Buburuze de 2009 in actiune!!!**33**

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineata !

La multi ani frumosi Stefania,sa cresti mare si sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Va pup dragelor

La multi multi ani frunosi si sanatosi S T E F Y, sa ai parte de tot binele din lume

Mi-e tare dor de voi, v-am citit rapid, dar nu pot raspunde.
Ma revansez eu sapt asta intr-o zi si construiesc o autostrada de toata frumusetea
Lucrez continuu de 3 sapt , fara nici un liber si sunt chiauna

Tot sapt asta o sa incarc si un filmulet cu Razvan pe role.

Acum va pup si va doresc tot cei mai bun si multa sanatate

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Astazi am umblat toata ziua. AM reusit sa calc decat f putin de dimineata, apoi am fost in parc, magazin, la tara... ne-am adunat de pe drumuri in seara asta. Sotul a plecat la meci, iar eu am reusit sa culc copiii.

Am pus poze pe mail de la botezul Evei pt cine are timp sa se uite.

Noapte buna!

Picky, cum a fost petrecerea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata

Multumim mult de urari, petrecerea a fost super frumoasa. Toata lumea s-a distrat, mancarea a fost aratoasa si delicioasa, iar tortul fff gustos.
Stefi a fost incantata de jocul Mobigo si vrea mereu sa se joace cu el, ba cu clubhuis, ba cu dora, ba cu clopotica ..e ff bun ptr varsta ei.
Anna a tot stat in brate la cineva, nu prea s-a simtit bine, a fost maraita, insa pe seara dupa ce s-a mai eliberat zona a inceput si ea sa se mai joaca.
Acum mucesc amandoua, imi tusesc urat si cred ca Anna are febra...

Multumesc inca o data de urari, m-am gandit la voi ieri insa nu am avut pic de timp sa intru, iar dupa ce au venit si invitati chiar deloc.
Anna multumesc mult de mesaj, esti o draguta ca de obicei . Inca nu am vazut ppzicile

revin am treaba

Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

Noi si ieri am umblat toata ziua, parcuri, cumparaturi, vizite....ne-am adunat aseara pe la 21 de pe drumuri. Eva a dormit extrem de prost asa ca eu sunt

Picky, ma bucur ca a iesit super petrecerea! Vrem poze!!! Cum se mai simt fetele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Salut,
In primul rand La Multi Ani Stefania,sa cresti mare,sanatoasa si la fel de frumoasa!
Picky-imi cer scuze de intarziere,nu am intrat sambata dar m-am gandit la voi!Ma bucur ca Stefi a fost incantata de cadou.Sper ca sunt bine fetele acum si nu mai fac febra sau le curge nasucul!
Anna-am vazut pozele pe fb.Superbe!Mi-a placut tare mult rochita Evei dar si tinuta lui Vladut.Si tortul a aratat bine,sa stii!
Alina-cum stati cu intarcatul?Cum e fata fara tine?
Dana-am vrut sa vad pozele dar nu ma lasa,de ce oare?
Sorina-te asteptam sapt asta cu autostrada!
Lali-voi ce faceti?Cum mai e Paul?
Ema-

Despre nepotel-inca nu l-au operat.Operatia se va face la Tg Mures si speram ca va participa si dr care se ocupa de el acum la Bucuresti.El e bine,mai acuza dureri de burtica dar altfel ai zice ca nu are nimic.Speram sa fie bine,sa reuseasca operatia-ptr ca e o operatie dificila.
Andu e la gradi,nu e f incantat ca s-a invatat sapt trecuta acasa,prin curte sa faca ce vrea el dar se reobisnuieste.

Va pup!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009) si 24+

Mergi la inceput

Buna

Is pe graba, am ceva treaba, dar am zis ca acum cat bag ceva la stomac sa vad pozele de la botezul printesei mici..acum le savurez..
Anna mi s-au parut prea putine, asa de mult mi-au placut..Eva e adorabila si pe zi ce trece tot mai adorabila devine si ii seamana mult lui Vladut. Iar el e tare chipes, si la fel de adorabil ca surioara lui. Mi-au placut tare mult cum au fost imbracati iar tu arati ff bine, radiai in poze plus ca ai si slabit. Ma bucur ca v-ati simtit bine la botez si la munte(chiar s-a vazut din poze) as fi vrut si eu acolo, dar poate cu alta ocazie.

Simina se va obisnui Andu din nou la gradi, asa e cand is zile libere, vacante.. Ma rog ptr sanatatea nepotelului. Apropo nu mi-ai spus cum au descoperit problema. Ce simptome avea micutul?

Alina cum a fost ptr Maria? S-a intarcat?

Ema voi ce mai faceti?

Lali ce-i cu tine de esti mai rar pe aici? Am citit ce ai patit cu soacra, si iti zic ca m-a dezgustat.. adica cum frate ti copilul in soare dar tie iti e greu sa conduci pe soare? sincer eu ti-as recomanda ca mai bine il ti acasa langa tine si iesi in parc cu el la ore permisibile decat sa-l stii la pranz in soare in curte..si cat despre supozitor... urat, chiar socant..nu se gandea la consecinte?! pe bune ca imi venea sa plang si eu cand am citit, si chiar mi te imaginam..cum se mai simte azi Paul? Sotul ce a zis?

Getik tu ce mai faci?

Dana ce fac copii? Bia mai vrza petrecere? ca a mea tot vrea aniversari ca sa primeasca cadouri..

Sorina tot asa aglomeratie la munca? unde veti tine aniversara?

Cris nu ne mai iubesti, nu-i asa?!

Mady, Elena nu ne mai vizitati?

Am uitat pe cineva?

Ana poze o sa pun cand fac liber in memoria pc-ului ca nu mai am loc, asa ca imediat ma pun pe treaba ..si poate reusesc zilele astea sa bag ceva poze. filme am dar la tort nu, ca i-am dat lu fratimiu sa filmeze si el a crezut ca eu am apasat pe start si el a filmat dar nu s-a inregistrat nimic..deh era si oleaca ametit..

Hai ca merg sa bag la spalat, sa pun fata in patut ca mi-a adormit apoi ma ocup de pc..daca mai apuc.

pupici si mai trec eu

Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Salut gagici!

Picky , uneori nu mai eusesc sa intru ,alteori intru,citesc si nu mai am vlaga sa scriu,alteori apuc sa citesc si plange unul dintre copii.
Cu supozitorul,s-a gandit sa i iscada febra,dar nu s-a uitat la valabilitate,nici nu i-a masurat temperatura ,ci i-a bagat direct,si fara sa imi ceara sfatul,ca doar eram in camera cealalta. Iti dai seama ce mustrari de constiinta am acum pentru toate datile cat a fost doar cu ea acasa. Faptul ca ea "nu conduce pe soare"era un pretext. Motivul era ca era suparata pe noi. Am ajuns ceva mai tarziu decat ora pe care o spusese ea ,cu masina,cand am fost plecati . Mi-a tot repetat pe drum ca nu meritam(|eu cu Vali) ,ca n usuntem buni de nimic...Chesti ide astea menite sa iti scada stima de sine, sa te faca sa te simti asa ,catre ultimul rahat de pe pamant. Daca nu ii era rau lui PAul nici nu ma mai urcam in masina ei. Oricum prea curand nu ma mai prinde la ea. La ce obraz gros are si nesimtire sigur o sa vina ea cand vine socrul,sau cumnatul.In mintea ei ,ea a fost doar " mai prezenta" decat mine care m-am "pierdut" cand am vazut ca plange Paul. Ea si acum sustine ca m-a pufnit plansul d emila lui PAul. Pai eu aveam timp sa ma pierd? Nu,atunci trebuia sa gandesc rapid ce ii fac,cum ii scad febra pana acasa,cum ajung cu ei, m-a apucat plansul ca o batrana si toanta,ca trebuia sa se ofere ea sa ne aduca,nu sa fie nevoie sa o rugam. In fine,nu mai deschid subiectul . Pe ea nu o schimba nimeni la varsta ei, eu nu mai am incredere in ea, nevoie de la ea nu am de nimic... Si culmea,nu sunt suparata pe ea,am fost doar dezamagita,ma asteptam sa aiba suflet,si sa fie mai deschisa la minte,ca doar nu a trait in pestera pana acum. Stii cum iti e mila de un om care a fost o viata om de isprava si l-a lovit alzhaimerul brusc,si nu mai stie cine este? Asa imi e mila de ea,si imi e teama ca o gasim odata teapana in casa,ca nu are prietene, nu o suna aproape nimeni,si cand e sunata,nu prea raspunde,cred ca am mai scris odata.

In alta ordine de idei,PAul din insolatie a dat in raceala, acum e bine,dar mai face febra uneori. Ce ma bucura este ca mai tot timpul s-a hranit bine ,s-a hidratat bine ,a dormit si la pranz si noaptea cat de cat ok. Band apa foarte multa s-a trezit des sa faca pipi,chiar si noaptea,si sa ceara apa. Teodora il urmeaza cu raceala,dar na,nu au racit toata iarna zdravan ,asa ca ma declar multumita.

Ma bucur ca a fost frumos la petrecere,abea astept sa vad pozele.

Anna,am vazut si pozele voastre,stii sigur asta pentru ca am si comentat la ele. Foarte frumosi toti 4 .
Dana,si pe ale voastre le-am vazut,la fel,frumoase tare pozele.

Simina ,sanatate multa nepotelului.

Mergi la inceput

Neata, las ..asta inainte sa plec la munca..

Fetele inca-mi dorm, am zis ca le mai las 5 min si apoi le scol..
O idee, ce as putea sa pregatesc la micul de jun ptr fete.ceva rapid si care sa mamance.. Ca noi iar stam nasol la capitolul asta si nici lapte nu prea mai bea iar pana la 10 la masa de fructe si apoi la 12 la sandvisuri zic ca sta prea mult cu stomacelul gol. Plus ca are dureri de burtica zi de zi de ma roaga sa-i fac masaj..Voi ce le pregatiti la ai vostri?!

Lali ptr o perioada nu-l mai lasa la ea si incearca sa discuti cu ea sa-i spui ce si cum..daca nu intelege at e problema ei..iar cat despre ora cu masina acum nu te poti baza fix pe o ora ca nu stii ce greutati intampini pe drum..dar na poate nu a iesit asa de departe cu masina de nu stie..Sanatate multa la puiuti

Ce mai stiti de Cris? chiar ne-a abandonat?

Merg sa trezesc fetele si sa le imbrac si sa le hranesc..

V-am pupat si va urez o zi frumoasa

Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata,
Picky-multumim de cafea!De-abia asteptam pozele de la petrecere!
Ma intrebai cum au descoperit tumoarea la nepotel-pai a facut pipi cu sange si s-au dus la spital la urgenta(daca se luau dupa pediatra ii dadeau copilului antibiotic in ideea ca e doar o infectie urinara)si acolo i-au facut mai multe investigatii printre care eco,analize de sange,analize specifice ptr aparatul urinar iar apoi computer tomograf.Din punctul asta de vedere au fost f buni doctorii de la Constanta ptr ca au descoperit ce are-darrrrr iata ca acum cand au ajuns la Bucuresti ptr operatie doctorii de acolo au vazut ca are un tromb si pe vena cava(vean care duce direct la inima) si ca trebuie operat si la vena respectiva.Prin urmare vor face operatia la Targu Mures ptr a rezolva ambele probleme,respectiv rinichi si vena deodata.Ramane insa intrebarea:daca nu mergeau la Bucuresti cand vedeau doctorii de la C-ta ca are ceva si la vena?Nu supuneau copilul la 2 operatii degeaba?Offffff stiti ce e cel mai rau:ca in cazuri d-astea depinzi 100% de medici.Tu ca parinte nu prea poti face mare lucru.Noi ne-am gandit si la varianta de a merge in afara undeva-dar unde?nu-ti trebuie indrumare tot din partea lor?

Lali- sa treaca repede raceala la copii!Cat despre soacra-las-o sa-si dea singura seama ca a gresit!
Picky-la noi la micul dejun sunt la mare putere cerealele cu lapte.Mai mananaca si painica cu unt sau branzica insa Andu nu mai bea lapte dimineata si asta de mult timp.Ii mai fac lapte cu nesquick ca sa bea si el si ii spunem "cafea de baieti".

Va las,ma apuc de treaba ca am o groaza!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009) si 24+

Mergi la inceput