Strugurasi de Sept-Oct 2011 *56*
Raspunsuri - Pagina 19
LenaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mikka11 nanna, sanatate multa la scumpetea mica lena, i-ai dat Maiei cu crema aia de soare Bema? e ok? eu am comandat una de pe un site din asta de sapunuri si creme homemade, are doar oxid de zinc si uleiuri vegetale, are FPS cam 20, am vrut sa fac eu una dupa reteta de la Elemental insa mi s-a parut prea complicat. uite, asta e, http://harmonyhandmade.ro/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=43_55&products_id=258&zenid=6299b3c35f9ef0c45033632990335ccb tie cum ti se pare? te intreb fiindca stiu ca ai tot citit despre treburile astea fericita de Maria Alexandra (20.09.2011) |
E ok crema, se aplica destul de greu ca are o consistenta mai grasa, dar e bine.
Stiu de ce crema vb... summer breeze, nu?
alayna spune:
Noua ne ies dintocii ca tareee mofturoase mai suntem si papam orice ne pica in cale
Legat de cercei ,vreau sa-i fac Nourei gauri si-mi pare rau ca n-am facut-o pana acum ,noi am vrut dar doctorii nu !
Pe la 7 ani mi-a facut si mie gauri in urechi ,deoarece plangeam ca vroiam cercei ca celelalte fetite
Ce femeie nu si-ar dori cercei ???? Eu mi-i schimb des de la aur,argint si pana la cei mai ieftini sa ma asortez cu hainele cand ies pe afara sau vreo petrecere
Eu sunt PRO rochite ,fundite si codite ,why not ??? Pe mine de mica m-a imbracat numai in pantaloni si nu pot scapa nici acum de ei ,e oribil chiar si vara ii port Cred ca imbrac rochii sau fuste de vreo 5-7 ori / an ,in rest imi bag fundul numai in blugi sau pantaloni de in
Eu vrea ca Noura sa fie mai feminina decat am fost eu si intotdeauna am sa-i repet ca e frumoasa si desteapta , mie nu cred ca mi s-a zis cand eram mica si chiar eram destul de complexata !
Vroiam sa mai scriu ceva ,dar nu ma lasa Noura ...
Mamica fericita de bebe NOURA (09.10.11)
nanna_mika spune:
Hei, fetelor!
Asta e chiar haios!
Lena - eu ma refeream ca s-au incins spiritele adica tastaturile si s-a scris mult...nu in alt sens! Asa cum tocmai tu ai precizat, se intelege gresit din cauza ca nu auzim ton, inflexiuni etc.
Nu am citit mai mult de postarea ta, voi citi acum, dar chiar nu e cazul de asemenea reactii...chiar ma gandeam la ce z is Lali, ce frumos ca va spuneti fiecare parerea si se "discuta" frumos...
Eu doar mi-am spus si eu parerea, pe scurt si la obiect, atata tot! Poate ca nu Oana ar trebui sa inceteze sa mai scrie, ci eu, pt ca vad ca mesajul este distorsionat inteles!
So....din partea mea: PEACE!!!!!
nanna_mika spune:
Oricum, OANA, eu sper/cred ca nu la mine te-ai referit, asa-i? Mesajul meu a fost strict legat de alegerea mea PERSONALA si nu vad in el nicio referire la altceva.
Mikka - multumim frumos de gandurile bune!
Lali_mete spune:
Mikka nu are nimic de la caffea ,adica doarme la fel de bine,e la fel de agitata,nu mai mult.
Nici eu nu imbrac fata numai in roz ,baiatul numai in albastru ,iar papusile nu sunt numai ale Teodorei si masinile ale lui Paul.
La gaurile din urechi,ca am vazut ca acolo nu m-am exprimat exact cum as fi vrut ,ma gandesc ca ar fi fost corect fata de Teodora sa o las sa aleaga,poate nu o sa vrea sa poarte cercei. Si totusi, metodele de acum sunt mai usoare. Cand eram noi mici ne chinuiau cu acul, care e chiar dureros.Stiu pentru ca mi-am facut o gaura in plus intr-o ureche in adolescenta. Singura(nu mai stiu cine a spus ca a facut la fel),cu acul "dezinfectat" in spirt si ars la bricheta. Teodorei i-am facut cu pistolul,mai mult a speriat-o zgomotul decat a durut-o. Da,cerceii,rochita ,papusa si parul lung sunt simolurile feminitatii, masina,parul scurt , pantalonii sunt simboluri masculine ,asta nu inseamnaa ca sunt si restrictive toate. Cunosc persoane,adulti respectabili,care nu poarta galben pentru ca spun ca e culoarea geloziei,si femei care nu poarta mov pentru ca e culoarea curvelor. Asa le-a fost inoculat din copilarie ,si degeaba incearca,ca nu pot trece peste ce au in cap. La fel eu,cu fustele foarte scurte si pantofii cu toc inalt(| impreuna,separat,nu conteaza) , intotdeauna mi s-a spus ca numai femeile usoare le poarta,si eu nu pot purta fara sa ma simt putin prost. Nu pot purta cercei mari ca "sunt tiganesti" , ochelarii de soare am inceput sa ii port de curand,pentru ca au ras de mine cand eram ciutanca,si ma deranja soarele vara,iar ai mei dupa ce mi-au cumparat ochelari de soare au facut misto. Am fost tunsa scurt pana in clasa a cincea pentru ca mama credea ca se ingrijeste greu parul lung si ca "ia din calciul copilului" . De atunci nu am mai fost tunsa scurt , nu mai am curaj.
Asa ca , deocamdata o imbrac cu rochite pentru ca imi place mie, poarta cercei tot de asta , o sa ii las parul la lungimea care o sa imi permita sa o pieptan si sa ii pun clamite. Dar,mai tarziu,cand se va putea pieptana singura ,cand isi va putea exprima dorintele in materie de imbracaminte , ii voi lasa mana libera .Atata timp cat nu ii pune sanatatea in pericol ( dar si atunci ii voi explica efecte pro si contra) .
mikka11 spune:
da, Lena, Summer Breeze este
Lali, termenul asta de ciutanca pentru pustoaica numa la C-ta cred se foloseste, mi-am adus aminte ca mi s-a parut amuzant prima data cand l-am auzit, ce dor mi s-a facut de anii facultatii si de chindiile de atunci
May3 spune:
Oana, versurile alea se refera la rockeri :D
mie mi se pare normal ca o fata sa fie crescuta ca o fata si un baiat ca un baiat.
sa fim seriosi e clar ca fetele sunt mai sensibile si baietii mai putin sensibili. de la asta pleaca atatea studii si carti gen Barbatii de pe Marte si femeile de pe Venus :P
ca mai sunt si exceptii. normal. exceptiile confirma regula.
eu o imbrac pe Beatrice mai des in pantaloni, ca-s mai comozi.
dar cand o sa inceapa sa mearga singura vreau s-o bag la rochite :D
si abia astept sa-i creasca parul ca e cheala si acum :))
sa-i fac codite si fundite :D
sper si eu, ca Alayna, sa fie mai feminina decat mine.
eu f rar ma imbrac in rochie sau fusta
dar cerceiiiii
pai sa nu va puneti cu mine la cercei si pantofi.
cred ca am vreo 30 de perechi de pantofi si depasesc suta la cercei :D
mie imi plac aia colorati si ii asortez cum ma imbrac. :D
va dati seama ca-i raman mostenire lui Beatrice :))
Sei, sunt f ocupata. abia mai respir. merci de intrebare
JadeJador spune:
nanna imi pare rau ca e bolnava Inez
sper ca sunteti mai bine deja
mikka eu am umbreluta bertoni la carut chicco , deci cred ca va merge si la tine
trebuie prinsa pe o teava rotunda , nu f groasa
despre protectia de ploaie nu stiu sa zic , dar totusi cred ca nu
alayna te inteleg f bine cu purtatul pantalonilor
numai la ocazii ma imbrac in rochie , fusta nici nu stiu daca am vreuna
nici tu nu ai auzit de marca kinderkraft ? am inteles ca sunt nemtesti produsele...
bunny ,pinky , anca , anca.ro , mariana , inutsa , iris , camady , kora ? voi ce mai faceti ?
_
de T 8+
Dbunny spune:
citat din mesajul lui JadeJador bunny ,pinky , anca , anca.ro , mariana , inutsa , iris , camady , kora ? voi ce mai faceti ? |
noi binisor, planuim o calatorie de 2-3 zile la Madrid si am emotii, 5 ore dus, 5 ore intors, stat la aparthotel, fara vana, dar cu bucatarie. Noa e bine, dar nu 1oo% bine.
la voi totu-i okż ce mai mananca Tż
nanna sanatate multa picei si Noa tot asa, doar lapte si cereale 3 zile. I-am dat supa in biberon, facuta cu ceapa si usturoi.
si ca sa aportez si eu paiul meu pe foc cu ce decid eu pt copiii mei si ce nu...anunt ca dŽaia eu nu i-am botezat. Cand or fi mai marisori v-or alege singurei daca doresc religia mea sau ba. Intre timv popa poaŽ sa astepte cu cadelnita, ca puii mei s-au nascut farŽ de pacate
Dbunny spune:
citat din mesajul lui Lali_mete Cunosc persoane,adulti respectabili,care nu poarta galben pentru ca spun ca e culoarea geloziei,si femei care nu poarta mov pentru ca e culoarea curvelor. Asa le-a fost inoculat din copilarie |
eu eu eu! mama niciodata nu mi-a luat haine mov! ei dar acu mi-am luat revansa
aaah si bineinteles cand a vazut ca mi-am luat felinar rosu de la Ikea pt masa din curte...maaaama ca scandal mi-a tras!!