Buburuze de 2009 in actiune!!!**33**
Raspunsuri - Pagina 5
anna-mama spune:
La multi ani, Razvi, sa fii sanatos si fericit mereu!
Merg sa vad poze si sper sa reusesc sa revin
anna-mama spune:
Am vazut pozici si am revenit cu impresii proaspete
Picky, sunteti o super familie, mi-au placut toate pozele, fiecare moment surprins in ele din viata fetelor, nu stiu, m-a impresionat si baita si cum stateau fetele in scaunele de masa sau cum se jucau in parc...super super super! Imi sunt tare dragi, mai ales acum cand e si Anna mai maricica si participa la aceleasi activitati ca si Stefi, adorabile! Tu arati super, nu se vede cat esti de obosita, esti o super mami! La ziua Stefaniei, Stefi a aratat super super, ce sa mai, o domnisoara frumoasa foc, finuta, gratioasa, feminina , si Anna e o dulce, dar ea inca are frumusetea de bebe Mai asteptam poze cat mai des!
Ema, tu stii ca sunt topita dupa ochii lui Darius, si dupa el cu totul, este un frumos si face niste mutrite smechere de te topesc
V-am mai pus si eu pozici din ultimele zile, pt cine nu le-a vazut deja pe FB.
Trimit, si revin cu recuperarea la ce ati scris!
anna-mama spune:
Simina, cum a fost azi Andutu, a vrut la gradi? Sper sa fie cu succes interventia de la Tg Mures a nepotelului, ne rugam pt el! La multi ani nepoticii tale, sa creasca mare si sanatoasa! Felicitari parintilor ei si sa aiba si ei sanatate sa poata avea mereu grija de Maria! Au rezolvat cu toate procedurile de adoptie? Tu cum te mai simti cu sarcina? Abia asteptam sa facem cunostinta cu buburuza mica
Picky, ma bucur ca ti-a placut unde am facut botezul, mi-ar placea sa mergem odata impreuna la o pensiune, cine stie, daca va mutati in Ro poate o sa avem ocazia Vladut la micul dejun manaca f variat, de la cereale, fructe, gris cu lapte pana la ciorba, depinde ce pofta are Saltele descrise de Ema mi-au facut mie pofta
Lali, cum mai sunt puiutii? Sanatate multa! Despre soacra, deja au comentat fetele tot ce era de zis, m-a dezgustat total reactiile ei! Noroc ca tu esti o femeie puternica si nu stai tu in baza ei
Alina, ma bucur ca e fata bine si intarcata acum Si ca voi va simtiti bine! Sa-ti traiasca viitorul finic
S-a trezit gaza mea, trimit si incerc sa revin mai tarziu cu continuarea
Simina1980 spune:
La Multi Ani Razvan!Sa cresti mare sanatos si frumos!Sorina-sa va traiasca baietelul si sa va bucurati mereu de el!
Sorina-oau la ce ora tu inca bucatareai !Sunt sigura ca va iesi totul perfect!Distractie placuta azi!Pana la urma ce i-ati luat puiului?
Picky-multumim de cafea!Pai de ce nu ai avut timp sa mananci?A ramas Andu pana la urma la gradi desi nu i-a convenit f mult.Nu prea mai vrea la gradi din cauza ca nu mai e si nepotelul plus ca are niste colegi noi mai mici care sunt la inceput si plang si asta il face si pe el sa nu mai vrea.Sper sa treaca perioada asta si sa reinceapa sa mearga cu placere.
Anna-te asteptam sa revii!
Va las acum,mai vin mai tarziu!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009) si 25+
emanouela spune:
neata fetele
La multi ani! razvan, sa fii sanatos si fericit
eu abia am facut ochi, imi beau cafeaua, copilul doarme....ce boierealaaaaaaa
suntem bine, cercetam destinatii de vacanta. cred ca vom merge la Sfantul Gheorghe, in delta, e un super complex si au si o oferta ok ca si pret.
Sarumana de aprecieri
Va pup pe toate si va urez un weekebd minunat, cu soare....eu am ceva trebi de rezolvat si nu stiu in ce masura am sa intru
Sori....petrecere frumoasa, sa iasa asa cum va doriti
Simina1980 spune:
Intre timp a scris Anna-au terminat cu procedura de adoptie,au primit sentinta definitiva de adoptie acum a mai ramas sa scoata certificatul de nastere pe numele lor-si asta am inteles ca va fi spre sf lunii acesteia.Eu cu sarcina sunt binisor-v-am mai spus ca de-abia astept sa scap de burta?Tare greu mi se pare,seara ca doare/deranjeaza stomacul de nu pot sta decat intinsa.Altfel Andu vine si ma pupa si imi zice ca o iubeste pe Otilia,alteori insa ma intreaba ca de ce noi nu vom avea un Iustin(asa il cheama pe nepotelul cel mai mic,fratele nepotelului bolnavior).Sa speram ca o va accepta pe surioara lui si ca nu va fi gelos si mai ales ca eu voi reusi sa ma impart la amandoi in mod egal.
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009) si 25+
Picky_toto spune:
Hop si eu
Incerc sa recuperez si scriu din amintiri..sa vad daca ma tine memoria..
Alina cum a fost cu intarcarea? A dat rezultate? Eu nu cred ca as putea sa stau departe de copile..nu stiu cum va fi cu intarcarea Annei in viitor ca ea nu accepta nici un fel de lapte , nici sticla, sau alte chestii ptr bebelusi. Bea apa doar din pahar normal.si mai nou vrea singura, dar se uda toata si uda si pe jos..in fine vom vedea la momentul potrivit, decoamdata e dependenta de san, dar as vrea sa o intarc cam cum a fost cu Stefi...
Anna multumim mult de aprecieri la poze, ma faci sa ma simt mandra.. Intr-adevar se joaca deja impreuna, fac baita impreuna, se joaca in apa, au grija una de alta, se mai si ciondanesc, ca deh asa-i "frumos", dar se iubesc mult, chiar is mandra de ele si ma rog la Dumnezeu sa le tina sanatoase, exact ce ii doreste orice mama.
Simina asa-s cu doctorii, macar cei din Cta si-au dat interesul si au facut investigatii, ei au mers doar pe aceea problema si nu s-au uitat in jur, cei de la Buc. au facut investigatii mai amanuntite si au descoperit si alta problema. Totusi zic ca ambele spitale au procedat corect, ca au facut investigatii si s-au implicat..Aici daca era nu si-ar fi dat asa mare interesul doctorii, iar la urgenta ar fi zis ca nu-i caz de urgenta, ca e posibil o infectie urinara mai puternica si noroc bun. E bine ca a fost descoperita si cu ajutorul lui Dumnezeu operatia sa fie ok si nepotelul sa se refaca.
La multi ani micutei nepotele, chiar vroiam sa te intreb despre adoptie dar vad ca a intrebat Anna si i-ai raspuns. Sa fie sanatoasa si sa se bucure de ea. Asa desi un nume ptr bebelina, Otilia..Oti..frumos...Ai sa vezi ca o sa fie bine, si ai sa te descurci. La vara poate vom reusi sa ne vedem, daca nu, sigur cand ne vom muta in Ro o sa fie timp. Saricna usoara in continuare.
Sorina sper ca petreceti frumos si Razvi e incantat de petrecere. Scuze ca nu am putut sa-ti dau mai multe detali despre ce am facut la bufet, sper ca macar sa fi inteles ceva din pozici..Acum ar fi prea tarziu sa-ti scriu, dar o sa o fac ptr cine mai e interesat. La Stefi am avut buburuzele(de data asta umplute cu un gen de urda dulce, si a fost delicios), ciupercute din oua nu am mai reusit sa fac ptr ca nu am mai gasit marimea rosiei(si a umblat sotul la 3 magazine sambata) asa ca le-am transformat in oua umplute, o parte light ptr copii, cu urada, branza dulce, galbenus si smantana, iar pe cele ptr noi si cu pateu..un succes total, rosii umplute cu salata de vinete, aricii din legume si snack-uri si airiciul de fructe pe care am uitat sa-l pun. Apoi am avut friptura si cartofi la cuptor...iar la Anna a fost gratar cu cartofi la cuptor cu smantana. Multumesc de laude.ai sa vezi ca o sa iasa ok petrecerea, asteptam pozici si filmuletul. la multi ani inca o data.
Ema deci ai tipat dupa parola si acum nu zici daca mi-ai vazut sau nu pozele..nu de lapta dar vreau sa le bag la privat.. spor la treaba, si un wkd placut si voua.
Getik voi ce mai faceti? cum merge munca si treaba prin curte. Ari cum mai e cu cresa?
Dana si ai reusit sa termini ce aveai de calcat? Ce mai fac copii?
Lali voi ce mai faceti? Nu ai mai dat nici un semn de viata..ce faci? ai disuctat cu soacra? Cum mai e Paul? Ai mai vb cu Cris?
Nu stiu de ce dar a impresia ca sunt persoane suparate ptr ce am scris pe pm odata cu parola trimisa. Eu nu am nimic uc fetele care intra mai greu pe la noi, din contra imi e dor de ele si am sperat ca daca lor nu le trimit parola de pe cont vor intra aici si o vor cere, asa o sa mai scrie si depsre ele cateva randuri..deh iar "cersesc" sa fie mai active.. Cum e Cris, Lavi, Mady, Elena, Adina, Andreea, Ioana..nu au mai dat un semn de viata de un car de ani..ok, muncesc, nu au timp sau nu au chef, starea necesara..ok motive pot fi multe, dar macar, daca am fost alaturi la "bune si la rele", un salut acolo pe fuga s-ar putea, nu?! Adica na si eu am copii, nu unul ci doi de varste apropiate, munca, casa, alergatura dar macar 5-10 min imi fac si ptr voi, ca doar va consider prietene.. si nu ati fost doar de "pierdere de timp" ..si gata ca iar ma enervezzzzzzz....
revenim la ale noastre ...
Pe Stefi azi am lasat-o plangand la scoala, ca nu vroia (exact ca Andu al tau Simina) nu stiu ce a avut de nu vroia, iar la 1 cand am luat-o, am gasit-o cu ochiul drept putin umflat, si invinetit in doua locuri plus un punct rosu la ochii...mi-a zis ca s-a lovit cu un bat ..mai precis si l-a bagat in ochii..am intrebat pe acolo o educatoare, nu stia nimic, o sa-i zica educatoarei stefaniei si o sa vb ea luni cu mine...nu mi-a placut, putea sa fie mai rau..bine ca e doar atat ..
Anna dupa 3 zile de plansete pe la dadaca a inceput sa se reobisnuiasca, dar nu v-a dura mult ca iar vine un wkd lung..de miercuri. Iar s-a lovit la capusor la dadaca si s-a ales cu o vanataie in frunte.. E tare comica si neascultatoare...deh e singura care merge si face numai "prostiuare"...
Acasa mania ei e cosul de gunoi..se duce deschide dulapul si cauta in gunoi, iar mai nou a descoperit ca se poate urca pe canapele si trebuie sa stai dupa ea ca face ce face sora sa, alearga pe ele si deh ea sa nu faca?! Ieri si-a lovit degetelele de la manute cu usa de la comoda lor, ca o tot trantea si si-a pus mana pe margine si a lovit cu usa cu toata puterea, a plans de s-a invinetit, si nu-si mai putea misca degetele, de am zis ca si le-a rupt..dar i-a trecut.
E copia fidala a lu sora sa, mai nou daca stefi cere un bisuite vine si ea ca cersatoarea sa primeasca si e tare bucuroasa ca i se da..e prima la spalat pe dinti, la baita, si chiar si la olita daca o chem sa o pun vine cu placere.
Stefi e foarte politicoasa, cere voie, te roaga si-ti multumeste, si asta fara sa ii tot spui tu..de ex intreaba "am voie", sau "te rog frumos" sau "multumesc mult" ...dar are si momente cand tipa si se crizeaza, bine mai putin ca Anna, dar are..deh is copii...
Inainte am cazut cu Stefi pe bicicleta si de at o perioada nu am mai urcat pe ea cand o aveam si pe Stefi... de frica..iar apoi am revenit la "normal" si ea in spatele meu de pe scaunel ma tinea pe mine..ghiciti de ce?!.. ca sa nu cad ..are un suflet de aur..
aseara ii facea masaj lui tati la spate ca-l durea spatele, si si-a luat un plasture cu dora si i l-a pus pe spate, ca sa-i treaca buba, iar azi dimineata a inceput sa-mi planga ca tati al ei a plecat la munca cu buba cand trebuia sa mearga la doctor...
atat stefi cat si anna ii iubesc pe tati mult...
s-a trezit si anna, ca stefi e de mult treaza..
v-am pupacit si wkd placut
Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai
emanouela spune:
Picky....is uituca, normal ca le-am vz, chiar cand ai trimis parola...da am uitat sa iti zic, batranetile mama. Sunteti adorabili....toti...insa Anna cu rochita cu buburuzici...m-a terminat
Hai, nu te mai inerva cu nervii ca faci riduri
Noi am plecat de dimineata de acasa, la Carrefour, la o expo de animalute, pasari. Copii au calarit ponei, au vazut serbi, au vazut tarantule (mie mi s-a ridicat parul pe spate), au vazut catei, pesti, pui de gaina, pui de prepelita, cocosi si gaini din diferite rase....superbiiiii, porumbei, iepuri giganti....ciuda mi-e ca nu am luat aparatul foto
s-a trezit cupilu, va pup
SoriLea spune:
MULTUMIM FRUMOS pt urari. Sa De-a DD sa fie toti sanatosi si sa ne bucuram de ei.
Per ansamblu a fost ok. Toata lumea a fost multumita, mai putin sarbatoritul (care oricum e vesnic nemultumit )Nu-i convenea ca ii luau copii jucariile sa se joace. Nu vroia sa imparta nimik cu nimeni si a trebuit sa stau mereu jandarm intre ei
Am sa pun si poze, zilele astea (acum ma pregatesc de somnic ca maine merg iar la munca )
Va multumim inca o data pt urari
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
Picky_toto spune:
Neata
Dau si mer sa-mi imbrac fetele sa o ducem pe Stefi la dansuri.
Va urez o zi placuta.
Anna am vazut pozicile pe mail cele cu zile de vara, am incercat sa le vad pe fb cand intru(mai rar ca sta fratimiu la pc) dar mi s-a blocat, cam face figrui pc-ul cere formatare.. superbe si is doi copii ff frumosi..mi-a plauct de Vladut pe role, ma oftic ca nu-i vreme frumoasa aici ca i-as lua si eu Stefaniei unele..ea vroia dar a avut de ales un singur cadou ptr ziua ei..si a ales jocul..cu care nu se mai joaca... Ti-am zis ca eva seamana ff tare cu vladut?! ce marca e masina, ca mi-a placut in interior... aveti doua frumuseti...sa va traiasca..ee las ca daca vom reveni in ro si vor merge toate cum ne dorim vom avea timp de intalniri..pupici
ema multumesc, de locatie nu stiu ce sa-ti zic ca nu stiu, dar posibil ca-i frumos..ca toata ro
sorina ee ce vrei asa-s cu copii, dar trebuie sa invete sa si imparta..asteptam pozici..
pupici am fugit
Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai