Buburuze de 2009 in actiune!!!**33**

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Haoleiiiii....chiar asa, iari a fost ziua cuscrelei....fataaaa, cam somezi si am sa intru in bucile tale
Hai sa ne traiesti si sa fii sanatoasa, La multi ani! Cris
sarumana Ana, poi cred ca ne si ducem, in iunie....acu sper sa nu ne prinda ploile "arestati" pe acolo, ca acolo chiar nu ai ce face
Picky...fac fetita, cate putin in fiecare zi...n-am curaj sa ma apuc in forta, m-as speria si eu cate as arunca. Daaaaa....si noi cu role....iaca mai am o belea pe cap. Offffff, tare nu-mi place febra asta a voastra
Ieri ne-a prins ploaia.....da ce ploaieeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....dar ne-a placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Dana super haios la voi....nu stiu daca as face fata, dar asaaaa....e amuzant. Mi-a facut si mie bucata Darius cand era mai micut, s-a ascuns dupa un dulap....de fapt a deschis usa la o camera, a intrat, a inchis usa si s-a ascuns iar eu cautam de nebuna....si mai si chicotea...nu m-am panicat prea tare pt ca din casa nu avea cum sa dispara, dar mi-a trecut asa un gand ca daca incepe sa-mi faca din asteaaaaaa, s-a dus cu inima mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

am scris ditamai autostrada si intr-o clipa s-a sters

Nu mai am timp sa reiau, va spun doar ca am pus pozele.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Nu m-a lasat inima si am intrat sa va scriu, dar am s-o fac prescurtat

De joi o tin tot intr-o alergatura. M-am culcat la ora 1 mesterind la tort (dar fara ornat) si m-am culcat cu gandul sa merg a munca. Dar n-am putut sa ma mai trezesc, asa ca am anuntat ca nu ma duc si am intrat la bucatarit, iar la ora 18 eram gata cu totul (dar m-a ajutat sotul)
Invitatii au inceput sa soseasaca pe la 18.15 si s-a terminat la 21.30
M-am culacat iar la 1 ca a trebuit sa dam totul la locul lor (mai ales ca aveam o casa plina ochii de jucarii ) Razvan n-a vrut sa stranga nici o jucarie. Statea intins in pat, cu mana sub cap si se uita la desene si ne dadea ignor
Dimiam plecat iar la munca (progr normal) si am ajuns acasa la 16.30. Ne-am pregatit pt petrecerea de seara (am mers la o nepoata la majorat). Ne-am intors la ora 4 dimi. Am dormit 3h si am pleacat iar la munca. Am ajuns acasa la 16. La 16.30 dormeam deja. Stiti cat am putut sa dorm??? Pana a doua zi la 9.30.
Nu ma intrebati de Razvan, ca nu stiu nimik. S-a ocupat tacsu de el si asa am putut sa-mi revin cat de cat.
Vineri acum plecam la tara, asa ca iar o sa ma dau peste cap
Dar imi revin eu (asata imi spun in fiecare zi )

Va multumim tuturor pt urari, sunteti niste dragute, de asta va iubesc eu Si primim s urarile de mai tarziu, ca pana la anul tot sa primim (mai primesc inca si la tel )

Acum trebuie sa ies, poate mai revin

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Aaaaa, am uitat...

La Multi Ani C R I S sa fii sanatoasa si fericita, iubita si implinita, sa-ti creasca printesa mare si sanatoasa si sa te bucuri toata viata de ea si un brat mare de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

La multi ani Cris! Multa sanatate si bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Eu azi am copil mic prost dispus, marait si urlator si copil mare plictisit de stat in casa si vreme urata...sot care a plecat azi cu serviciu si vine vineri seara... si eu super obo ca nu prea mai am reusit sa dormim de cateva seri...

Picky, sanatate multa, azi cum sunt fetele? nasol cu pc-ul. o duci pe Stefi la gradi?
Sorina, sper sa reusesti sa-ti incarci bateriile, abia asteptam sa vedem si pozicile!
Ema, sper sa nu ploua, ca altfel o sa fie super acolo si pitic o sa se distreze pe cinste :)
Alina, am vazut poze, sunteti asa o familie freumoasa, implinita cu copii minunati! Matei e super frumusel, mi-a placut de el cum era mandru de tortuletul lui si de restul copiilor cum asteptau cuminti sa primaesca de la bucatareasa o felie de tort Maria e fetita mare acum!
Simina, voi cum mai sunteti? nepotelul?
Dana, tare la tine acolo, abia astept sa-i vad si eu pe ai mei jucandu-se impreuna, dar mai am ceva de asteptat :) stiu ca e o faza grea, dar cred ca mori dupa ei cand ii vezi unul cu altul cum se indeamna la prostioare :D Oricum, de cand s-a marit si Eva Vladut o baga mai mult in seama, ii arata cum sa se joace cu jucariile, ii explica diverse, ii canta la fluier, orga...
Lali, spor la treaba, pe unde umbli?
Getik, cum sunteti? imi pare rau pt pacienta ta :( sper ca esti ok tu si Ary

Gaza mea, cat e de mica, se ridica in fundulet, nu sta mult, dar numai asa ar vrea sa stea, in fund si/sau in picioare. Nu ma asteptam ca ea e mai putin energica decat era Vladut, dar vad ca la astea e grabita... in schimb are frate o vorbaraie, intr-una discuta :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Buna,
Sper ca nu m-ati dat disparuta!Luni am avut o zi nebuna la birou iar ieri am fost la Bucuresti sa vorbim cu doctorul care-l va opera pe nepotel.Ieri Andu a ramas acasa ca nu am putut sa-l ducem la gradi si a fost tare fericit insa azi e iar la gradi.Ma gandeam ca va plange dimineata dar nu a plans doar a fost putin bosumflat.
Azi ar fi trebuit sa-l opereze pe nepotel insa au mai amanat putin ptr ca a facut febra-se pare ca a racit putin.

Picky-sper si eu sa ne vedem in vara asta daca ajungeti in Romania.Nasol cu calculatorul-bine macar ca ai tableta si poti intra in continuare pe aici si cel mai important bine ca ai salvat pozele.Ce dulci cred ca sunt fetele tale cand se joaca impreuna!Cum mai e manuta Annei?M-am ingrozit cand ai zis ca s-a lovit la degetele.I-am prins si eu mana lu Anducu la iesirea dintr-un magazin cand m-am grabit sa imping usa fara sa ma uit ca Andu inca nu luase mana.Stefi cum e?Mai are febra?
Lali-si mie imi e tare frica de capusi!Bine ca ai vazut-o la timp!Ce tare esti-faci singura pantaloni la copiii!Eu nici sa cos un nasture nu prea ma pricep .Ma bucur ca ne-ai mai zis de Cris,o inteleg ca nu mai are timp de nimic.
Anna-vr fac puii tai frumosi?
Alina-am vazut pozele-f frumoase si tortul arata tare bine!La Multi Ani cu intarziere ptr Matei-sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!
Sorina-inca nu am avut timp sa intru sa vad pozele dar intru imediat!Oau ce program ai avut zilele astea!Nici Andu nu imparte jucariile cu alti copii decat cand are el chef-altfel pot sa-l rog eu oricat ca zice ca sunt ale lui si gata!
Dana-scump foc Raducu tau!Te cred ca ai intrat in panica dar oricum a fost si amuzant!
Ema-asa deci v-a prins ploaia?si eu imi doresc sa merg/alerg prin ploaie dar sa fie o ploaie calda de vara!Spor la aruncat/descurcat!

Va las acum,mai revin!Va pup pe toate!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009) si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Anna-acum am vazut ca ai scris in timp ce scriam si eu!Ce sa faci mai au copiii si zile d-astea cand sunt mai maraiti!Si deci esti singura cu ambii copii pana vineri?Cam greu cred ca iti este!Deja vrea in fundulet Eva?Parca vezi ca va merge si ea in picioare la 10 luni!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009) si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

La multi ani Cris, cu mii de scuze ca nu m-am uitat la lista mamicilor. Sa fi sanatoasa, iubita si cand poti te asteptam cu drag aici.

Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai

Mergi la inceput