune:
Buna dimineata strugurime!
Am revenit si noi pe meleagurile nemtesti din concediu in Romania,eu ca de fiecare data, praf de oboseala si acum si cu niste pietroaie la fiere.Asa ca deacum, voi sta numai pe la usile medicilor o perioada.
Max la 7 luni are deja 6 dintisori, 7,5 kg si 75 cm. Sta in fundulet, se chinuie sa se ridice in 4 labute, insa inca nu i-a iesit.
Profitam si noi de vremea frumoasa si stam mai mult pe afara. Cu mancarea ..hmmm ... avem o masa pe zi de pireut de legume si una de piereut de fructe. De out nu suntem incantati deloc, in schimb ne place mult branzica cu fructe. Pediatru a spus ca neaparat trebuie bagata si carnita pui sau vita si pestele.... iar eu nu stiu de ce ... nu prea ma grabesc. Poate reusesc astazi sa merg la un magazin bio sa cumpar un puiut.
Mami fericita de bebe Max.
anca_toma spune:
neata!!!!
multumesc pt raspunsuri, am sa ii cumpar salopete cu maneca scurta azi, chiar mi se pare enorm de cald.Bine ca zi e innorat poate ploua putin si se mai racoreste, ce bine ar fi !!!!
Lali despre soacre ma abtin, rar gasesti una ca a lui May care sa fie devotata nepotilor.Din cate vad mamele de baieti dupa ce i-au crescut pe ai lor isi pierd instinctul matern, oare asa o sa fiu si eu.Ma rog sa am o fata sa ma mai corescteez si eu.
claumarcoci bine ai venit in clubul bebeilor care dorm cand nu trebuie.
De incaltat eu zic ca nu conteaza(nu dati cu rosii) daca vrea sa mearga o sa mearga si descult si incaltat cu etc..Pe timpuri nu erau incaltari sa sustina glezna si uite ca am mers si apoi au aparut astea de sustin glezna si uite ca si asa am mers.Si nu vad multi schiopi pe strada....
anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)
nanna_mika spune:
Salutare!
eu sunt speriata! Inez a cazut din pat pe spate, a plans putin si a plimabat.o tati apoi in 5 min dormea. Mi.am amintit ca nu e bine sa doarma dupa cazatura...nu stiu ce sa fac!!! Adevarul este ca era ora ei de somn...ma gandesc sa nu o las ami mult de o ora. Voi ce ziceti? :-(:-(:-(:-(
anca_toma spune:
daca nu s-a lovit la cap teoretic nu e nici o problema , poate s-a speriat si apoi s-a obosit de la plans.dar nu o lasa sa doarma mai mult decat doarme de obicei.
anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)
May3 spune:
mikka imi pare rau ca Mariuca nu mananca asa bine,d ar trebuie insistat cu perseverenta si se da ea pe brazda.
din pacate si acum legan la ea ca sa adoarma.
trebuie sa facem cumva sa o dezvatam ca devine din ce in ce mai greuta.
mananca o data pe noapte dar se mai fataie asa de cateva ori.
acum are mania sa se intoarca pe burtica noaptea. si cateodata se trezeste si se miorlaie ca se ridica in 4 labe si nu realizeaza cum a ajuns asa :)) o intorc usor si adoarme la loc :)
oana, da, spre fericirea mea mananca f bine :)
jade merci :) da, nu credeam asa ceva :)) bine, maraita si rasfatel mai e si acum. dar intr-o proportie mult mai mica.
azi dimineata nu vroia sa se dea jos din bratele mele se agatase asa de mine cu o manuta si cu o manuta in gurita si se uita la mine fascinata :)) am vrut sa i-o dau bonei si a marait, am incercat la ta-su - la fel. draga de ea, cred ca ii e dor de mine si nu vroia sa plec la servici.
l-am vazut pe T la mare f tare si cool :)) AC/DC
Stefy, 7 dinti?? oaw :D sa ii purtati sanatosi :))
nana, pup la bebeita sa treaca
lali, nasol cu soacra.
pe a mea n-o dau :P chiar daca pe mine ma face cu ou si cu otet, eu sunt vrajitoarea si fii-su e sfintisorul :)) clar e dedicata nepoatelor ei
JadeJador spune:
nanna of ce rau imi pare pt Inez
sper ca sunteti bine
may si noi avem o mare mare problema cu somnul
nu doarme decat leganat , si in carut daca este , trebuie sa l luam in brate , il adormim si apoi il punem inapoi
sapt trecuta ne a speriat de a dreptul pe amandoi , eram in masina , prin centru , era ora de somn , nu putea dormi si a facut o criza de nu stiam ce sa i mai fac , tati conducea si nu stia pe unde sa parcheze mai repede sa l linistim
ce sa mai zic....duminica cand ne am intors de la mare , pe autostrada pe la 9 seara , cine era intr o parcare si legana la copil ?
deci daca gasesti solutia , sa mi spui si mie
_
de T 8+
seidana spune:
Hello
LALI.. a intelesesem eu gresit.. atunci huuuuuu, of parca ele nu au fost mame, si copii nostril nu sunt si parte din copilul lor..
Eu in locul tau m-as fi dat jos din masina la mijlocul distantei si i-as zice clar in fata ca ii o capra si copii mei o sa ii vada doar in poza
Inutsa..trec momntele si vin altele, uneori zici ca suntem rasee difrite
Poti incerca pt caldura apa termala.. si noi avem sub gat si pe spate+ inca o tura de bube de la pampers
MAY.. ce tare e Bea, noi no way sa ne taram .. se pune in 4 labe unori dar nu misca ioc… sta si cand oboseste isi pune picioarele brocuta.. imi ciuda ca nu are de c se prinde sa se ridice singura
Noi meniu: para dimineata, amiaz mazare cu morcov si carne, diseara poate orez cu mar, sau iaurt sau nimic
CE subtire ii imbracati voi..insa desi o imbrac mai grosut (oricum la noi rece I in casa, nu trecem de max 24, ) ea nu pare sa transpire, noaptea cand ii unt reci manutel o invelesc
JADE.. “noroc” … facem o turna de capre cu bulletin ?
Daca vrei sa schimb pampersii puffies si huggies sunt ok.. huggies sunt cam scumputi, sis a iei mar 5, ca 4 noua ne laa urme.. cate kg are T? noi avem cam 9.5
CLAU.. mie imi vine s alas sotu de tot , nu sa se distreze nitel singur ci mereu singur
EU deocamdata ii dau papucei moi sau desculta… asta pana invata sa nu mai stea pe varfuri, oricum la cat umbla ea e indifferent.. dup ace va umbla mult si sustinuta de manuta o sa ii iau cu talpa tare ortopedici
Stefy.. oau 6 dinti, si ce lung e….in rest ce mai faceti?
Nanna.. uff nu stiu ce sa zic.. eu cred ca nu as lasa-o sa doarma, desi dupa a 2-a cazutura, ELa mi-a adormit de oboseala, dar nici nu stiam ca nu e bine sa nu doarma
A mea nu mai dorme nici in carucior ci doar la titi in bratle mele
racheel spune:
Neata mai spre amiaza
Noi am fost la medic.S-a uitat in urechiusele ei timpanul nu este imflamat dar a vazut ceva pe canalul auditi si s-ar putea sa fi fost o otita externa.Mi-a dat picaturi pt.urechiuse.Rosu in gatut nu are, respira bine...urme de dinti nici vorba.
Apropo mai este vreun struguras fara dinti la 8 luni?
Nanna, mie mi-a cazut anastasia din pat si apoi a adormit dar tot asa era ora ei de somn.Am lasat-o sa doarma dar nu a dormit mai mult decat dormea ea.
Imi pare rau pentru cazatura.sa treaca.
Stefi chiar aseara ma gandeam la tine..daca ati ajuns.Cum a fost in Ro?Felicitari Maximilian pentru dintoci
Jade...caprite zici?Eu am fost dura cand am zis capre...
A papat T piureul de ieri?
Oana deja la fundul gol?Este rezistenta Eca.
JadeJador spune:
seidana ce fel de mazare ii dai Elei ? brocoli i a placut ?
eu am cumparat conopida si sfecla rosie , oare pot sa i dau ?
merci de pontul cu scutecele
asta al meu e maree rau ,mult mai mare decat am mai citit pe aici
rach nu ai fost tu dura , am fost eu mult prea draguta
da , i a placut piureul de ieri , pai a fost super bun
speram sa mi mai lase si mie , da l a mancat pe tot
hayat sunteti bine , da ?
mai da ne vesti cand poti
_
de T 8+