Buburuze de 2009 in actiune!!!**33**
Raspunsuri - Pagina 3
alynta27 spune:
Buna fetelor! Nu am scris, dar acum o fac in liniste, fara sa ma traga nimeni de maneca ca vrea ceva! :)
INTARCAREA: Greu pentru ambele! Fata a fost luata sambata dimineata de sora mea care ii este si nana! Ia luat un gemantan de haine-sa o modeasca, asa mi-a zis! La plecare mi-a facut "pa", mi=a dat obrajorii sa ii pup si gata! A plans 2 nopti, o cauta pe mama de lapte. Aseara a dormit. A acceptat laptele de vaca-pana acum nu-l vroia. Eu am stat cu sanii tari, plini, dar i-am "rezolvat" cu comprese reci, muls la pompa. De dimineata snt mai bine, atat eu cat si mandra. Mi-e tare dor de ea!
CUMATRIA: Dupa 5 ani am fost singuri la o petrecere! Ne-am simtit foarte bine. Muzica, mancarea, locatia au fost la superlativ. Am observat ca am imbatranit, nu mai avem rezistenta de altadat'! Barbatumeu nu s-a mai putut zbengui cum o facea in studentie prin discoteca, mie mi-a luat ceva timp sa prind ritmul dansului! Dar am ras mult, am discutat! Fain! Baietii au ramas acasa cu cumnata si prietenul ei. Nepotelul la 3 luni are 7 kg, e un dulce! Au fost multi copii- pe de o parte imi parea rau ca nu i-am luat si noi, dar ne-a placut si asa! :)
Ieri a ramas Matei acasa, pt ca sotul s-a trezit mai tarziu si nu a reusit sa-l duca. Am zis sa-l las sa doarma mai tarziu. L-am dus in 2 parcuri, plimbat cu bicicleta-ia placut iesirea in 2! Seara am mers la tara la o ruda si au alergat.
Operatiunea oala merge si nu prea. Mai mult pe langa ea face, dar nu disper.
Lali dar ati tras-o rau de tot!
La multi ani, Stefy!
La inceputul anului viitor vom fi nasi! Fina mai face un bb! E al -3-lea venit pe neveste, dar primit cu bucurie! Pe ei i-am cununat, dar nu le-am botezat nici un copil! Asa ca acesta ne "apartine"!
Cam astea despre noi!
alynta27 spune:
Eu ma bag ca-s tare plouata! M-am miscat cateva miute prin casa sa fac curatenie si n-am vlaga!
emanouela spune:
Dar ce faceti mandrelor????
La noi ploua....asta insa nu ne-a impiedicat sa iesim afara.
Eu sunt cam rupta de oboseala, duminica seara am plecat la Buc, m-am ontors ieri spre seara....deci va dati seama, dar imi revin eu cat de curand. In rest suntem bine, sper sa fim si mai bine. Nu prea v-am citit, am vz pozici cu limboaca Evei, astept sa vad si cu Stefi..asa ca hai Picky cu fotooooo
Picky micul dejun al lui Darius e ft variat: aproape zilnic isi are freshul iar pe langa fresh papa: ori ou, ori lapte cu paste sau orez, ori paine cu branzica si carnita, ori papam salata cu ou, ori salata cu gratar, ori salata cu branza, ori paine cu unt si somon afumat....ce ne tuna
Simina....mult curaj si putere cu nepotelul
[b]Lali sanatate lui Paul. Cat despre soacra...daca schimbarea de comportament a aparut brusc (uite nu mai retin daca ai specificat asta) eu as vb cu ea, cu cartile pe fata...daca e de mai demult, i-as zice ca mi se pare josnic pt un om matur sa se "razbune" atacand printr-un copil, copil care e nepotul ei. In rest, ignore si gata, stii cat poate si ce poate si ai sa acctionezi in consecinta.
getik1 spune:
buna fetele
sunt si eu prin zona, dar fara chef de nimic la munca sunt o zi de zi(12ore) urmatoarea de noapte 12 ore si asa ca nu prea mai am timmp de nimic sunt dezamagita ca la munca ne-a murit o pacienta care nu m asteptam sa moara si inca sunt confuza si nu pot sa imi revin, ca eu am fost la ea la spital si parca Dumnezeu a vrut sa ii duc ce ii placea ei ff mult mere,sper sa imi revin repede si sa trec peste.
ary este racita sta acasa si este o mica terorista care vrea sa repare la motoru de la dacie .
va pupicesc si va doresc numai bineeee
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
SoriLea spune:
Buna dragelor
Incerc sa construiesc autostrada, sper sa si reusesc
Simina ma bucur as te citesc din nou, dar ma intristeaza tare cand aud de boli grave si mai ales la copilasi . Ma rog ca DD sa faca o minune si ingerasul mic sa fie vindecat. Ma bucur ca sarcina decurge bn si iti doresc s-o duci cu bn pana la capat. Sper ca Andutzu e mai bn acum si i-a revenit pofta de mancare (doar stii ca asa se intampla cand sunt bolnaviori)
Alynta ma bucur ca decurge bn marea intzarcare si ac tu esti putin mai libera acum. Lasa ca acum cresc si ai sa-ti mai doresti sa-i vezi alergand si facand tot felul de nazbatii, iar ei or sa ne ignore ff frumos si noi vom suferi in tacere Cred c-am luat-o razna
Anna am citit povestea despre botez si tate mi-a placut. M-am speriat putin la faza cu preotul si fata, dar am vazut ca s-a terminat totul cu bn. Cred si eu ca v-a venit greu sa va intoarceti. Poze inca n-am intrat sa vad, dar sunt convinsa ca sunt ff frumoase. (le-am vazut intre timp si mi-au placut mult de tot, sluba frumoasa, tort perfect, peisaj de vis, iar voi toti fericiti )
Dana pozele voastre le-am vazut si mi-au placut mult Sunteti o familie frumoasa
Picky As dori si eu retetele tale (am vazut odata un platou cu buburuze si inca ceva pe-acolo). Vreau sa pregatesc si eu ceva pt vineri cand il serbam pe Razvan. Ne-am hotarat cu greu unde si cum sa facaem si pana la urma am ales acasa cu cativa copilasi, cativa verisori mai mari si cu cine o mai vrea sa vina, ca-i bn primit Cum mai sunt fetele tale??
Lali no comment la faza cu soacrra. Eu i-as zice vreo 2 vb si apoi ignor total, iar pe la ea n-as mai calca in veci. E de neconceput cum a putut sa se poarte cu copilul de fata cu tn. Ti-ai pus intrebarea cum se purta cand nu erai tu??
Cum mai e acum Paul? si sa fiti bn cu toti.
Noi nu prea stim ce sa-i cumparam lui Razvan de ziua lui, ca are cam de toate. Vreau sa-i fac (eu il fac) un tort in forma de peste. Cred ca asta ar fi cea ma mare surpriza pt el
In rest suntem bn.
Nu pot sa mai continui ca trage de mn.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
Simina1980 spune:
Neata,
Poftiti la cafea!
M-am trezit asa de greu in dimineata asta,cred ca si din cauza ca era innorat-acum vad ca a mai iesit soarele!
Sorina-ce tare esti,vrei sa faci tort in forma de peste !Multa bafta sa iasa ffff bun!Oooo cat te inteleg ca nu stiti ce sa-i luati puiului mic!Cat ne-am mai batut si noi capul ce sa-i luam de iepuras-si pana la urma i-am luat un tobogan pe care initial l-a folosit in casa iar acum l-am scos afara in curte.
Ema-am vazut pozele cu frumosul tau !Mi-am adus aminte cand ma uitam la poze cum discutam despre culoarea ochilor lui cand era mititel-ei bine uite ca i-au ramas albastri-dar un albastru superb!Cu treburi pe la capitala?
Alina-ma bucur ca ati iesit numai voi doi dupa atata timp si mai ales ma bucur ca v-ati simtit bine.Ce super ca veti fi nasi-si eu am fini pe care doar i-am cununat dar nu le-am si botezat copiii(eram deja marisori cand s-au hotarat finii sa faca nunta) si tot sper sa mai vina un bebe la fina sa le si botez....bine e decizia lor,finu ar vrea dar fina inca mai sta pe ganduri.Cu intarcatul se pare ca ce a fost mai greu a trecut!
Lali-pai doar ne intrebi daca vrem cafea si atat?
Getik-cred ca e fff obositor sa lucrezi cate 12 ore si mai ales noaptea!Incearca si tu sa te odihnesti cat mai mult in timpul zilei! la Ary-mecanic-a!
Picky-voi cum sunteti?Fetele?
Nepotelul este acasa de aseara-vor mai merge luni dimineata la spital la Bucuresti sa le comunice exact cand va fi operatia la Targu mures.A venit dimineata putin de s-a jucat cu Andutu-e binisor asa mai acuza dureri de burtica dar au zis doctorii ca sunt normale dupa citostatice.Ne rugam la Dumnezeu sa fie bine,sa treaca cu bine de operatie si sa revina la gradinita si la activitatile normale ptr un copilas de varsta lui.
Va las,o zi buna!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009) si 25+
Picky_toto spune:
Neata
Am scris mult, dar mi-a apasat fiica mea pe tasta si mi-a sters tot ....asa ca is plina de nervi si nu mai am puterea sa scriu din nou..;
Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai
getik1 spune:
neata fetele am intrat sa savurez o gura de cu voi.
eu am cateva ore libere fara ary si vreau sa fac curat in casa, sa inpachtez rufele ca am vreo 4 masini si daca mai ramane timp sa intru in gradina.
maine si poimaine nu cred ca intru, ca diseara sunt de noapte si maine dorm la mammi si vineri de zi, dar lasa ca am liber de joi de pe 17 pana pe 22.
simina incerc sa ma odihnesc dar parca snt mai chiauna cand ma trezesc in fine ma adaptez eu
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik