Buburuze de 2009 in actiune!!!**33**

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

Va las . Din ce in ce mai mult ii sipt lipsa lui Cris cu perfuzabila ei. De data asta am avut o noapte cu 2 copii care au dormit prost

Lali, ai facut o multime de treaba ieri! Multumim, dar si ai tai au niste ochi Si eu ma gandesc tot la dinti, dar nu am vazut nimic in gurita

Picky, unde ati fost pana la 12 noaptea?

Voi le luati la pici cadouri de 1 iunie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata,
Fetele,va rog,sa va rugati ptr nepotelul meu caci azi il opereaza-il cheama Angelo!
Va pup,revin cu vesti!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009) si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

intru pe fuga....Simina...tot binele din lume il doresc nepotelului tu, iar voua......multa putere si....nu uitati, zambiti-i indiferent de situatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Sal

SI azi tot pe drumuri si plus treaba in casa ...nu am apucat sa mai intru pe aici decat acum iar cand am citit ca nepotelul siminei a fost azi operat nu am putut sa nu intru sa urez si eu sanatate multa, recuperare rapida si sa dea Domnul sa fie totul bine.
Simina asteptam vesti si ma rog in continuare ptr sufletelul mica.

Anna am fost ieri la mare, pe la pranz ni s-a facut de duca ca era soare afara si parca nu aveam nici chef de munca (aici a fost sarbatoare), asa ca ne-am urcat in masina si am plecat; a fost nasol ca au fost ambuteiaje pe autostrada si am facut mult la dus, am ajuns acolo la ora 17 dar am profitat de vreo 3 ore si ne-am simtit bine;

Incerc maine sa intrtu la cafea, asta daca nu isi ia frati miu locul;

VVa urez noapte buna si ne auzim maine, sper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

hello

si eu pe aici, pasare de noapte, acum am terminat treaba.... iar dimineata in 2 ore e nebunie la loc
Am fost ieri cu Raducu si i-am facut vaccinul de 1 an, ROR, l-a suportat bine, acum sa vedem, cica in zilele 7-10 e posibil sa aibaceva reactii, eu sper sa nu fie. azi a reusit sa dea cu fata de pragul de la balcon care e cu gresie si si-a spart buza si e zgariat pe fata dar tot nu s-a invatat minte pt ca e locul lui preferat, cred ca se simte mai inalt de acolo. Am fost azi si cu Bubu la oftalmolog si ne-a dat reteta pt ochelari, ma asteptam dar sunt tare curioasa cum va fi, la cat e ea de zuza... nici nu vreau sa ma gandesc cate perechi o sa-i fac, in fine.... poate ca intr-un an vom scapa de ei.

Am mult de recuperat , dar sper sa reusesc duminica, maine mergem la Ana sa-i rupem turta Soniei, a facut 1 anisor astazi.

toate buburuzele.

BIANCA MARIA 28.04.2009

RADU ANDREI 05.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Am scris destul si nu stiu pe ce am apasat ca mi-a disparut pagina

reiau pe scurt ca si fetele ma solicita

Dana de ce banuiai ca-i trebuie ochelari Biancai? pup bubitele micutului si sper sa nu aveti reactii de la vaccin, noi am avut, a fost urat ptr anna si a durat mult

Anna nu le iau cadouri, dar daca as fi fost in ro le-as fi dus la o distractie, un teatru ptr copii, le-as fi permis sa mamance ce vor ele (nu cipsuri sau suc acidulat) si cred ca o zi sepciala ptr ele ar fi mai frumoasa decat un cadou primit..parerea mea

Simina cum a decurs operatia? cum se simte Angelo? ma rog in continuare ptr sanatatea lui

Lali ca si Ema zic si eu la fel..trebuie sa le iei pe fiecare in parte si sa le duci la sfarsit, nu incerca sa mai faci zece lucruri odata ca tot nu-ti ies, fa un plan in functie de cerintele copiilor si cat de mult te solicita pe zi...si de ex fati o zi, doua pe sapt sa faci curat..nu e musai sa faci zi de zi (ca aduni de ici colo e altceva), termina curatenia in ziua respectiva, ai grija de copii si daca e fa o mancare usoara (asta daca numai tu gatesti in casa) a doua zi fa altceva, calci, mancare mai multa, si mai stiu eu ce faci tu..insa daca vrei sa scoti copii afara la parc, lasa treburile ptr alta data, fa ce poti cand dorm ei..ca pana la uram cui nu-i place ce vede cand vine la tine in casa, a doua oara sa nu mai vina ..eu inainte eram maniaca, cu totul la punct pus (inca si acum mai am ramasite) insa acum cu 2 copii fac ce pot, cat pot si daca e sa profitam de vreo ocazie, vreo vreme frumoasa, las treburile si plecam..la noi timpul e prea scurt, ca suntem si cu ultimile renovari ale casei ...

Ema pe unde m-am mai uitat prin magazine ptr solutii de mucegai nu am vazut, insa o sa facem ceva in legatura cu asta, iar placile de la sertare mucegaite le-am aruncat...voi ce mai faceti? nu stiu daca mi-ai scris, cand plecati in "concediu"?

revin ca a intrat sora mea pe skype

Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Hello gagici!

Nu ma dati disparuta,sunt la tara,la sora mea.Aseara am fost la un scurtat din motz,in seara asta suntem la un cuplu de Constantin si Elena ... Am in cap numai "dragoste din corason" ...
Deci,eu va pup,si ne citim mai mult cand ajung acasa la mine,ca aici fac numai nopti albe .

Mergi la inceput

Neata,
Ma iertati ca nu am intrat zilele astea sa va dau vesti insa vineri am plecat in graba de la birou si nu am mai luat laptop-ul.Deci Angelo e bine,chiar f bine.A dat dovada ca e un baietel tare puternic-am fost si noi sambata la el-e inca la terapie intensiva dar cred ca il vor muta la salon azi sau maine.A avut o operatie destul de dificila-are taietura din capul pieptului pana jos dar cu toate acestea el se ridica in fundulet si chiar in picioare.Ii multumim Lui Dumnezeu si ne rugam in continuare sa fie bine.
Va multumesc pentru gandurile bune!

Despre noi ce sa zic-suntem bine,Andu e la gradi,l-am inscris si la gradi de vara-vor merge 3 zile pe sapt la plaja iar celelalte 2 zile vor avea activitati in gradinita.Cu sarcina sunt bine-ma misc greu si mi-e cam incomod dar trec ele saptamanile si scap.Andu imi repeta de cateva ori pe zi ca el o iubeste pe Otilia-sper sa fie asa si dupa nastere,sper sa-i pot da in continuare atentie si sa nu se simta neglijat-imi fac mari griji legat de asta.

Picky-macar ati schimbat un pic decorul cat ati fost la mare.
Dana-bine macar ca e doar ptr un an purtatul ochelarilor! ptr Raducu cel inalt!
Ema-Tot cu plimbari?
Anna-a venit sotul?cum sunt copii?Eu ii voi lua sigur ceva lui Anducu de 1 iunie insa nu stiu ce inca-probabil il voi punee sa-si aleaga vreo jucarie dar mai vedem.
Lali-plimbareata!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009) si 25+

Mergi la inceput

Dau si si suc si prajituri ca azi e ziua de nume a mamei mele!
La multi Ani tuturor sarbatoritilor/sarbatoritelor zilei!

Va pup!(mi-am actualizat si semnatura)

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009) si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

La multi ani tuturor sarbatoritilor! La multi ani Elena de Virginia si Elena nicuratze, sa ne traiti!

Simina, ma bucur enorm pt nepotelul tau, Dumnezeu sa-l ocroteasa in continuare! O sa-i placa lui Andutu la gradi in vara asta si mie mi-ar placea un asemenea program :) Ai grija de tine, sa te odihnesti ca acum acum vine printesa Otilia. Sunt sigura ca o sa o iubeasca Andutu! Ma uit la Vladut cat o iubeste si pana sa apara ea era centrul universului familiei extinse (stii ca mai vorbeam noi de alint), dar Eva a venit pt el asa cum trebuia, ca o surioara de care are grija si nu ar da-o pt nimic in lume. Chiar daca nu am timp de el ca e Eva intr-o zi mai agitata el nu se supara pe ea, din contra, vorbeste si se joaca cu ea! Ai sa vezi cat de mandra o sa fii de ei Noi suntem bine, a venit sotul vineri seara, Vladut abia il astepta, in wkd, cum ne e obiceiul am tot umblat, nu stiu cum au trecut zilele...
Picky, ce frumos ca ati fost la mare , abia astept sa ajung si eu in Grecia, mi-e asa un dor! Tu esti ok?
Dana, pupam bubita lui Raducu, offf, greu tare la varsta asta! Sper sa scape repede Bia de ochelari!
Ema, pe unde ai umblat in wkd? mai aveti muci?
Lali, numai intr-un chef o tineti

Mergi la inceput