Buburuze de 2009 in actiune!!!**33**

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Si cu restul revin mai pe seara, ca acum vrea Stefi wafelce.

Pana acum am robotit jos in dormitoare, am mai mutat, am descoperit culmea, in camera fetelor, mucegai..si ghiciti unde?! la pat..mai exact pe fundul sertarelor de la pat..si acum sunt ingrozita..nu-mi vine sa cred si mereu am dat patul la o parte sa aspir (ca eu am boala paianjenilor si nu care cumva sa scap vreunul pe sub pat) dar niciodata nu am verificat si fundul sertarelor, pana azi cand am vazut un praf verzui pe parchet......Asa ca acum stiu sigur cauza tuselor excesive noaptea ale fetelor..ma simt ff vinovata ca le-am expus..si inca nu stiu sigur daca numai ala a fost sau mucegai e in toata camera (ca m-am documentat pe net si am citit ca cica poate dura luni pana sa fie vizibil...)..Asa nu mai vad nicaieri, nu pe pereti, nu la geam, nicaieri..si uite ca a aparut pe placajul de la sertar...

Merg sa ma apuc de wafelce, revin mai tarziu..incerc..

Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Multumesc Anna si Simina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Mai fetelor, invatati-ma si pe mine sa fiu mai organizata!
Ma apuc de un lucru,nu il temin,ma apuc de altul, seara constat ca nu am facut nimic. Imi propun sa fac unele chestii,nu termin nimic. Fac promisiuni si nu reusesc sa mi le onorez intotdeauna in timp util. Eu,mama punctualitatii , acum intarzii cu absolut tot: de la o intalnire,la mesajul trimis cu trei zile intarziere( promit ca raspund imediat,si imi amintesc dupa trei zile), la platile pe care trebuie sa le fac. Totul pe ultima suta de metri! Invatati-ma,fara misto,sa ma organizez. Nu stiu cat suna a strigat de ajutor,dar chiar e unul, mai timid ,asa.
Cris iubita draga ,ceea ce scriam mai sus este valabil si pentru tine. Am incercat toata ziua sa te sun. Odata nu ai putut fi contactata, in rest: mi s-a inundat baia,ca am pus o masina cu papuci de casa ,dar furtunul de evacuare pe calorifer,in loc sa ajunga atasat la closet ,asa ca era o balta cand am observat eu. Apoi au plans mult copiii azi, amandoi! Oricum pentru mine esti speciala,mi te-ai lipit de suflet imediat ce ne-am citit aici,la buburuzici! Iti doresc tot binele din lume,sa fii fericita si sanatoasa , iubita si implinita in familia ta!

Picky mama lui de mucegai! Si pe unde ar mai putea fi? Ai izolati peretii si pe interior? Daca da,cu siguranta intre rigips/polistiren si perete s-a format mucegai.Noi am fost avertizati de cand am spus cuiva ca am cumparat ap cu peretii de pe nord izolati pe interior,ca va iesi mucegai cu timpul, ca sigur se formeaza daca a fost izolat inaintea exteriorului. Hai ca poate acum se termina si cu atatia muci si tuse ! Mie imi place tare cum povestesti tu de Stefania si de Ana ,cum isi disputa ele locul in bratele tale. Iar imi imaginam cu zambetul pe buze cum s-ar tari Ana pe fund, cum isi cere drepturile, cum vrea sa faca tot ce face surioara ei mai mare !

Ana ,pe tine te vad ca pe mine,cu ambii copii in brate, pupand cand pe unul,cand pe altul,cu sufletul plin de dragoste! Te vad implinita! Ma uit cu mare placere la pozele voastre pe fb. Imi place tare cat de cocheti sunteti voi toti 4 !

Geta in ultimul timp nu am mai vorbit asa des ca inainte, a fost si faza asta a mea, si faptul ca tu lucrezi,si nu vreau sa te deranjez, plus... nu stiu, m-am trezit ca trec zilele si noi nu am mai schimbat doua vorbe ! Pupici Arianei!

Ema ce reprezinta avatarul tau? Mie imi pare un tatuaj pe buric. Asta este? Si de voi imi place tare! Sunteti plimbareti cum mi-as dori eu sa imi permit sa fiu. Voi mai sunteti raciti?

Sorilea ,mai ia o pauza mamico,si odihneste-te ,ca te epuizezi.

Mai revin,acum imi e somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Lali as vrea, dar datoria ma cere

Acum cateva minute am ajuns acasa si Razvan ma astepta, asa ca nu spun prea multe, decat ca sunt ff obosita si merg la nani.
Maine nu stiu ce timp voi avea sa mai intru, ca merg la cumparaturi dimineata si la serviciu de la 2. Vin tarziu in noapte si vineri intru dimineata, ca sa pot pleca la tara in jurul pranzului.
Asa ca cel mai sigur ne vom reintalni dupa weekend.
Va doresc tot cei mai bun, multa sanatate si tot ce va doriti sa se implineasca.
noapte buna.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

Va las muuulta ! Cris, am nevoie de o perfuzabila!!!!

Nu stiu ce are Eva, dar de la un timp doarme f prost, azi mi-a dar trezirea finala la ora 5 , m-am culcat la 12 si Eva s-a trezit in intervalul asta de vreo 3 ori, si cand dormea ea a vrut Vladut apa, pipi...
Lali, eu sigur nu te pot invata nimic, mie mi se pare ca tu faci asa de multe lucruri in comparatie cu cate apuc eu sa fac, de uitat uit si eu la greu (chiar cu ziua lui Cris, am avut in minte tot timpul ca vine ziua ei si cand e ziua ei si fix pe 15 mi s-a sters cu totul din minte , de facturi...nu ma stresez daca le platesc la timp, doar rata la banca am grija sa fie ok. Ce sa zic, am impresia ca am ruginit rau de tot, nu stiu ce o sa fac cand ma intorc la serviciu. Zilele astea mama face un curs si o mai ajut la teme, incredibil cat de greu imi merge capul Multumesc de complimente, asa e, imi iubesc copiii si toata ziua sunt cu ei calare pe mine, cat despre cat de cocheti suntem, ei da, sunt, la mine e doar fericirea de ai avea (nici pana acum nu am reusit sa-mi indrept macar "tunsoarea cu ciobul" , nu-mi fac mai niciodata timp de mine)
Simina, azi il opereaza pe nepotel? pana la urma la Bucuresti? Ma bucur ca Andutu a mers linistit la gradi :) Mai vreti sa plecati din tara?
Picky, azi cum e Stefi? Nasol cu mucegaiul, ma lupt si eu cu el, dar pe timp de iarna tot mai apare...e pacatos, se gaseste prin spatiile neventilate ok.
Sorina, wkd placut si vreme buna la tara!

Gata, am adormit si gaza mica, poate mai reusesc si eu sa fur putin somn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Neata!

Ana...sperrrr, oricum ne ducem spre sf lui iunie, asaaaaa....sa nu fie nici prea cald dar nici prea frig. Cand te aud cu nopti sexy, am asa un sentiment de deja vu, doamne ce pasare de noapte mai era fiimiu, bine ca si-a revenit
Simina....ploaia fu torentialaaa, cu furtuna....asa ca nu ne-a ars de plimbare, dar in rest nu ne dam in laturi
Picky...mama masii, cautati ca tre sa fie ceva solutii pt asta, ca doar e o tara umeda care se loveste des de asemenea probleme, cert e ca tre sa scapati de ea
Lali e un tatoo pe spate, nu e al meu, dar e haios tareeeee, eu ma stric de ras de fiecare data cand il vad. Raciti nu mai suntem....avem muci, nu multi dar sunt....asta e, trec si ei. Apoi na, ce sa facem.....ne plimbam si noi
Voi, mamela cu 2,3 copii....sunteti un mister pt mine....nu stiu cum va descurcati si Lali, aiureala asta a ta am avut-o si eu, nic nu faceam ca lumea pt ca incepeam 100 o data, aveam impresia ca asa voi face mai multe....falsssss, nu faceam mai nimic ok....pana am zis stop, incep 1, il termin si ma apuc de altul...nu sta nimeni cu pistolul la tampla mea, nu arde, nu sta nimeni in frig sau ploaie, nu moare nimeni de foame....deci le pot face in ritmul meu, pe rand. Eu cu asta te-as sfatui sa incepi....si e evident ca tre sa faci ceva pt ca te deranjeaza chiar pe tine

Mergi la inceput

Neata,

Am pc nou, laptop mai exact, acum ne obisnuim cu el..asa ca o sa pot si eu recupera insa nu cred ca acum ca trag copilele de mine;

Stefi nu mai are febra de ieri asa ca sper sa nu mai faca.
Mucegaiul stiu si eu ca-i nasol, ideea e ca nu ma asteptam sa fie in camera fetelor, ca de un an e retencuit pereti, jos e sapa si apoi pus izolatie cu laminat..dar avem o banuiala ca posibil trage umiditate din peretele comun cu vecina...in fine scoate sotul fundurile de la sertare sa le arunce si o sa faca altele in viitor...

nu mai ma lasa fetele sa scriu, is tare irascibile si doar pe mine ma vor ..v-am pupacit

Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Sorina, am vazut pozele, un scum e Razvan, ce-mi place parul lui din poze se vede ca toti copiii se jucau asa frumos tortul a aratat f bine, mancarea la fel si mi-au placut si decoratiunile cu mingiile de fotbal! felicitari, sunteti o familie f frumoasa si va portiviti intr-un tot!
Picky, sa stapanesti sanatoasa laptopul! ma bucur ca sunt bine fetele, cu maraiala stiu cum e, dar le trece lor!
Ema, eee, mi-amintesc de noptile sexoase ale lui Darius, dar acum ai baiat mare, toata ziua la plimbare impreuna, ce mai, are cine sa te pazeasca

Ai mei copii dorm, dar o astept pe Eva sa se trezeasca din clipa in clipa...as manca ceva bun, dar nu stiu ce si nici timp si chef sa fac nu am.... asa ca-mi trece

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Si acum cu restul :

Simina de fiecare data vreau sa iti scriu mai multe,si tot de fiecare data te sar! Nu stiu cum reusesc! Azi a fost operatia nepotelului ? sa fie bine! Cum mai este Andutu? Mai plange la gradinita? Din ce am observat eu ,el isi cauta un "punct de siguranta" oriunde. Acasa va are pe voi,la gradinita mai intai a avut-o pe sora ta,care i-a fost educatoare,apoi pe varul lui. Acum ca el cam lipseste de la gradi,a inceput iar sa planga cand e lasat acolo. Nu e nimeni la gradinita cu care sa se intalneasca si in timpul liber? Sau nu exista posibilitatea sa se intalneasca cu mai multi colegi in we ,pentru cateva ore? Nu stiu,zic si eu ,poate asa se va atasa de toti colegii, si nu se va mai simti stingher acolo.

Ema acum imi dau seama si ca partea verde din imagine este partea de sus de la maieu,nu? Foarte tare tatuajul! Sotul a recunoscut si desenul animat de unde sunt personajele .
Merci pentru sfat,am inceput sa il si aplic. Si merge! Azi am zis asa : fac supa crema de conopida si brocoli, cartofi noi la cuptor ,spal doua masini de haine. Am facut tot, plus spalat toate vasele folosite, si altele pe care nu le-am folosit de mult, facut luna bucataria ... Deci se poate,chestia e sa ma si apuc.

Ana ii dau ceva dintuci Evei de e maraita? Are fiita niste ochi !!!!

Alynta am spus ca am vazut pozele? Ai niste copii de vis! Mi-au placut tare pozele! Si alea de pe drum,cu pomi si verdeata in jur!

Sorilea pozele mi-au lasat gura apa! Iar carliontii lui Razvaaan!

Pickysa folosesti sanatoasa noua scula !

Mergi la inceput

Sal acum am ajuns acasa, si ne punem si noi la somn ca fetele deja dorm din masina.
O sa incerc maine la cafea sa citesc pe aici si sa vad pozici, parca ale alinei si sorinei, nu?
Acum e fratimiu la pc pe fb...

Va urez noapte buna

Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai

Mergi la inceput