Buburuze de 2009 in actiune!!!**33**
Raspunsuri - Pagina 17

emanouela spune:
Evident ca si azi am umblat lelea
Sa-ti traiasca sotul, Alina...si sa fie sanatos!
Iar s-a innorat, iar o sa ploua.....noroc ca ne-am facut de cap dimineata. Am fost la Ciric, o locatie mai pe la periferia orasului, cu un lac, terasa, etc....e in renovari mai toata supratafa....noi, eu si nan lui Darius am stat la cafea, copii au zburdat in iarba, dupa, am mers in parc....deci, bantuim
M-am gandit ca de 1 iunie, sa le fac copiilor un tort, sa il duc in parc...ma gandesc ca pe la locatiile astea unde se organizeaza pt ei, e mare nebuneala si chiar nu vad sensul sa ma inghesui.....sper sa tina si vremea, om vedea.
Simina....da, locatia e superba, tre sa ma mobilizez sa descarc foto si va arat.
Ano....tu si Darius, si el a racit...da nici nu-mi mai bat capul, il las sa se vindece, m-am saturat sa boxez siropuri si siropele, sper sa ramana la stadiul la care e, cu muci. Sanatate

alynta27 spune:
Multumesc!!!
Dana multumesc! Nu ma simt asa de tinerica!
Ema esti plimbareata! Fain la Ciric!

Simina1980 spune:
Neata,
Haideti la !
Eu azi am programare la doctor insa abia la 4.30 dupa amiaza asa ca mai am un pic de asteptat.Voi ce faceti?
La noi vad ca e cam innorat azi asa ca nu am chef de treaba si mai degraba as dormi.......Ce faceti maine?Eu ma gandeam sa-l ducem pe Andu dupa pranz pe la vreun loc de joaca ceva ca dimineata se duce cu colegii de la gradi in parc cu bicicletele.
Ema-asteptam foto atunci! la Darius sa treaca repede raceala!
Anna-tu cum mai esti?Sper ca nu au luat si copiii de la tine!
Alina-sa-ti traiasca sotul,sa fiti sanatosi si fericiti!Mai,eu sper sa pot veni cat mai mult la munca ptr a putea sta dupa nastere mai mult acasa-ideea e ca eu am contract de prestari servicii si ei ma platesc chiar daca stau acasa aproximativ 4 luni dar ar fi de preferat ca aceste 4 luni sau cat mai mult din ele sa le stau langa bebe.Bineinteles ca in timpul cat voi sta acasa voi mai si lucra insa macar o voi face atunci cand pot si nu in cadrul unui program fix ca acum.
Dana-sper sa va dau in continuare numaiv esti bune despre nepotelul meu.Acum ceea ce am mai aflat este ca se asteapta un raspuns de la Tg Mures privitor la interventia pe vena ptr a putea scoate trombul care exista acolo-chirurgul de la Bucuresti este de parere ca ar putea sa se elimine prin tratament pe cand oncologul e de parere ca cel mai bine e sa se intervina chirurgical si sa se scoata.Noi nu putem decat sa avem incredere ca vor lua decizia cea mai buna si ca totul va decurge bine asa cum a fost si cu operatia ptr rinichi.
Va las ca m-am hotarat sa ma apuc de treaba!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009) si 28+

DanaMi spune:
Neatza dragelor
Eu sunt prin zona dar trebuie sa ma apuc de ciorbita, am stat aseara si am facut o musaca dar de ciorba nu am mai avut chef.
Am o amarata de floare in spatele canapelei iar lui Raducu i s- a pus pata pe ea si imi scoate pamantul de la ea, cum îl las acolo 5 minute e fix la ea, as pune.o in alta parte dar nu prea am unde. M#259; duc sa bag iar aspiratorul....
BIANCA MARIA 28.04.2009
RADU ANDREI 05.03.2011

alynta27 spune:
Salutare!
Simina multumesc! Sa fie vesti bune despre nepotel! E dureros sa ai un copil cu probleme de sanatate..Numai parintii stiu ce e in sufletul lor!
Dana alta solutie decat sa muti planta nu vad! Daca i s-a pus pata pe ea, mai greu... E si f mic si nu va intelege! Asa pateam si eu cu acvariul-mi se urca Matei pe el sau imi aruncau diverse in el. Pana nu l-am pus sus, nu s-au potolit.

Picky_toto spune:
Salutare
Nu am chef de nimic, nici sa stau la pc, din cauza asta si lipsa mea de activitate...plus ca-s si ff obosita...
Alina la multi ani sotului.
Nu am fost inca cu Anna la pediaru, ori astept pana la urmatorul control, ori voi merge mai devreme, insa nu stiu cand..
Ea a racit si vad ca de azi imi si tuseste...la dadaca de "schimb" e ok, mult mai ingrijita si se ocupa de ea decat la vera, ii lasa sa se joace in gradina, nu-i tine numai in casa, ii mi scoate la plimbare(daca-s doar 3-4 copii) is ff multumita, si copila la fel...acum ii dau si eu seama ca la vera nu copilul e vinovat ci ea ca persoana ca nu se ocupa de ei...ii plaseaza in relaxuri si tarc si ea croseteaza...asta e..asta-i bafta pe care am avut-o...in fine...
Marti pe la pranz le-a spart casa la vecini, cei de langa noi..a intrat hotul prin curte, le-a fortat usa cu o ranga si a intrat, culmea e ca vecinul era la etaj, asa ca hotul nu a apucat sa ia decat bijuteriile si un aparat foto..am avut noroc ca nu a intrat la noi, ca eu lasasem si usa deschisa de la terasa sa se aeriseasca, plus geamurile de la dormitoare..ideea e ca daca au inceput cu saprgeri in zona vor mai fi, ca am inteles ca ar "lucra" in gasca...in fine sper ca noi sa nu intampinam o astfel de situatie..
va pup pe toate si mai intru eu pe aici...
Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai

SoriLea spune:
Buna
Alynta sa-ti traiasca sotul, sa fe sanatos si sa va bucurati impreuna multi multi ani de comorile voastre
Ema ce program fan aveti voi. As vrea si eu timp liber sa ma tot plimbaresc....dar, Stiu ca acum nu-i momentul. Plimbareli placute si sanatate lui dariusica (sa treaca muci)
Dupa ce termin de scris intru sa vizionez
Simina cum a fost la medic. bebelina ce face/zice? Cand ai stabilita data nasterii? Ma bucur ca nepotelul e bn si sper sa fie bn si in continuare, DD sa-l aiba in paza Lui.
Picky naspa cu spargatorii. Poate n-o sa mai auziti de asa ceva si va veti linisti. Ma bucur ca Anna e mai bn acum si ca ii place mai mult la dadaca asta. Stefi cum e?
Anna a trecut raceala sau te-a doborat de tot? Copii cum sunt?
Dana aseaza floarea mai sus pe un scaun, sou chiar pe un colt de mobila (asta daca nu e ghiveciul prea greu) V-a uita rpd cand v-a constata ca nu mai ajunge la el. Altfel, vei sta toata ziua cu aspiratorul in mana
Noi suntem bn. Nu avem noutati, asa ca trimit si sper sa revin cat mai curand.
Tinand cont ca maine e 1 iunie,ziua copilului, as dori sa le fac o urare din toata inima tuturor copiilor
La Multi Ani dragi copilasi, sa cresteti mari sanatosi si sa ne bucurati fiecare clipa a vietii asa cum ati facut-o si pana acum . VA IUBIM DIN TOT SUFLETUL
Maine nu stiu unde vom iesi, dar vom iesi iar sambata pe 2 iunie se sarbatoreste ZIUA COPILULUI ADOPTATA si mergem la intalnirea organizata aici in Bucuresti. sper sa fie frumos si lui Razvan sa-i placa (ne vom intalni cu prieteni cu care ne cunoatem de mult timp
)
O seara buna si un weekend placut si cu mult soare

SoriLea spune:
Ema ai o comoara de copil. Nu ma mai satur privindu-l Daca erati mai aproape, ti-l furam
Superba locatia, iar copii s-au simtit minunat (se vede)

Lali_mete spune:
La multi ani tuturor copilasilor!!
Sunt pe fuga,mai dati-mi si mie cateva ore in plus pe zi!