Buburuze de 2009 in actiune!!!**33**
Raspunsuri - Pagina 12
Picky_toto spune:
Salutare
Cu intarziere urez la multi ani celor care si-au sarbatorit ziua numelui si aniversarea
La multi ani Rares
Am admirat pozici de Sorina si Alina, ff frumoase, multe bunatati, copii si parinti fericiti, ff frumos
Eu nu mai am timp ptr nimic, incerc sa le fac pe toate ca se tot aduna, asa ca iertati-mi lipsa de activitate din ultimile zile.
Stefi e cu gradinita, la fel cum o stiti, iar Anna ii calca pe urme
Sapt asta fratele meu e dadaca ca vera e bolnava , boala inchipuita, na ma rog is satula de atatea zile libere pe care le are si eu nu pot merge la munca ..sapt asta am avut noroc ca pana duminica e fratele la noi, dar daa sapt viitoare suna ca inca nu i-a trecut spatele eu trebuie sa stau acasa, sau sa caut alta dadaca, insa anna nu accepta pe nimeni, e un copil dificil la capitolul asta .. in fine
Ieri a cazut de pe canapea, s-a lovit si la cap apoi mi-a vomat.. ne-amm speriat rau, insa nu a patiit nimic ca dupa ce i-a trecut tot pe canapea vroia...
Simina sanatate si refacere rapida lui angelo..cum mai este? interesanta gradi de vara, nu-ti e frica sa-l lasi cu alti la plaja la varsta asta? unde-i gradi, in cta? cee pret are? incep sa ma interesez ptr viitor frumoasa semmnatura
Anna la mai multe lunite evei, ce repede a zburat timpul...
va pup pe toate si o sa rraspund la fiecare cand am mai mult timp, merg la treburi acum
o zi placuta
Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai
anna-mama spune:
Simina, de azi intr-o luna suntem la mare in Grecia! Abia astept, daca as putea sa ma teleportez si sa sar peste drum Ce mai face nepotelul, a iesit de la terapie intensiva?
Alina, am vazut pozele, a fost o distractie la voi acolo si torturile, mai ales la cel pt sot mi-a plouat in gura sunteti o familie mare si minunata
Ema, niste plimbareti sunteti, fata! n-ati sta locului! ce faci, il dai pe Darius la gradi la toamna?
Picky, chiar ma gandeam ce-i cu tine...ce mai fac fetele, au scapat de febra si tuse? Offf, pup cucuiul Annei, cred ca v-ati speriat, bine ca acum e bine! nasol cu dependenta de bone, ea te incurca pe tone, tu clientii tai...off, ar fi bine sa gasiti pe cineva mai serios si poate o sa o placa si Anna mai mult!
emanouela spune:
Picky...pup fetele si pe voi
Ana...apoi ce sa facem fetita. Na, eu va zic voua partea frumoasa, ca mai sunt si ft neplacute si dureroase pt mine, ca de ex zilnic, Darius intreaba de tatal lui, tata care de pe data de 1 mai cad a stat cu el 40 minute si care pe data de 2 mai nu a venit sa il ia in oras asa cum i-a promis, nu a mai dat nici un semn de viata....iar copilul asta intreaba pe mai toata lumea cu care sta de vorba "unde-i tata meu?"...in fine, trecem noi si peste asta. Da, l-am inscris la gradi si va merge din toamna......acu sa vedem care va plange mai tare...eu sau el?!
Simina1980 spune:
Am revenit!
Angelo e f bine,a iesit de ieri de la terapie intensiva,a inceput sa manance,mai devreme era cam marait din cauza ca s-a cam plictisit si vrea sa iasa pe afara.Multumim Lui Dumnezeu e bine,si-a revenit f bine dupa operatie.Din ce au spus doctorii va trebui sa continue chimioterapia si inca un tratament ptr cheguletul de sange de pe vena dar sunt optimisti ptr ca el a reactionat f bine pana acum la tratament.
Ema-trist,f trist ce ne-ai spus.Ma gandeam ca ai putea vorbi tu cu tatal lui sa-l rogi sa ia legatura cu Darius dar stii care e faza?Copiii simt atunci cand esti fals,cand nu e un gest facut din suflet-ori daca asta nu vine din partea lui e clar ca nu ar avea efectul scontat. mare la Dariusica!
Anna-super ca se apropie vacanta!Am vazut pozele pe fb cu Eva-o scumpa !Si deja sta in fundulet!
Picky-nasol cu dadaca dar bine ca totusi ai avut solutie de rezerva.Greu cu serviciul si cu copiii-ca uite oricat ai incerca sa le impaci pe amandoua tot mai apar si situatii d-astea.Eu am noroc ca am si sefi fff intelegatori dar am si pe mama si mamaia aproape si ma pot baza pe ele.Ma intrebai de gradi:sa stii ca imi e un pic teama dar ma gandesc ca sigur se descurca ptr ca nu vor fi f multi copii si in plus nu e numai doamna,merg si ingrijitoarele cu ei la plaja.Da,gradi e in Constanta-il duc si il iau in fiecare zi-nu e usor-fac cam 40 de km suplimentar pe zi fata de cat as face daca as merge numai la serviciu dar macar il stiu in siguranta acolo.Gradinita ma costa 700 de ron pe luna-program prelungit de la 8 la 17-primesc mic dejun,pranz(ciorbita si felul 2) si gustare dupa ce se trezesc(un corn,un iaurtel,un pachet de biscuiti,depinde).La desert au in fiecare zi cate un fruct.Fac limba enegleza in fiecare zi cate 10-15 minute,limba franceza de 2 ori pe sapt si limba germana la fel de 2 ori pe sapt.Mai fac dansuri-nu stiu de cate ori pe sapt,abilitati practice..........eu sunt f multumita;nu pot spune ca e ieftin insa dupa parerea mea se merita toti banii pe care ii dau.Hai ca m-am intins.
Alina-am vazut si eu pozele-sunteti o familie frumoasa,implinita si sunteti f tineri!Nu mai zic de torturi ca au zis fetele!
Gata,va las,ma intorc la treaba!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009) si 27+
emanouela spune:
Simina...nu e datoria mea sa fac asa ceva, cum nu a fost datoria mea sa lupt sa il fac sa constientizeze ca Darius are nevoie de el, lupta esuata dar care pe mine m-a obosit si mi-a dat pt o perioada de timp o stare de nervozitate maxima, asa ca iau situatia ca atare si incerc s-o fac cat mai usoara. Asta e, unii sunt inzestrati cu mai mult, altii cu mai putin
Sanatate si forta piticului
anna-mama spune:
Ema, tare dureros, si cand te gandesti ca sunt despartiti de 1 an de zile si saracutul tot nu s-a obisnuit ca nu-l vede des pe tati :(
SoriLea spune:
Salutare...
Ce dor mia- fost de voi...dar timpul ma preseaza inca
Urez si eu LA MULTI ANI si multa sanatate sarbatoritilor pe care i-am ratat si celor ce poarta numele Sf Constantin si Elena.
Picky cred ac ti-e greu, mai ales cand esti incurcat de cineva. Sper sa rezolvi totul si fetele sa fie sanatoase. si spor in toate.
Simina sanatate multa nepotelului. Ma bucur ac totul a decurs bn si ma rog ca si de acum inainte sa fie bn. Super gradi lui Andutzu si ma bucur ca-i place. Abia asteptam sa incepem si noi in toamna. Sper sa nu faca figuri atunci, ca acum pare ff incantat. si micutza Otilia (mi-a placut cum povestesti despre cum vb Andutzu cu surioara lui ), acum trece timpul si o sa fiti in 4
Anna si de tn imi place cum povestesti despre copii. Sunt topita cand aud ca faratii se iubesc si imi place tare mult cand sunt cel putin 2 (mi-as fi dorit si eu o fratzioara pt Razva, dar nu se poate) Hai ca acum vine concediul. Plecati toti 4?
Ema ce va mai plimbati voi prin oras...superr. Asa il faci pe Dariusica sa mai uite ca nu-i si tatal cu el, dar totodata vede alti copilasi impreuna cu taticii, si sigur atunci el se intristeaza si pune intrebari. Dureros... baiatul cret si cu ochii cei mai frumosi, ca as nu mai fie trist
lali hei ai aparut de pe coclauri?? Cum te-ai distrat? Banuiesc ca bestial, de nu-ti mai vine sa te intorci acasa e-ti mai fac ingerasii? Asteptam pozici.
Alynta am vizionat pozele impreuna cu Razvan. Si ce crezi?? Mi-a cerut si el trenulet Dar ii face mama si lui unul Frumoase tortuletele si sa-ti traiasca sarbatoritii (i-ai sarbatorit numui cu cufra 3 ) sa fiti sanatosi cu totii.
Am uitat pe cineva...daca da scz , adr atat ma mai tine memoria care mi-a mai ramas. Cat de curand se duce si asta
Noi am fost la tara, dar am prins o vreme tare naspa. Ploaie, frig, noroi Am stat langa soba seara ca era tare frig in casa. L-am schimbat de 5 ori/zi ca se murdarea, cau il murdarea cainele, sau cadea Am venit cu un sac plin de haine murdare. Dar macar s-a simtit bn si acum nu mai plange dupa mamaie (ca ma disperase ca-i e dor de ea)
Eu lucrez la fel de mult, iar Razvan umbla cat e ziua de lunga cu tati peste tot (ceva gem Ema si Darius ). Mai vin sa ma ia si pe mn de la serviciu, iar Razvan e ff incantat si rasfatat de toti colegii.
Hai ca in sfarsit am reusit sa-l scriu...ca de cand ma chinui
si sanatate mulat va doresc din tot sufletu. (chiar daca nu intru zilnic, ma gandesc la voi de multe ori/zi )
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea spune:
Rares LA MULTI ANI, multa sanatate si sa ai parte de mult noroc si fericire in viata
Lavinia sa-ti traiasca baiatul si sa va aduca numai bucurii
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
DanaMi spune:
Neata fetelor
Dau o , ca eu am mare nevoie.
Sper sa nu va suparata ca r#259;spund doar la ultima pagina dar e singura pe care am apucat s-o citesc.
Picky..... Bine ca m#259;car a venit fratele si te mai ajuta, nu poate sa mai stea? Fetele cum mai sunt ?
Ema.... Unii oameni chiar nu sunt f#259;cuti sa fie p#259;rin#539;i, mai r#259;u e ca au parte de ei
Sorina, Alina.....am v#259;zut pozele voastre si sunt delicioase
Simona ..... M#259; bucur tare mult pt vestice bune despre nepotelul tau, sa dea DD sa fie bine si de acum in colo
Ana ... Ce bine ca reu#537;i#539;i sa pleca#539;i in concediu, o sa mergem si noi dar doar câteva zile la Costinesti pe la sfâr#537;itul lui Iunie . Am v#259;zut poze cu Eva, tare frumoasa e
Trimit ca nu m#259; mai descurc cu teroristii
BIANCA MARIA 28.04.2009
RADU ANDREI 05.03.2011