Buburuze de 2009 in actiune!!!**33**

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

La multi ani!! Matei
Eu is harnicuta.....fac cate ceva in fiecare zi, mai arunc cate ceva...ca sa "descongestionez" casa ca ma sufoc, parca le-a adus Dunarea.
In rest...n-am cu ce sa ma laud, bantuim pe afara ft mult...ploua, ninge, bate vantul...noua nu ne pasa. Azi s-a incalzit, ca au fost cateva zile mai reci...asa ca dupa ce face ochi piticul, o stergem in parc cu rolele...i-a cumparat nanasa role si lui si piticului ei....asa ca ne ducem sa ne indoim de spate
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Ema, super frumos la Sf Gheorghe, nu am fost, dar asa am auzit si mi-ar placea tare sa ajung.
Sorina, spor la treburi, sper ca nu s-a intamplat nimic rau care sa te tina ocupata!

Ce urat e afara, ploua si e furtuna. Noroc ca am iesit de dimineata cu copiii ca acum nu mai aveam sanse. :(

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Salutare

La multi ani inca o data Matei, sa cresti mare si sanatos!

Pc-ul incet dar sigur isi da duhul, inca mai scartie si a fost cred ca pana acum de 6 ori in 2 zile formatat si degeaba..nu vrea si pace..e gol..nu accepta nici un program, nu tu mess, nu tu skype.. nimic..apar erori, se stinge singur..in fine o sa luam altul, insa nu stiu cand..si ce...

Stefi imi e de aseara cu febra, se simte rau, ii miroase si gurita, acuza si dureri de burtica..nu stiu ce ar putea fi ..ori in gat ori ceva la burtica..vedem cum se prezinta si maine si daca e sa mergem la medic, insa mi-e groaza de vesnicul raspuns "ca-i ceva viral sau in gat"...si clar nu o sa ne trimita la investigati ca vien si wkd-ul lung, de joi ca-i inaltarea si vineri fac pod si scolile si dadaca si multe firme, institutii...vom vedea ce vom face...
Anna e neascultatoare, crizata de se raneste singura, dar in acelasi timp si jucausa iar de cand a descoperit ca poate urca pe canapele numai dupa ea stam ca imediat cum am intors capul se urca si inca nu stie cum trebuie sa si coboare. La dadaca plange daca-i fiica sa sau altcineva prin jur, si nu accepta pe nimeni si cu atat mai putin sa accepte ceva de la altcineva in afara de cunoscuti...la ea e chestia ca mama o lasa la dadaca si atat..doar in dadaca are "incredere"...

Am casa vraiste, ultimele retusuri, care-s migaloase si greu se vede treaba facuta..plus ca treburile mele casnice stagneaza din cauza celor "mari" si nu stiu cand o voi scoate la capat...iar vremea e urata, a inceput din nou ploaia si nici macar sa scot copilele afara nu pot pe vremea asta urata si la 10 grade ..in fine..

Anna pc-ul e pe ultimul metru cum am mai zis, ca sa il duc la reparat sigur va costa mai mult decat valoarea lui in acest moment, asa ca asta e..si-a facut treaba..nasol e ca ne lasa intr-o faza financiara mai proasta.. Ce mai fac puiuti? nici nu stiu daca ai mai pus poze pe fb ca nu am mai intrat de mult timp...

Ema inca bagata in treburi? pe cand plecatul in vacanta? si voi cu rolele? frumos..e bine ca va permite vremea si timpul..

Dana chiar ma gandeam ce-i cu voi de nu ai mai intrat...asteptam mai multe despre voi.

Sorina te asteptam cu vesti, sa inteleg ca nu prea ai avut zile bune?!

Lali e ok ca le faci hainute subtiri ptr apara in iarba, cand vor trece invazia de capuse? la prima ploaie?!

Getik, Alina, Cris si restul fetelor multi pupici de la mine..

Trimit ca deja imi aparuse o eroare si am crezut ca mi s-a sters totul...
Am si doua copile maraite, iar Stefi o tine continuu ca nu mai suporta..ce nu stiu, o intreb si-mi raspunde "ca asta" ..

v-am pupacit si mai intru eu daca mai tine pc-ul daca nu de pe tableta dar nu va speriati din cauza greselilor..

Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Nu s-a intamplat nimik rau, doar ca lucrez ff mult si nu mai am timp nici sa dorm
Merg acum la nani si poate am timp maine sa intru si sa spun mai multe

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

Hello

imi cer scuze ca nu scriu fiecareia in parte dar trebuie sa stau pe niste site-uri sa caut hainute pt copii si sunt atat de multe ca nu mai reusesc sa ma hotarasc si sa aleg ce avem nevoie, mai ales pt Bubu de gradi .

copiii sunt bine doar ca au inceput sa se combine la dracii si daca ii las 5 minute singuri clar ca fac ceva iar Raducu nu mai are stare deloc e intr-o continua miscare, trage de tot ce apuca si mai nou a inceput sa se ascunda , saptamana trecuta mi-a stat inima cand i-am lasat in sufragerie, am intrat in baie sa bag o masina de rufe iar cand am iesit nu mai era Raducu, l-am cautat toata casa, l-am strigat.... el nimic, ma gandeam ca poate a fugit pe usa cand am iesit sa duc gunoiul dar nu avea cum pt ca sunt foarte atenta cand inchid si deschid.... a escaladat canapeaua, s-a bagat dupa ea si statea acolo, manca pamant de flori si era tare fericit, binenteles ca Bia stia unde era dar nu mi-a spus, s-a prapadit de ras cand l-am gasit, l-am spalat si unde credeti ca s-a dus? inapoi dupa canapea , cam asa se desfasoara zilele la noi,sunt multe prostioare pa care le fac, daca as avea talent la povestit cred ca nu as rata nici una fara sa va spun si voua.
la toata lumea.

PS am vazut pozici de Picky, Ema, Ana, toate sunt superbe.

BIANCA MARIA 28.04.2009

RADU ANDREI 05.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Baaaai,eu toate le fac cu intarziere!

La multi ani Matei,sa cresti mare si sanatos,sa iti iubesti fratiorii si parintii mereu!

Nu ma dati disparuta,nu am emigrat, am avut enorm de multa treaba zilele astea,si nu acasa .Ca daca eram pe acasa,mai treageam cate un ochi pe aici.

Va pup,si revin mai spre seara,cu o mini-autostrada .

Pana atunci va las o cafea cu o si o prajitura alaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata

Stefi nu a mai vrut sa doarma si e treaza de la 6. Inca e cu febra. Doar ce a mancat niste struguri si asteapta sa-i fac wafelce, insa astept sa se deschida maggazinull sa merg sa cumpar oua.
Anna inca doarme. Afara e o vreme de rahat, cu numai 8 grade si ploaie.

Sori te asteptam cu "autostrada" azii daca ai timp.
Dana cred ca-adorabili cand ii vezi, si eu m-as fi speriat sa nu o gasesc, pe viitor explica-i biancai ssa-ti zica unde e radu ca se poate baga in locuri stramte si se poate rani. La noi e noroc cu stefi ca tot zice sii ma face atenta, de la ea stiu ca si educatoarea aare mess si sta pe el in clasa

Va pup si o zi placuta

Pc dau cafea

Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

Eu vreau sa-i urez cu intarziere La multi ani lui Cris! Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii!

Revin mai tarziu ca am ambii copii la ora de kk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna!
Dragelor multumesc din sufelt pentru urarile de ziua lui Mati! Am baietel de 3ani! Mare si frumos!
Azi VREAU sa va pun pozele de ieri de la cresa si cele promise!
Am avut o zi plina ieri.
Mama s-a anuntat ca vine de dimineata cu zarzavaturi si altele. Ne-am dat intalnire la gara si am mers pe drumuri diferite, asa ca nu ne-am intalnit!
La 12 am mers la cresa cu tort cu Trenuletul Thomas(facut de mine) si suculet. S-a bucurat mult cand m-a vazut. Mi-a mancat si bobmonelele M&M si frisca de pe tort pana sa fie servit!
Apoi am venit si pune-te pe gatit ca nu aveam nimic de mancare. Am condus-o pe mama spre casa si apoi vino sa pui zarzavat la congelator, ca mama mi-a adus o plasa plina ochi. Si la sf zilei eram franta. Cand a deschis sotul calculatorul nu am incaput de muzica si desene, asa ca iata-ma azi la "raport"!
La voi m-am gandit sa intru sa va zic de noi, dar abia azi am reusit!
Revin cu poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Linckul cu poze

Mergi la inceput