Buburuze de 2009 in actiune!!!**33**

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

La multi ani Elenelor si Constantinilor , sa fiti fericiti si sanatosi toata viata!!!

Acum am trecut la "s-am sa beau pana la ziua !" ...
Poimaine ajung acasa ,si8 o sa va iau iar la pupacit pe toate!!!

Azi pup in special pe nepotelul Siminei ,baietel curajos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Lali, te asteptam sa ne pupi

Eu dau de baut ca mi-a facut gazulina 5 luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata,
Dau !
Eu sunt la birou,imi beau cafeaua si trebuie sa ma apuc de treaba ca am o groaza!
Nepotelul meu azi iese de la reanimare,e bine,se joaca,pune o groaza de intrebari,a inceput sa manance cate putin.

Anna-pe cand plecati in Grecia?Sau nu aveti inca nimic programat?Ma incurajezi cand imi povestesti de Vladut cat o iubeste pe Eva-sper ca si Andu sa fie la fel de intelegator.
Lali-multumesc!Te asteptam miercuri!
Picky-voi ce faceti?
Ema,Dana,Alina-

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009) si 27+

Mergi la inceput

Anna-sa-ti traiasca fetita frumoasa!Sa fie sanatoasa si mereu voioasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna! Nu am intrat cu un motiv intemeiat,zic eu. Sambata l-am serbat pe mati si tati. Am muncit de vineri pentru organizare. Initaial am vrut gratar , dar a plouat o saptamana si am facut acasa. Avem gratar electric asa ca l-am instalat pe balcon si un grill cu apa pe aragaz- asa nu am renuntat la gratar. A,m facut 2 torturi. De data asta, baiatului i-am facut tort masinuta. A fost tare fericit de tot evenimentul. Au venit toti invitatii, la un moment dat s-a umplut casa de adulti si copii. Unii din cei mici egoisti, plangaciosi (ma gandeam ca poate pleaca ca se "incingea" atmosfera ). Dar s-au simtit bine cu totii. La David vreu neaparat sa-i fac in natura sau la tara ca mi s-a cam acrit de strans. Acum vreau sa pun si poze sa va faceti o ideie!
Simina ma bucur ca nepotelul e bine!
Lali momente si momente... Eu acum trec printe-o criza de nervi!
In casa mi s-a stricat: bateria la chiuveta de la bucatarie, manerul de la usa termopan de la balcon, pompa care trage apa la masina de spalat rufe.
Cam astea sunt noutatile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Si pozele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

La multi ani, Rares! Sa cresti mare si fericit!

Mergi la inceput

La Multi Ani Raresel!Sa cresti mare,sanatos si frumos!
Lavi-sa-ti traiasca puiul,sa te bucuri mereu de el!

Acum doriti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

La multi ani! Raressssss, sa fii sanatos si norocos
Neata mandrelor
N-am nici o noutate....noi inca suntem la stadiul de bantuiala cat incape.
Ana...apoi pe unde n-am bantuit...si prin Carrefour la spatiul de joaca si atelierul de creatie, si prin parcuri, si prin oras de aiurea.... Muci mai sunt, nu multi ci doar asa ca sa nu zic ca nu are....dar nici nu ma mai stresez...o sa-i treaca, ii las organismul sa lupte singur. Ti-am vazut gaza
Picky...plecam pe 24 iunie. Nu stam decat 4 nopti....zic eu suficient pt un sat izolat, ca asta e Sfantul Gheorghe
Simina, cum e nepotelul?
Lali...fata, te-ai intors de pe coclauri?
Dana...uffff, nasoala perioada lui Raducu, stiu ca al meu era mai fricos, si inca este, insa baiatul nanutei lui Darius....e de-a dreptul inspaimantator, nu are nici o treaba, se urca peste tot, se agata de orice, sare de oriunde....si iaca asa acazut cu capul intr-un pahar si are un semn in frunte, iaca asa a cazut intr-un lac micut artificial, in rau, etc....e belea cu el. Succes cu Bia, sa se acomodeze repede cu ochelarii ca sa si scapati repede de ei
si restul fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Alynta...am uitat sa-ti zic ca ti-am admirat foto....fetitaaaa, da ce de torturiiiiii

Mergi la inceput