Strugurasi de Sept-Oct 2011 *56*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

V am pupat pe palariute. noi plecam!

Oana, mami de Eca 18.09.2011

Doamne, ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

iesim afara

Cea mai fericita de Elena (24.08.2011)

La noi ploua. Si trebuia sa cumpar dovlecel azi :(((

Ieri Maia a baut supa crema de dovleac , nu se impaca deloc cu lingurita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

V am pupat pe palariute. noi plecam!

Doamne, ai grija de noi!

Unde?

Buna fetiliii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Neata gagicas!!!

O cafea n-ati da si voi! Lasati omul sa ii pice omul pe tastatura! Relelor!

Mie imi plac tare discutiile din ultimele zile! Asa,cand isi spune fiecare parerea ,fara acuze ,si fara catalogari , sigur mai gasim pe cineva in grup cu aceleasi idei si concepte,fara sa simtim ca cineva este marginalizat.
Am mai spus,sunt impotriva exceselor de orice fel, asa ca imi place tare de voi !

Oanab ,ai un pm ,cred ca de vre-o luna ,de la mine. O sa se stearga in alte doua daca nu il citesti.

Eu bag o cafea sub nas,nu stiu de unde iese atata mizerie,toata ziua fac curat si tot mizerie este!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Salutare!

Noi suntem cam suparate, avem mucisori si putina febra, asa ca din pacate ne cam chinuim noptile si nici pe afaa nu putem iesi deocamdata.
Din cauza racelii nici nu mai mananca bine de 3 zile, defapt refuza piureurile de legume si fructe, in schimb ar manca oricand si oricat piure de cereale . In fiecare zi fac legume si fructe proastepe piure si apoi arunc la cos. Mor de oftica, dar macar sa se faca bine mai repede.

S-a incins iar atmosfera aici cu discutiile, va citesc, dar nu ma bag la raspunsuri pt ca nu as avea timp . Cert este ca imi voi creste fetitele ca pe niste fetite, le voi invata ca sunt delicate, fine, deosebite si diferite de baietei! Cu tot cu cercei!

Va pup cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

moama ...uite cum trebuia sa imi tin gura iar...ca am dat drumul la alte si alte discutii.
o sa creada lumea ca ii cumpar fii-mii masinute si o duc la fotbal in loc sa inteleaga ce am vrut eu sa subliniez si anume ca mi-as dori sa creasca stiind ca poate sa faca la fel de bine si ce face un baiat, ca nu sunt diferente intre oameni - sau cel putin ca asa ar fi normal...si ca nu vreau sa o imbrac cu rochii
pentru ca asa trebuie sau ca asa au toate fetitele ci daca o sa vrea ea sau daca o sa consider ca rochia aia e mai confortabila decat altceva. ma rog...

acu poate o sa va imaginati ca si eu sunt o baietoica. anyway...credca o sa imi iau o pauza de scris ca vad ca nu mai stiu sa ma exprim astfel incat sa fiu inteleasa corect...

Doamne, ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Oana si eu am impresia cateodata ca sunt inteleasa gresit
Asta e, asa e cand nu se percepe tonul, inflexiunile. Nu avem cum sa ne intelegem asa cum este.
Eu am inteles ce ai spus si sunt de acord ;)

Nanna, pana sa mentionat tu, eu nu am vazut nici un spirit aprins. Sau e vreounul si nu l-am vazut eu?

Adevarul e ca eu sunt baietoaica
Nu vreau sa o atrag pe Maia in baietosenia mea, si o mai imbrac in rochite, mai ales cand e super cald ii dau scutecelsi rochita :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

oana, nu cred ca a inteles cineva ceva aiurea in ce ai postat tu si eu una nu te vad deloc baietoaica, serios. si daca ai fi, ce?
sa stii ca sotul meu abia asteapta sa ii cumpere masinuta si mini ATV Mariei si abia asteapta sa joace fotbal cu ea, deja planuieste sa o ia cu el peste 3-4 ani, in cate o periegheza de o zi , asta cu siguranta nu o va face mai putin fetita. eu o imbrac mult in rochite pentru ca am vreo 30, e toate formele si culorile si sunt superbe si arata ca o papusica mica in ele si e adorabila (oricum e, cra cra), nu pare sa se simta incomodata pentru ca eu ii dau mult rochite, chiar si prin casa, un motiv intemeiat ar fi faptul ca sunt vaporoase si largute si nu ii stau lipite de corp cum ar sta un body cu pantalonas...

mie discutiile nu mi s-au parut aprinse, pur si simplu si-a spus lumea parerea , in mod civilizat, pro sau contra,nimeni nu s-a suparat pe nimeni, acum nu putem avea pretentia sa fie de acord toata lumea cu toata lumea, nu?

intrebare: pot pune o umbrela de soare pe un carut sport din acela mai mic, tip umbrela ? am luat unul ff usor de la Hauck, sunt relativ multumita de el, macar pot sa il ridic usor in brate si incape lejer in masina, are 5 kg..
si pot pune o husa de ploaie din aceea universala de la bertoni pe acelasi carut sport? ca eu nu am husa de ploaie si vreau sa iau una pe care sa o pot folosi la ambele ( eu o mai scot pe Maria si in Graco ala mare si greu dimineata ca doarme mai mult si o pot lasa la orizontala).

Lali tu daca bei cafea ai observat vreo reactie la Teodora? nu o agita? mie uneori mi-e asa pofta de o cafea cu lapte dar mi-a fost frica sa beau pana acum..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

nanna, sanatate multa la scumpetea mica

lena, i-ai dat Maiei cu crema aia de soare Bema? e ok? eu am comandat una de pe un site din asta de sapunuri si creme homemade, are doar oxid de zinc si uleiuri vegetale, are FPS cam 20, am vrut sa fac eu una dupa reteta de la Elemental insa mi s-a parut prea complicat. uite, asta e,
http://harmonyhandmade.ro/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=43_55&products_id=258&zenid=6299b3c35f9ef0c45033632990335ccb

tie cum ti se pare? te intreb fiindca stiu ca ai tot citit despre treburile astea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

OAna.. nu cred ca te-a inteles cineva greit.. stiu exact ce ai vrut sa zici si sunt de acord cu tine ...
Eu o sa o las sa se joace cu ce vrea ea,mai putin jucarii violente, nepoatei mele ii e frica de bb de jucarie, nu se joaca cu papusi ci cu masini, animale , mingi..
Rochita ii dau , doar nu o sa o las in scutecul gol pe afara , si ii du doar rochite confortabile nu flu flu..si ii pun fundite pt ca imi place .. insa clar o FEMEIE e mai mult decat un barbat.. si o femeie poate face ce face un barbat, dar nu i-i se potriveste orice, asa cm mie nu imi plac barbatii care epileaza sau face manichiura femeilor
Sa dea ploaia sa te retragi

Mergi la inceput