Strugurasi de Sept-Oct 2011 *56*
Raspunsuri - Pagina 16
JadeJador spune:
oana apropo de scaun
eu n as lua unul sh , dar noi folosim masina f mult , deci e alta situatia
dar si asa , eu as prefera unul nou , sunt si scaunele ieftine , pe la 2-3 mil , il folosesti cativa ani , deci nu mi se pare asa o investitie care sa nu merite
_
de T 8+
LenaC spune:
Neata
Alex
Defect profesional?
eu nu m-am gandit la ce spui tu de cercei, ci la faptul ca mie mamica mea mi-a pus cercei la 6 ani, inainte de a merge la scoala si m-a intrebat daca vreau sau nu... si atunci m-am gandit ca daca eu am avut o optiune, de ce sa nu aiba si fata mea
Vreau si eu cartea care o citesti (sau autor si titlu exact sa o pot cauta). Azi la noi e cam mohorat afara, poate termin cartea care o citesc acum.
Eu sunt de acord ca in ziua de azi prea se face diferenta intre baiat si fata si totusi vrem egalitate. In sensul: "esti barbat, nu plange" sau "esti fetita, trebuie sa fii mai gingasa?" cine a spus ca trebuie? oricum, eu ii mai spun printesa Maiei, dar de mult imi pun intrebari daca e ok... si cred ca o sa revin la alte apelative de dragalasit :P
Nu v-am spus cum la un moment dat o fetita s-a prezentat : Popescu Maria Printesa
Noi primim des intrebarea: e baietel? :)))... deci ar fi cazul sa ii pun niste cercei, atata timp cat bentita nu isi spune cuvantul
Sa va povestesc ce am patit noi ieri, cand sa iesim dintr-un parc plin de copii in care de obicei nu merg pentru ca e aglomerat. O bunica ii spune nepotului: dai un pup fetitei... noroc de ochelariii de soare ca altfel imi vedea ochii care erau mai mari decat cepele :))).
Bine ca a intervenit mamica baitelului: lasa, ca e fetita mica.
Precizez ca nu avusem absolut nici o interactiune inainte... si chiar daca eram sa am nu conteaza.
Ce parere aveti de acesti pupici? si alti pupici care unii copii sunt obligati sa ii dea... pt o bomboana, sau un cadou...?
LenaC spune:
JADE, asa scaun http://www.kinderkraft.ro/kinderkraft-scaun-de-masa-si-balansoar-electronic-moon-p-4.html kinderkraft are Hayat, din cate imi aduc eu aminte...
mikka11 spune:
Buna dimi!
referitor la cercei, fetite imbracate in rochite etc sunt de acord cu ooka. si eu vreau sa o cresc pe Maria ca pe o fetita, ii dau rochite destul de des dar si pantaloni, i-am pus cercei, astept sa ii creasca parul sa ii pun tot felul de fundite
in privinta intrebarilor puse de aAlex, eu, ca o persoana fara cercei, pot spune ca nu m-am simtit niciodata discriminata sau mai putin femeie insa este adevarat ca am suferit , mai ales cand eram copil, pentru ca nu am avut si celelalte fetite aveau. inca tanjesc dupa ei,mai ales cand vad cate o pereche frumoasa in vitrina, ma gandesc la cum mi-ar sta, cum as arata cu ei etc.
Sincer, eu i-a facut gauri pentru a nu trece prin ce am trecut eu. Daca nu va dori cercelusii, ii scoatem si in cateva luni gaurile or sa dispara. LA 6-7 ani eu am fost intrebata de mama daca vreau gauri in urechi si nici nu am vrut sa aud, atat de frica imi era de ace, cu toate ca imi doream foarte, foarte mult sa port cercei. Sa va mai spun ca am primit cadou o pereche absolut superba din aur alb, de la cineva care nu stia ca nu am gauri si stau si ma uit la ei cu jind? I-am pus bine pentru fata mea
apropo de discriminare, eu m-am suparat tare de tot ieri. Fiind nevoita sa platesc facturi, sa fac piata etc, am pus fata in carut si am asteptat autobuzul. Soferul nu a vrut sa actioneze sistemul care inclina masina, pentru a ma putea urca in autobuz cu carutul, mi-a spus ca acel sistem este doar pentru persoanele cu handicap.a trebuit sa iau carutul in brate.mie se pare total nedrept...
JadeJador spune:
eu mi am pus cercei pe la varsta de 12 ani
si va spun cu mana pe inima ca pana atunci am suferit teribil ca eu nu aveam si celelate fetite aveau
pe la 15 ani mi am mai dat eu alte gauri cu acul incins la bricheta :D
cu pupatul , nu numai ca nu sunt de acord , dar fac spume de a dreptul cand vad pe cineva ca l pupa pe manute
cum mai sa ti lasi tu balele pe manutele lui cand el sta numai cu ele in gurita ??
_
de T 8+
oanaiasi spune:
Lena si mie mi a pupat o o pers cu niste probl dentare ...asa ,cu gura intredeschisa...am facut spume. am bagat o in casa si am spalat o si sters o cu spirt.
Oana, mami de Eca 18.09.2011
Doamne, ai grija de noi!
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alayna Lali ,Sei multumesc ca m-ati lamurit cum sta treaba cu Pampers-ul . Noua ne place fff mult ,nu miroase , nici nu iese pipi pe afara si nu sunt scumpi (80 bucati ---12 euro) Am folosit o data Toujours si puteau tare ,am renuntat ! In vara voi venea in Rom ,deci vom lua Pampers cu noi de aici Sei i-ai facut gauri in urechiuse imediat dupa nastere ? Nu sta Ela in fundulet ? Nici a mea ...stiu ca e mai micuta dar ea vrea direct in picioare,cand ajunge in fundulet se incordeaza si se impinge singura pe spate ,plange ca vrea ridicata ,iar se impinge si tot asa Mamica fericita de bebe NOURA (09.10.11) |
Neatza..
ALA.. cum nu se compara pampersu, nu se compara nici Nivea, cafeaua, detergentu.. la noi totul e un fake super scump
GAuri i-am facut la iesirea din spital, a 4-a zi, ea scumpa nu a plans deloc.. eu eram pe hol si imi frecam mainile si imi era rau de frica si ea nu a zis nimic, cand am vazut insa picurul de sange pe cearceaf am inceput sa plang , alti copii plangeau ea nu..
ELA sta in fund, deja sta si pe picioare singura cate putin..
am insa o prietena, bb are 8 luni si nu sta deloc in fund, deloc ..
JadeJador spune:
citat din mesajul lui oanaiasi Jade, ieftin si bun?care? Oana, mami de Eca 18.09.2011 Doamne, ai grija de noi! |
iti arat cand o sa gasesc
eu tot cautand pt mine , tot imi ieseau in cale de astea 0-18 , si mi se pareau ieftine ,ca de , nu imi trebuiau
_
de T 8+
JadeJador spune:
citat din mesajul lui LenaC JADE, asa scaun http://www.kinderkraft.ro/kinderkraft-scaun-de-masa-si-balansoar-electronic-moon-p-4.html kinderkraft are Hayat, din cate imi aduc eu aminte... Lena - fericita a Maiei Bebe Maia - 8 oct 2011 |
asa e , ai dreptate
_
de T 8+