Buburuze de 2009 in actiune!!!**33**
Raspunsuri - Pagina 16
Picky_toto spune:
Sal scriu si eu ii miez de noapte nu de alta dar mai stau putin si merg la culcare.
La noi si azi a fost cald, mai profitam si noi pana joi ca apoi vin ploile si de la 25-30 grade se raceste la 12 grade, asa ca sigur va veni vremea frumoasa in ro...Azi am dus fetele de dimineata in parc, apoi pe seara iar, dar de data asta cu bicicletele si au mancat inghetata in parc..
Cu sapt asta am rezolvat-o, partial, insa greu maine va fi ca sunt sigura ca orele cat va sta anna la dadaca de schimb, va plange si mi se rupe sufletul sa o stiu asa...Mai ales ca pe seara am fost sa o cunastem si anna era speriata ..bine ea se sperie de toti "straini"..dar vom trece noi si peste asta, usor, usor..
Nu timp sa scriu la fiecare in parte dar sigur o voi face cand va fi vreme urata aici
Dana nici eu la Stefi nu am avut probleme dupa vaccin, insa la Anna vad ca a fost, iar luna viitoare avem ultimul vaccin.
Simina sanatate multa in continuare lui angelo. tu cum te mai simti? da intr-adevar au activitati frumoase aici, ceea ce in ro s-au cam pierdut, au aparut fitele si au uitat ca si copii treuie invatati si implicati in activitati...
Alina si cat timp va trebui sa-i faceti ghetute ortopedice?
Ema fratele deja a plecat, se bucura ca a scapat de gura mea si de a stefaniei..ei nu se intelegeau..m-a durut pe mine cand am citit de darius ca intreaba pe oricine de tatal lui...mititelul tare mult sufera..
Lali tu ce ai patit? cam suparata te vad?
Anna voi ce mai faceti? suparata nu-s doar cu multe pe cap, ganduri, probleme, reolvari etc...
Cris tu tot nu mai ai timp de noi?
La multi ani Miruna sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa...dragi parinti sa va traiasca printesa mica sau tero mic
La multi ani Adina, sa fi fericita alaturi de familia ta, te asteptam sa dai o bucata de tort..voi ce mai faceti?
Merg la culcare ca e trecut de 12, v-am pupacit si ne auzim cand mai intru pe aici...
Inca ceva, Annei i-a aparut o umflatura deasupra la buric, chiar langa buric si vad ca ii astupa buricul, plus ca si abdomenul i s-a umflat..am dat o cautare pe net azi si rezultatele m-au dus la hernie omblicala.. voi ce credeti? oricum voi ajunge si la pediatru cu problema asta..si a stefaniei, ca ii tot miroase gurita, nu stiu daca de la amigdale ca am vazut ca-s putin marite plus ca au puncte albe pe ele, sau de la burtica ca ea tot are probleme cu constipatia....
hai ca v-am lasat, o zi placuta maine si multi pupici
Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai
Simina1980 spune:
Salutare,
La Multi Ani Miru!Sa fii sanatoasa si norocoasa!
Eu mai am un pic de treaba dar oricum ce a fost mult si greu a trecut!
Ema-super locul de care povestesti!
Picky-sa mergi cu Anna la medic sa nu amani!sa treaca repede!
Alina-ma surprinde ca aud de tot mai multi copii ca trebuie sa poarte ghetute ortopedice!Bine macar ca se corecteaza cu aceste ghetute care sunt atat de scumpe.
Va las,mai vin mai tarziu!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009) si 27+
anna-mama spune:
La multi ani, Miru! Sa cresti mare si sanatoasa! Asteptam sa vina Cris sa ne dea tort!
N-am citit din urma. Am fost cu Eva de i-am facut vaccinul. Eu am racit, sa nu ma intrebati cum am reusit ca n-am nicio idee mi-e groaza acum sa nu le dau si la copii.
Daca am putere revin mai tarziu dupa ce citesc.
SoriLea spune:
La multi ani MIRUNICA, sa cresti mare sanatoasa si sa ai parte de mult norocCris sa stii ca te asteptam sa faci cinste (macar cu cateva randuri ) sa-ti traiasaca junioara si sa va aduca numai bucurii
Scriu pe fuga, dar sper sa revin cat de curand pot (stiti, eu munca multa... )
pt fiecare.
alynta27 spune:
La multi ani MIRUNA!
La multi ani Adina!
Teoretic ghetele ortopedice se poarta pana la rezolvarea problemei, uneori ani!
Lui Mati nu i-a mai dat ghete. A zic ca problema nu e osoasa. Ne-a dat sa facem cu el mersul pe varfuri, descult cat mai mult si pedalatul fara pedale-doar cu ax. Dupa 6 luni trebuie un alt control.
Simina1980 spune:
Neata,
Poftiti la !
Ufff ce greu m-am trezit in dimineata asta,asa as mai fi dormit......
Vad ca a mai iesit soarele la noi,poate am scapat de ploi.Voi ce faceti?
Alina-e bine ca ati scapat de ghetute,incet incet se corecteaza!
Sorina-
Anna-la Eva sa treaca intepatura de la vaccin!Sper ca si tu esti mai bine cu raceala!
Picky-ati fost cu mezina la dr?Cum a fost la dadaca noua?
Eu maine merg la control sa vad ce mai face bebelina mea.V-am spus ca Andu vrea al doilea nume sa fie Magdalena?Si sotul nu vrea deloc .
I-am luat ieri si costumul ptr serbarea de sf de an-va fi lup,i-am comandat de pe net costumul si e super-chiar imi place!
Angelo e bine,i-a mai revenit pofta de mancare,i-am mai facut niste ecografii ieri acum asteptam sa vedem ce mai zic medicii.
Va las,mai vin mai tarziu!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009) si 27+
Simina1980 spune:
Mi-am adus aminte ca ma intrebati cand intru in prenatal-din pacate nu voi intra in concediu.La Andu am venit la munca pana inainte cu 4 zile sa nasc,la Otilia voi vedea cum voi proceda in functie de data cezarienei-estimez eu asa ca cel putin toata luna iulie voi fi pe baricade(acu sper sa si pot).
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009) si 28+
alynta27 spune:
Buna!
Azi sotul meu inscrie in calendarul sau 33 ani! I-am pus la facut o negreasa.
Simina ce viteaza esti tu, sa mergi pana aproape sa nasti la munca! Eu in luna 9, la inceput la David eram balena. Venise si canicula... Greu...
Maria face febra de 2 nopti. Azi trebuie sa merg la doctor cu ea.
DanaMi spune:
Neatza
La multi ani Miruna!!!! Sa fii sanatoasa, fericita si sa-ti iubesti parintii
La multi ani sot de Alina!!!! Sa citi fericiti si sa va bucurati de comorile voastre
Alina... Ce tineri sunteti amandoi , felicitari pt tot ce ati realizat pana acum
Simina..... Multumim pt cafea. Esti tare daca poti sa mergi la serviciu pana in ultima clipa. Ma bucur tare mult cand ne dai vesti bune despre Angelo
Picky.... Ai fost cu Anna la dr, ce v-a spus? Sper sa nu fie nimic
BIANCA MARIA 28.04.2009
RADU ANDREI 05.03.2011