Strugurasi de Sept-Oct 2011 *56*
Raspunsuri - Pagina 17
claumarcoci spune:
Neatza
Scuzati lipsa, doar din cauza timpului, azi e mohorat si am timp de recuperat
Ce discutii interesante, la cercei nu ma bag, dar si eu mi-am facut gauri la 10 ani, eram singura fetita fara cercei si am cerut eu.
Legat de faptul cu NU, si eu ma confrunt cu o situatie la care din pacate ma trezesc si spun NU. Bebe David ma musca cand sta in brate, sunt plina de vanatai, ii explic ca ma doare pe un ton mai dur, ma fac ca plang, dar deloc nu pare a functiona, in schimb cand zic DAVID NU MUSCA ,DOARE! ridica gurita si rade la mine strengareste, asa ca la faza asta zic de cateva ori NU.
In rste si noi vrem sa mergem pe principii sanatoase, sper sa si reusim si sa ne tinem de plan
Cat despre noi, am aflat ca toata maraiala o datoram dintocului cu nr 5, pot zice ca papam, i-am dat iaurt, nu cel facut de mine ca nu-i place, am luat bio din C,cat de bio o fi dumnezeu cu mila.
Azi i-am dat suc de morcov si surpriza a baut vreo 30 ml, sa-l fi vazut cum statea cu mainile dupa cescuta, in schim suntem portocalii, cum scot morcovul de pe piele si de pe haine?
O zi frumoasa!
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JadeJador neata seidana nu vreau sa iau bertoni , a fost doar un exemplu nici eu nu stiu ce sa iau , astept targul de la sf lunii si ma hotarasc atunci faza cu scaunul al meu nu ar fi facut o in veci , nu de alta , dar stie ca ar fi dormit 6 luni pe pres ati auzit de produsele www.kinderkraft.ro/" target="_blank">kinderkraft ? ce parere aveti ? daca as fi avut fetita eu i as fi pus cercelusi _ de T 8+ |
ei nu crede ca a scapat usor, 1 sapt m-am certat cu el si am fost cu fundu-n sus, l-am pus sa iteasca articole pe net, sa studieze scaunele, desi asta era deja cumparat ,imi zicea sa il luam si pe celalalt ca nu mai scapa de gura mea, insa na am zis fie, si pe la 1 an 1 an jumate il schimbam...
SI eu ii mai dau rochite , desi in mare parte poarta pantaloni..I-am pus cercei si o a ii las parul lung..
PArerea mea e ca , acceptam sau nu femeile sunt delicate si sensibile, trebuie educate ca fiind asa, insa trebuie cladit respectul de sine, trebuie invatate sa aiba incredere si ca pot face orice vor ele.. daca le educam in spiritul razbonicului sau a barbatului ne miram ca ies specimene ca Nikita
oanaiasi spune:
Sei, tare faza cu nikita!
eu as fi dat exemplu ceo-ul petrom.
Oana, mami de Eca 18.09.2011
Doamne, ai grija de noi!
mikka11 spune:
fetele, sunteti toate pe aici, nu ati mai iesit afara? noi incercam sa iesim intre 8 si 10.30 si apoi seara dar azi nu am reusit ca Maria s-a culcat la 9...
Sei, si eu sunt de acord cu tine, fetele sunt mai sensibile si delicate vrem nu vrem. vrem egalitate dar sa fereasca sfantul pe vreun barbat sa nu se ridice in autobuz sa ofere locul femeii sau sa nu ii acorde intaietate intr-un anumit context sau cum ar fi sa imi puna mie sotul in brate sacosele pline de la piata ca de, suntem egali, nu?
nici eu nu stiu ce scaun de masina sa iau, credca vom opta totusi pt un 0-18 kg ca poate fi pus invers si stiu ca asa e bine pana la 2 ani. Maria are vreo 8 kg, nu cred ca ia spectaculos in greutate pe viitor...
seidana spune:
referitor la pupatul pe manute... ooo ..... mie nu imi place nici cand cei din familie o pupa, mai ales strabunica.. mereu am servetele antibacteriene la mine si cum nu ma vede autorul o sterg.. decat pe maini prefer sa o pupe pe frunte.. imi imaginez cum cel care o pupa pe maini are nspe mii de boli si apoi Ela duce mana la gura..
oanaiasi spune:
Mikka, eu as privi si invers: femei si barbati cu acelasi job...barbati sunt platiti maibine pt aceeasi munca.
barbati care refuza sa aiba grija de copii pt ca femeia si barbatul nu sunt egali si nu isi impart atributiile in familie echitabil
femei care si gasesc greu de munca pt ca sunt preferati barbatii
multe chestii se intampla din cauza diferentelor intre barati si femei perpetuate la infinit...
acum , depinde si de pct de vedere al fiecaruia.
Oana, mami de Eca 18.09.2011
Doamne, ai grija de noi!
seidana spune:
Oana.. nu stiu ce poate tanti petrom sau nu, nu am urmarit-o, insa stiu ca reusita, integralitatea, puterea unei femei nu consta in delicatete, finete, par lung, cercei, consta in puterea intelectuala, in cat de dreapta coloana vertebrala are, cata incredere are in ea.. Am cunoascut directoare de companii importante, 90-60-90 , par lung , machiate fin, cu fusta stramta.. si barbatii tremurau in fata ei la seinte.. sooo..
Insa nu neg ca in general functiile executive sunt ocupate de barbati, ca ei prezinta in aparenta mai multe forta interioara si exterioara ...
Mikka.. la noi in casa eu prefer uneori sa imi car sacosele sau sa bat un cui, ca sotul e pe slow motion uneori , sau face 3 drumuri pt 5 pungi sa nu se oboseasca.. eu ma incarc ca magarul si le duc pe toate odata .. il rog 1 sapt sa imi bata un cui .. dar recunosc ca e mai fortos chiar daca mai puturos
noi suntem in stare sa schimbam o roata la masina? sa caram un dulap? sa reparam un motor plin de ulei? poate ca sunte in stare dar ne dorim? dam exemple ca nu avem cariere barbatesti, insa intelectual da se poate sa facem munca unui barbat.. dar fizic e tentant pt o femeie sa conduca un tanc? sa tina un kalasnikov? sa arunce o grenada?
JadeJador spune:
Citat: |
citat din mesajul lui seidana referitor la pupatul pe manute... ooo ..... mie nu imi place nici cand cei din familie o pupa, mai ales strabunica.. mereu am servetele antibacteriene la mine si cum nu ma vede autorul o sterg.. decat pe maini prefer sa o pupe pe frunte.. imi imaginez cum cel care o pupa pe maini are nspe mii de boli si apoi Ela duce mana la gura.. Cea mai fericita de Elena (24.08.2011) |
si io la fel zic
cand o aud pe soacra mea , 'da mi si mie o manuta sa pup' , mor
_
de T 8+
LenaC spune:
Eu cand am spus de delicatete am in vedere sa nu o cocolosesc pe Maia, asta nu inseamna ca o educ in stil spartan. Doar sa o invat ca poate sa faca orice isi doreste, si daca vrea sa se joace cu o masina nu o sa ii spun Nu, fetele nu se joaca virg cu masini. cam asta era ideea
Apropo de pupat manute...
dupa ce nascusem mi-a spus sora mea ca nu e ok sa avem musafiri straini cam o luna dar bunicii si rudele directe sunt ok pentru ca au acelasi genotip cu bebelusul. Deci... in esenta nu se intampla nimic daca le pupa manutele, dar recunosc nici mie nu imi place
Claudia, incearca sa ii spui lui David sa te mangaie si sa ii arati cu manuta cum poate face asta. Sa ii spui ca daca il mananca gingiile poate musca din jucarii.