Buburuze de 2009 in actiune!!!**33**

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Buna fetelor...pentru scurt timp am pus la profil o poza a iubirii mele.....o sa o scot curand dar vreau sa o vedeti si voi...va pup pe toate si mai intru daca pot....

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineata!

Mai,dar eu dau din mana ca la reclama cu "alint-aroma" si voi nica? Nu ajunge mirosul de cafea pana la voi?

Ginericu' nu am apucat sa iti urez la multi ani! la multi ani pui frumos,sa te faci mare si sanatos! Sa ai noroc mult !

Fetelor ,eu sunt buimaca,parca nu imi ajunge somnul!

Acum fac chiftele ,vreau sa spal pe jos pana se trezesc pruncii,sa iesim in parc apoi , sa se joace Paul.

Ieri am fost in vizita la cineva,si asa tare m-am speriat! Era langa fata mea o capusa mica-mica! Aproape de piciorusul ei frumos ! Ma mananca pielea si acum cand imi amintesc. Dupa ce am ajuns acasa ,i-am bagat la baie pe amandoi,si i-am controlat mm cu mm .
Picky dar nu spuneai ca nu mai duci? Sau am retinut eu gresit?
Inca nu am apucat sa vad pozele , sunt intr-o fuga continua,dar sper sa reusesc azi. Sa nu stergi linkul ca te ! Eu intrebam daca ai schimbat si parola contului comun de DC, asta cu care schimbam capitolele. Nu am apucat sa iti raspund pe pm.

Anna , de soacra nu mai spun nimic decat ca nu va mai merge nici unul dintre copii acolo singur! Probabil pentru o perioada nici eu nu voi mai merge la ei. Deoarece parea sa ii iubeasca si sa ii pese de ei,eu ii treceam peste multe,dar cand nu a mai facut asta... nu mai tolerez nimic. Poate par rea,dar na!
Exact asta nu intelege ea,ca nu stam in loc de ea! Am avea ce manca fara ea,fara cicaleala ei, nu am fost fortata de imprejurari sa il las pe Paul la ea,ci l-am lasat pentru ca ii place acolo, si pentru ca si ei parea sa ii placa compania lui. Nu mi-am imaginat niciodata ca va putea intoarce spatele unui copil pentru ca au suparat-o parintii lui. Imi pare rau doar ca sufera Paul. Cand vede masini albe ma intreaa de "mamaia tina" adica mamaia care vine cu masina.

Copiii tai sunt doi frumosi! Mereu ma uit pe poze pe fb!

Nu mai stiu ce voiam sa spun...
A, acum cam o saptamana ,a fost Cris pe la mine,era cu Miruna! Este foarte mult de munca la ea la scarbici , Miruna sta cu bunicii acasa care o invata numai ciudatenii, ajunge acasa franta,iar duminica nu stie pe ce sa puna mana mai repede. Nu apuca nici sa deschida pc-ul,daramite sa mai si citeasca forumul. A inscris-o pe Miru la gradinita in comuna, a spus ca e foarte bine amenajata.

Simina mie imi placea "incomoditatea" sarcinii ,cand abea ma intorceam in pat. Ma distra cum ma intorceam eu ca o mingiuta,intai pe o parte apoi in fund! Otilia! Imi place tare! Ma duce cu gandul la "Enigma Otiliei"!

Va pup pi tattiiiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Salutare la pranz

Oficial computerul nostru si-a dat duhul , neoficial e pe ultimul metru.
A stat sotul si fratimiu pana la 3 dimineata sa-l formateze si apare erori la hard...ne-a anuntat de cateva zile si am avut timp sa salvez pozele pe memoria externa..asta e i-a ajuns si lui 8 ani de zile, insa nasol e ca a trebuit sa ne lase acum cand stam mai porst cu bani..plus ca si decoderul de la digi s-a stricat de cateva zile..
Vom incerca maine sa vedem ce luam in rate...

Lali ai dat semne....ce sa nu mai duc?! pozele le-ma pus la privat, o sa te anunt cand le scot ca sa le poti vedea, insa nu azi ca merge extrem de greu pc-ul si "cade"...ma bucur ca ne-ai mai adus vesti despre Cris, cat despre gradi ma buucr ca a facut alegerea asta, chiar ma intrebam de ce nu opteaza ptr gradi din comuna, e mult mai ok si ptr copil si ptr ea..ca pana la urma e gradi, nu scoala..salutari multe de la mine.. off periculoase capusele chiar nu inteleg de ce nu se stropeste cu nimic impotriva lor..cu soacra zic ca ai luat decizia corecta...

Mada ma bucur ptr inscrierea Evei la gradi, ai sa vezi ca-i va placea...s-a facut frumusica micuta..te mai asteptam pe aici

Ale mele fete dorm, eu fac mancare iar baieti zugravesc exteriorul casei spate, am reusit sa prindem zi fara ploaie is au iesit sa dea si a doua mana...azi noapte in unele zone din be a inghetat...si nu-i mai mult de 14-15 grade afara, dar macar nu ploua.. le-am pormis la fete ca le las in curte la joaca...
Ieri i-am luat Stefaniei role de plastic, le-am gasit la un magazin de prostioare, haioase, dar na nu a costat decat 5 euro ..nu stie sa mearga cu ele si ii e frica dar e incantata, atata grija are de ele incat ii da lu sora sa cu ele in cap ca sa nu i le ea..si ptr asta i le-am interzis in casa...
Anna a primit si ea un set de accesorii ptr bucatarie de plastic..dar tot cosul de gunoi ramane preferatul ei ...

Merg sa ma ocup de mancare ..si trimit pana nu "cade" iar pc-ul..
V-am pupacit si va urez o duminica placuta

Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Picky,am vrut sa scriu ca am reninut ca nu o mai duci pe Stefi la dansuri,dar l-am sarit pe "o". Am inteles ca ar fi gradinita privata ,unde a inscris-o Cris pe Miru .
Se stropeste de capuse,dar na , gazda neavand caine,s-a gandit ca nu are cum sa fie capuse la ea in curte .Si am pus fata jos,la umra,pe un covoras. Si mergea capusa tacticos... clar,data viitoare cand mai iesim unde este iarba,copiii nu mai merg cu cracii goi. La fata i-am croit pantalonasi subtiiiri,dintr-un bumbac asemanator la pareo de plaja, tesut des dar foarte usor ,sa nu ii tina cald,dar sa nu lase piele descoperita. Lui Paul o sa caut sa ii cumpar,daca nu,ii fac si lui. Si bluzite cu maneca lunga, tot material subtire,sa nu aiba unde se urca pramatiile.

Mergi la inceput

Neata dau cafea
Lali la dannsuri o duc cannd are ea chef si oricum mai avem doar o data si gata. Noi am platit pt 6 luni asa ca am mai dus-o.
Imediat plecam la crresa, gradi si la munca.
Poate daca maai merge pc-ul intru. Mai tarziu.

Pupici si o zi frumoasa.

La multi ani STeffania de Alexa!

Pupici

Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Buna,

Picky, multam de aprecieri. Masina este un W. Imi pare rau ca s-a stricat pc, sunt sanse sa-l reparati?

Sorina, ai pus pozici?

Lali, multumim. Multumim si pt vestile despre Cris si Miru! Sa ii transmiti salutarile noastre!

Simina, f frumos numele de Otila, sa fie sanatoasa mica printesa mereu!

Ma duc sa-l culc pe Vladut, pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

neata,

Azi dau eu ca sa ma spal de pacate ca nu am mai apucat sa intru. dar cand am avut timp nu am avut PC si invers.

La multi ani Razvan! sa fii sanatos si sa-ti bucuri parintii, Sorina scuze pt intarziere, sper ca primiti si urarile mele

La Multi Ani Matei! si tie iti doresc multa sanatate si mult noroc in viata.

BIANCA MARIA 28.04.2009

RADU ANDREI 05.03.2011

Mergi la inceput

neata

La multi ani MAteei sa cresti mare sanatos si frumos. Alina sa-ti traiasca copii ssi sa va incalzeasca viata.

Am fugit, pupici

Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

La multi ani, Matei!!! Sanatate si fericire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

La multi ani M A T E I sa cresti mare sanatos si sa ai parte de mult noroc in viata. Alina, sa-ti traiasca ingerasii si sa va bucurati de ei.

Dragelor, nu am avut timp nici sa dorm in ultima sapt, dar de calc nici atat. Am sa ma chinui maine sa descarc pozele si am sa anunt cand sunt gata
Acum va pup si fug la munca , asa m-am saturat
Maine sper sa am timp mai mult sa va povestesc cum e viata mea in ultimele zile

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput