Buburuze de 2009 in actiune!!!**33**

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

pus poze, schimbat parola la contul comum....vazut poze cu darius..

revin cu detali dupa, fug la parc pana nu ploua

dau parola mai tarziu.rabdare.pup

Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

auzi la ea, a pus foto si a schimbat parola la mail si a plecat in parc....PICKYYYYYYYYY, cum ai putut sa imi faci asa ceva, acu stau si imi rod unghiile...ca vreau sa va vad dar parola...neam
Simina iti dai seama ca is innebunita si eu dupa ochisorii lui. Tu cum esti?

Mergi la inceput

Sal din nou

Nu am timp ca-s tot pe fuga dar printre picaturi am trimis noua parola pe pm..asa ca Anna, Ema, Lali, Getik, Dana, Alina, Simina, Sorina(nu am uitat pe nimeni, cred..)... aveti pm de de la mine.

Am sa postez si aici ce am postat pe pm, si sper sa nu fie cu suparare ptr nimeni, dar asa mi se pare corect ...
"Am schimbat parola. O voi da doar mamicilor active din ultima perioada si v-as ruga sa nu o dati la altcineva. Cine doreste sa intre pe contul nostru comun sa intre la subiectul nostru si sa o ceara acolo, nu in privat, pe mess, tele sau pm. Sper sa nu va suparati si sa intelegeti ce as dori. Nu vreau sa dau pe nimeni la o parte, departe gandul asta, dar nu-mi place sa nu stiu cine s-a uitat la ele. Multumesc mult."

Ema vazut pozici cu Darius, adorabil, iti seamana ff tare si e tare frumos, iar cu noua freza..e mortal...o sa alerge gagicile dupa el

Copilele mele sunt disperate, maraite, vor ceva ce nu se poate..adica sa se dea in leagan in curte, dar ploua, nu o pot scoate ..iar ca sa fie tacamul complet de aseara e si cu febra, ...deja m-ma obisnuit, la 10-14 zile face febra..dureaza 2-3 zile dispare, apoi iar reapare..plus ca acuza si dureri de burtica ..asa ca nu stiu ce investigati sa fac..nu stiu daca-i viral sau doamne fereste altceva.....si se roaga de mine insistent acum ca vrea afara la leagan..iar eu simt ca o iau razna....si intr-o zi o iau....

v-am lasat ca am de terminat mancarea....

Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Picky-am vazut pozele !Sa-ti mai zic ca ai 2 fete superbe?Stii si tu!Mi-a placut tare mult cum ai asezat masa,m-au dat gata buburuzele acelea,cum ai decorat prin casa(chiar se vedea ca e ziua unui copil!),mi-a placut tinuta Stefaniei dar si a Annei si mi-a mai placut poza de familie-voi 4-sunteti o familie tare frumoasa!
Offf iar febra?Nu vreau sa te sperii insa eu de cand cu boala nepotelului mi-am promis sa nu ignor nici un semn de la copil-adik daca se va plange de vreo durere ii voi face imediat un control ptr linistea mea si siguranta lui.
Ema-ai toate motivele sa fii innebunita dupa ochisorii lui si nu numai.Eu sunt binisor in conditiile date-ma gandesc neincetat la nepotel si ma doare sufletul sa-l stiu bolnavior dar am incredere ca va fi bine si va trece peste acest hop din viata lui!

Va fac cinste virtual cu ce vreti voi ptr ca astazi nepotica mea(fetita sorei mele) implineste un anisor.Am sarbatorit-o week-end-ul trecut insa si astazi ii vom canta La Multi Ani si vom manca tort.

Va las acum,ma pregatesc de plecare acasa!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009) si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Simina sa-ti traiasca nepotica, sa creasaca mare si sanatoasa (ca norocoasa e) si sa-si bucure parintii. Noi chiar nu stim ce sa-i luam, iar daca il intrebam ce vrea de ziua lui, spune o carte Cu tortul...sper sa-mi si iasa ce vreau eu . zi am facut blatul si am taiat sablonul (care pana acum e ok, sper sa nu-l stric la decor )

Picky am vazut pozele si m-am inspirat si eu de la tn cu idei de decorare (atat la mancare cat si la aranjamentul interior). Speram sa iasa frumos. Asa mult imi plac cum arata buburuzele, ca nu-mi vine sa le mananc

Ema ti-am mai spus si o sa-ti tot spun. Ai un copil superb. Imi vine sa-l sorb dintr-o privire sigur face furori pe unde trece, iar cand v-a fi mare...

Acum va las ca sunt tare obosita. Sper sa pot intra si maine

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

hello gagici

nu am dezertat doar ca nu am avut timp sa deschid calculatorul, acum am avut niste poze de incarcat si am zis sa intru si aici sa dau un semn de viata. ma pun sa calc vreo ora ca s-au adunat iarasi multe.

va pup.

BIANCA MARIA 28.04.2009

RADU ANDREI 05.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata,
?
Eu am ajuns la birou si m-a sunat acum sotul sa-mi zica ca Andu plange si ca nu vrea sa ramana la gradi.Chiar nu inteleg ce s-a intamplat ptr ca nu a mai facut asa niciodata.Mai asteapta putin sotul pe afara pe la gradi sa vada daca se potoleste daca nu a zis ca il ia acasa.In seara asta avem si sedinta-sper sa nu ne mareasca taxa sau sa ne ceara bani ptr vacanta de vara.
Aseara am sarbatorit-o pe Maria,nepotica mea adik am cantat la multi ani si am mancat tort.A fost bine mai ales ca a fost si nepotelul cel bolnavior acasa si parca ptr cateva ore am uitat de greutati.

Sori-mult succes cu pregatirile!Multumesc de urari ptr nepotica-si ai dreptate ca e norocoasa dar si sora mea si cumnatul sunt norocosi.
Dana-iar calcat?Offf ce nu-mi place si mie dar trebuie!Eu calc tot odata ptr Andu iar ptr noi pe masura ce avem nevoie!

Ma intorc la trebi!O zi buna sa aveti!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009) si 25+

Mergi la inceput

Salutare

Azi nu am avut deloc timp de pc.nici macar sa mananc nu am avut timp...Iar in seara asta nu cred ca stau pe la pc ca sta frati miu..asa ca o sa intru posibil maine...

Sori la multi ani de pe acum ptr Razvi, sa creasca mare, sanatos si sa va bucurati de el..petrecere frumoasa maine
Ma bucur ca ti-a placut decoratiile si te te-au inspirat..dar de fetele mele nu ti-au placut? ca nu ai zis nimic de ele.......?macar asa un pic sa ma mandresc

Simina ma rog in continuare ptr nepotel...pana la urma a stat Andu la gradi?

Scriu mai multe cand am timp si stau mai mult la pc...asa ca nu va suparati pe mine...

V-am pupacit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Hello

Simina merci, inca bucataresc la ora asta, asa ca maine am sa-mi iau liber as pot organiza totul asa cum imi doresc.

Picky MULTUMESC MULT Tu stii ca ai niste printese minunate de care nu ma mai satur privindu-le. Am vizionat fotografiile impreuna cu sotul si la fel spunea si el. Ca sunt ff frumoase . Am cumparat cateva decoratiuni (nu prea am unde sa pun mai multe) si sper sa iasa totul bn.

Acum va las si merg iar la bucatarie

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

neata dau
Tot nu m-am putut abtine si am intrat sa-i urez inca o data LA multi ani lui RAzvi si petrecere frumoasa.

Du nu vad ce scriu ca nu-mi mai apare nimic pe tableta, o cam ia totul razna in casa.

Va pup si o zi frumoasa va urez. cafea

Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai

Mergi la inceput